Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau si eu niste pareri despre http://ki-lu.deviantart.com/gallery/! Care vi se pare cea mai interesanta?
Buna TPU cineva stie in ce an s-a inventat internetul?
Am mi-am luat o pereche de casti life chat microsoft 3000 si nu-mi merge sa inregistrez cu el si nici nu pot sa-i fac setariele de ce oare?
Fac inscrieri AVON.Inscrierea este gratuita! Cine este interesat sa lase mesaj cu ID de messenger si il voi contacta pentru mai multe detalii!
Hello all :) am o intrebare: cum as putea sa fac asa incat cind intru pe blog imediat sa inceapa sa cante o melodie, pe care as alege-o eu? blogul este asta : www.irinutsa.blogspot.com in caz ca va ajuta...? (mai mult)
Ce site-uri stiti pe care pot modifica poze?
Am de facut la desen o compozititie decorativa si nu prea am idei. Dati. mi niste link-uri cu modele cat mai interesante. Funda :3
Cine stie cateva si-te-uri asemanatoare cu pizap? fundita...Ps:
Ce sensuri are cuvantul se stinge?
Mi-am activat noua aplicatie cu cronologia pe Facebook dar nu imi place deloc si as vrea sa-l schimb se poate si daca da atunci cum? Multumesc!
Cum pot lua legatura cu pictori de biserici
Ati putea sa ma ajutati cu un tag pentru cuvantul "skull"? Am incercat pana acum dar nu prea mi-a iesit ca se termina in 2 aceleasi litere. Puteti incarca imaginea pe mediafire sau ceva. FUNDA
Buna va rog sa ma ajutati. As dori sa scriu o carte si am citit cateva tips-uri pe net printre care unuel sunau astfel: dupa ca ai scris carte cumpara o carte cu foi albe... De unde as putea cumpara o? (mai mult)
Cine e din Lipovat? ce parere aveti despre comuna?
Cine va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2012 in Baku?
Dragi cititori TPU! Ma intreb oare poezia "Spovedanie" a scris-o chiar M. Eminescu? A putut el scrie asa porcarii? Dar "Povestea Povestilor"? Aceeasi intrebare, a putut Ion Creanga sa compuna asa ceva?...? (mai mult)
Cum vi se pare numele de Monica? Adica vi se pare un nume rar sau des intalnit?:D
Sall! Am o problema! pisica mea a bagat ghiarele intr-un scaun de piele si a facut gauri! Cum le repar?
Stiti niste forme de adresare politicoase pentru scrisori in afara de stimate domn etc
Sunt fotograf semi-profesionist si caut modele NUMAI din Bucuresti pentru studiu de portret. Mentionez ca pozele vor fi efectuate cu un dslr Sony a390, iar cele mai reusite vor fi adaugata la portofoliu,...? (mai mult)
Ce aptitudini trebuie sa ai pentru profesia de actorie, cea mai frumoasa formulare va primi o funda!:*:*
Puteti sa-mi povestiti in 1-2 randuri despre colt alb? si despre gulliver?(carti scrise)?
Buna ce imi puteti spune despre pictura abstracta am inteles ca se castiga mult unii chiar mazgalesc ceva cu acoarele si iau bani bine ca eu nu vreau sa mazgalesc sa spunem ca am talent la desen fac diferite...? (mai mult)
Buna ce imi puteti spune despre pictura abstracta am inteles ca se castiga mult daca faci o mazgalitura eu chiar stiu sa desenez pictez asa mi s-a spus si as vrea am niste desene picturi voi ce ziceti...? (mai mult)
Vreau sa dau la facultatea de design interior si as vrea sa stiu cat efort trebuie sa depun si ce trebuie sa fac. ma poate ajuta cineva?
Imi puteti spune si mie unde gasesc sa citesc online carte "Hronicul si cantecul varstelor" de Lucian Blaga... (Daca puteti sa mi dati si un link!)
Ce parere aveti de fotografia aceasta? http://www.comunitatefoto.ro/fotografii/arta-digitala/peles50977/
stie cineva vreun program online de prelucrare a pozelor? funda.
Caut pe cineva care scrie texte pentru muzica.r&b/smooth.sau sa colaborez cu cineva
Buna seara, recomandatimi va rog o carte gen fantasy si una detectiv.
Deci in umorul meu de tocilar cand vroiam sa ma amuz de ceva cautam o chestie geniala de creanga.Ma rog, avea 3 chestii pline de argouri.Mai stie cineva cum se numesc?
Hey :3...cine poate sa-mi zica ce inseamna "dougie"... funda :3
Buna TPU...cine imi cine imi zici si mie cum va fi atmosfera in 2030?:D
Imi puteti spune va rog in ordine culorile de pe paleta de pictura?
I-mi spuneti si mie va rog cateva oprede de William Shakespeare?:o3:D
Unde pot invata sa fac desene graffiti?
Stie cineva cam cat valoreaza un ban de 100 lei din 1943 cu chipul Regelui Mihai pe el? Mentionez ca este original 100%.
Cine cunoaste cartea eternity de rebecca maizel? sa imi zica si mie cum se numeste a doua parte de la carte cine a citit stie ca la final scrie "povestea continua in urmatoarea carte publicata in 2011 de...? (mai mult)
Buna ziceti-mi si mie un site de unde pot sa aflu semne de vorbire? si unul pentru emoticoane? cu cele mai bune rezultate funda si vott
Ziceti-mi si mie istmuri din europa plzz! funda
Imi puteti da cateva detalii despre paris, cum ar fi mancare specifica, instrument specific si imbracaminte specifica, etc.;
Ce semnifica "zmei cu solzii de otele" din Calin ( file din poveste)?
Ce parere aveti despre fotografia aceasta http://www.comunitatefoto.ro/fotografii/fotografii-peisaje/morning-in-the-white-sea4579/?
imi puteti da si mi-e niste nume de autori si carti ce se incadreaza in suprarealism? multumesc
Stiti cunva unde se fac cursuri de fotografiat in Falticeni? sau daca nu Suceava... Va rog ajutati-ma, pe cine intreb nu site nimeni :-s...
De ce se trece tuica de 2 ori prin cazan in afara de a fi mai tare sau a fi distilata?
Caut mosalitati de invatat usor. Aveti?
Dați-mi și mie niște citate , care credeți voi că vă reprezintă pe voi ! Fundă for the best !
Va rog ajutati-ma.Cum pot pune poze dintr-un fisier din pc pe un DVD? Va rog ajutor. Dau FuNDAAAA.
Spuneti-mi si mie o carte mai interesanta de citit.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.