Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Este cineva de aici care se pricepe la broderie? Am inteles ca sunt niste masini automate de broderie, nu manuala si ca tu selectezi un model pe un ecran tactil si masina ti- l face. As cauta mai multe...? (mai mult)
Exista video-uri sau ceva pe net care sa ma ajute sa invat sa cant la flaut? :)
Cum se numesc acele markere colorate?
Salut, a vizitat cineva Rusia? Cum vi s-a parut?
Știe cineva o carte din care se poate învăța olandeza (pdf/carte)?
Care e rolul unei moase la botez? E nasa si am inteles ca mai e o persoana numita moasa. Nu e moasa aia de la spital care te ajuta sa nasti, ci tot moasa se numeste. Ati mai auzit de asa ceva? Care e ...? (mai mult)
Hei, am mai multe întrebări, dar subiectul este unul singur. În primul rând ce este o casă de cultură? Am vazut ca există cate una cam în fiecare oraș și comună din țară. Ce rol ...? (mai mult)
Imi place foarte mult sa scriu, insa in ultima perioada parca zici ca am un blocaj. Nu imi vine nimic in cap, zici ca s-a terminat imaginatia. Ce pot face sa depasesc acest moment?
Exista civilizatia elenistica(Elena in limba greaca) inainte de imparateasa Elena?
Minotaurul are vreo legatura cu civilizatia minoica?
Oare se mai citește poezie în zilele noastre?
Am pătat din greșeală o foaie destul de importantă cu ulei. Cum aș putea sa scap de pete? Daca pot.
Thiyya din Dravid au fondat regate straine (roman, persan, egiptean, maya, inca etc) pentru ca Vishnu(Parashurama) i-a invins si a lasat pe arienii Nambudhiri sa conduca in Malabar?
As vrea sa stiu cum se fac acele oua incondeiate. Am unul, insa pe dinauntru e gol. Cum au reusit sa scoata ce e inauntru fara a-l sparge?
Imi place foarte mult sa dansez, simt muzica, am ritm, dar nu am un stil anume. As vrea sa merg la o scoala de dans, insa nu stiu unde sa ma duc, cum sa ma incadrez undeva?
Ajutor TPU, am nevoie de idei originale de ședințe foto! Dau funda! Ex, poze in cada, poze cu oglinda,. Etc, dar ceva diferit!
Ce rol aveau shamanii? Mai exista asa ceva? Vazusem o reclama si spunea ceva de tobe shamanice, dar care ar fi fost rolul lor?
Buna, vreau sa îmi imprim niște imagini și scris în niște tricouri dar nu știu unde sa merg sa fac asta, sunt din Arad, dacă știe cineva unde pot merge ca să- mi imprim ar fi minunat, fundă...? (mai mult)
Imaginea Medusei se afla pe templele din India? Au vreun caracter similar?
Cum s-a reusit convertirea atator clanuri de kshatriya la clasa de shudra?
stie cineva o profesoara de canto prin Buzau?
Oare cati bani a câștigat Billie Eilish de pe urma videoclipului "bad guy"?
Exista vreo dovada a existentei creeaturilor rākṣasa exceptand text?
Este cineva pe aici care este sau a fost elev la Școala de arte Titel Popovici din Iasi? As vrea sa ma înscriu la canto si vreau sa aflu mai multe! Multumesc!
Cat valoreaza o vioara facuta de Stradivarius? Are inscriptionat anul 1690 pe ea
Civilizatia maya a existat cu 3, 000 de ani inainte de Hristos (cand a inceput si calendarul lor)? Sau a aparut tocmai dupa Hristos?
Marea piramida mexicana este cumva vimana cu care a calatorit Mayasura cand a fost exilat de Krishna?
Cam cat cer in general artistii care picteaza adidasi pe o lucrare?
Sunt la un botez si nu stiu cu ce lingură sa mănânc din platou, sunt 3 una mai putin mai mica si 3 mari, heelp si da sunt de la țară
Ce inseamna sa fii iubitor de securitate? Mai pe intelesul meu vreau
am 14 ani as vrea sa învăț să desenez. Dar nu știu cu ce sa incep : ( Credeți că învățământul contra cost este cea mai buna idee? Dacă da, nu cred că părinții mei m-...? (mai mult)
Am o problemă. Deci efectiv nu stiu ce s-a mai desenez. Nu mai am idei, nimic. Am căutat pe toate aplicațiile. Nu mai găsesc nimic(fac și picturi) va rog ajutați-ma!
Ce semnifica un tatuaj cu o pană și mărgele?
E cineva pe aici care a folosit video-uri/ audiouri subliminale sau legea atractiei? Eu am folosit o si inca sunt uimit ca a functionat atat de bine si cat de mult s-a schimbat viata mea...
Vouă vi s- a întâmplat să apreciați o persoană, în viață sau decedată, pentru creația ei artistică, iar apoi să aflați lucruri despre viața personală a acelei persoane dezamăgitoare...? (mai mult)
Mă întrebam. Dacă un regizor se pregătește să facă un film, având nevoie de actori, la un posibil casting, regizorul hotărăște cine vor fi actorii invitând pe cine vrea sau...? (mai mult)
Imi puteti da exemple de regionalisme si arhaisme de la voi din regiune?
Cum se facea recensamantul pe vremea imperiului roman?
Daca "Bucuresti" se scrie in engleza "Bucharest", atunci "Constanta" cum se scrie in engleza?
Știți pe cineva care se ocupă cu repararea pickup-urilor în județul Buzău?
Exista cursuri de caligrafie online? Poate ceva care sa iti dea si vreo diploma de participare? Nu conteaza daca sunt din tara sau din afara, si in engleza sunt ok.
Salut, de curând am găsit și eu niște monede și as vrea sa știu dacă au vreo valoare sau din ce sunt fabricate. Nu știu daca am nimerit categoria dar dacă nu sa ma corecteze cineva. Link urile...? (mai mult)
In ce consta stilul de dans freestyle? Faci tu ce miscari iti trec prin cap?
Am urgent nevoie de niște idei de la persoanele care locuiesc în Iași. Peste câteva ore am o ședință cu ministru mediului și acum mi- au spus ca trebuie sa vorbim despre "smart city". Adică...? (mai mult)
Hindusim: stie cineva cum este povestea sobolanului (mahabali) care a fost facut rege de catre duh (shiva)?
Care sunt asemanarile si diferentele dintre cultura araba/persana/egipteana si cea indiana (islam versus hinduism)?
Salut, as dori sa creez propria mea serie animata anime poate bazat pe Romania sau intamplari personale, posibil o sa- l fac in engleza nu am idee, dar nu stiu de unde sa incep. Am incercat sa fac ceva...? (mai mult)
Ce inseamna cosplay? Avem asa ceva si in Romania?
Salut, de curând am găsit și eu niște monede și as vrea sa știu dacă au vreo valoare sau din ce sunt fabricate. Cine ma poate ajuta sa- mi dați în privat mesaj pentru a va trimite pozele! Puteți...? (mai mult)
Cine sau ce este Nosferatu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!