Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna, vreau sa îmi imprim niște imagini și scris în niște tricouri dar nu știu unde sa merg sa fac asta, sunt din Arad, dacă știe cineva unde pot merge ca să- mi imprim ar fi minunat, fundă...? (mai mult)
Imaginea Medusei se afla pe templele din India? Au vreun caracter similar?
Cum s-a reusit convertirea atator clanuri de kshatriya la clasa de shudra?
stie cineva o profesoara de canto prin Buzau?
Oare cati bani a câștigat Billie Eilish de pe urma videoclipului "bad guy"?
Exista vreo dovada a existentei creeaturilor rākṣasa exceptand text?
Este cineva pe aici care este sau a fost elev la Școala de arte Titel Popovici din Iasi? As vrea sa ma înscriu la canto si vreau sa aflu mai multe! Multumesc!
Cat valoreaza o vioara facuta de Stradivarius? Are inscriptionat anul 1690 pe ea
Civilizatia maya a existat cu 3, 000 de ani inainte de Hristos (cand a inceput si calendarul lor)? Sau a aparut tocmai dupa Hristos?
Marea piramida mexicana este cumva vimana cu care a calatorit Mayasura cand a fost exilat de Krishna?
Cam cat cer in general artistii care picteaza adidasi pe o lucrare?
Sunt la un botez si nu stiu cu ce lingură sa mănânc din platou, sunt 3 una mai putin mai mica si 3 mari, heelp si da sunt de la țară
Ce inseamna sa fii iubitor de securitate? Mai pe intelesul meu vreau
am 14 ani as vrea sa învăț să desenez. Dar nu știu cu ce sa incep : ( Credeți că învățământul contra cost este cea mai buna idee? Dacă da, nu cred că părinții mei m-...? (mai mult)
Am o problemă. Deci efectiv nu stiu ce s-a mai desenez. Nu mai am idei, nimic. Am căutat pe toate aplicațiile. Nu mai găsesc nimic(fac și picturi) va rog ajutați-ma!
Ce semnifica un tatuaj cu o pană și mărgele?
E cineva pe aici care a folosit video-uri/ audiouri subliminale sau legea atractiei? Eu am folosit o si inca sunt uimit ca a functionat atat de bine si cat de mult s-a schimbat viata mea...
Vouă vi s- a întâmplat să apreciați o persoană, în viață sau decedată, pentru creația ei artistică, iar apoi să aflați lucruri despre viața personală a acelei persoane dezamăgitoare...? (mai mult)
Mă întrebam. Dacă un regizor se pregătește să facă un film, având nevoie de actori, la un posibil casting, regizorul hotărăște cine vor fi actorii invitând pe cine vrea sau...? (mai mult)
Imi puteti da exemple de regionalisme si arhaisme de la voi din regiune?
Cum se facea recensamantul pe vremea imperiului roman?
Daca "Bucuresti" se scrie in engleza "Bucharest", atunci "Constanta" cum se scrie in engleza?
Știți pe cineva care se ocupă cu repararea pickup-urilor în județul Buzău?
Exista cursuri de caligrafie online? Poate ceva care sa iti dea si vreo diploma de participare? Nu conteaza daca sunt din tara sau din afara, si in engleza sunt ok.
Salut, de curând am găsit și eu niște monede și as vrea sa știu dacă au vreo valoare sau din ce sunt fabricate. Nu știu daca am nimerit categoria dar dacă nu sa ma corecteze cineva. Link urile...? (mai mult)
In ce consta stilul de dans freestyle? Faci tu ce miscari iti trec prin cap?
Am urgent nevoie de niște idei de la persoanele care locuiesc în Iași. Peste câteva ore am o ședință cu ministru mediului și acum mi- au spus ca trebuie sa vorbim despre "smart city". Adică...? (mai mult)
Hindusim: stie cineva cum este povestea sobolanului (mahabali) care a fost facut rege de catre duh (shiva)?
Care sunt asemanarile si diferentele dintre cultura araba/persana/egipteana si cea indiana (islam versus hinduism)?
Salut, as dori sa creez propria mea serie animata anime poate bazat pe Romania sau intamplari personale, posibil o sa- l fac in engleza nu am idee, dar nu stiu de unde sa incep. Am incercat sa fac ceva...? (mai mult)
Ce inseamna cosplay? Avem asa ceva si in Romania?
Salut, de curând am găsit și eu niște monede și as vrea sa știu dacă au vreo valoare sau din ce sunt fabricate. Cine ma poate ajuta sa- mi dați în privat mesaj pentru a va trimite pozele! Puteți...? (mai mult)
Cine sau ce este Nosferatu?
Nu stiu daca am ales cel mai bun topic, dar totusi o sa va intreb. Mai are cineva acele ziare din 2018- 2019 "Ziarele Romaniei Mari" si e doritor sa le vanda? Poate aveti o dublura sau pur...? (mai mult)
Cum se deseneaza un Duh(din lampa lui Aladin)?
Heii! Am început sa scriu o carte si nu știu cum se procedează pentru tipărire. Caut de ceva timp preturi si tipărire ale cărților la firme mai cunoscute, dar nu găsesc nimic, poate am cautat...? (mai mult)
As avea 2 intrebari.Pot afla un cod iban de acasa fara sa ma duc la banca? Am gasit un site, transferwise.com, scria ca imi trebuie codul bancii (sunt la BCR), acesta e RNCB si codul de la...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi negative sau melodii de fundal pe care se pot recita poezii? Vă rog să îmi răspundeți doar dacă sunteți cunoscători. Fără YouTube sau saitul resursecrestine....? (mai mult)
Nu am mai pictat până acum pe pânză si vreau sa incerc. Dar mă tot gândeam, dacă greșesc trebuie să o înlocuiesc? Dacă se pricepe cineva îmi poate da câteva detalii despre pictatul...? (mai mult)
Am si eu nevoie de un site sau un magazin fizic sau online nu conteaza sau persoane care lucreaza de acasa si fac decoratiuni cu panglici, forme de animale mai exact din panglici. In engleza vine "ribbon...? (mai mult)
Bună ziua, aș dori să cumpăr o tabletă pentru desen grafic, însă nu știu dacă ar fi mai bine să cumpăr una nouă sau una la mâna a doua. Dacă sunt nemulțumită de această tabletă (nouă)...? (mai mult)
Cum au reusit oamenii sa construiasca structurile cu pietre imense din Peru? Si de ce sunt 2 feluri de constructii, una cu pietre mici drepte perfect lipite si alta cu pietre mari si strambe?
Are cineva de vanzare cartea escadrila alba de George Acsinteanu?
Am primit acum câțiva ani de la cineva(care a fost în străinătate) o linguriță care la capăt are ca să spun așa chipul lui Sisi(fața- Elizabeth). Lingurița e pusă într- o cutie cu capac transparent....? (mai mult)
Cum aţi defini voi arta, alfel decât este definită în dicţionare?
Buna, stie cineva cum se numeste acest tip de "origami"? Stiti cumva o carte(indiferent de limba)pe care as putea sa o gasesc sau un program in care pot fi realizate https://pin.it/5DqxSTL
Am un sketchbook și nu mai știu ce as putea desena în el. Pana acum am făcut câteva desene mai simple dar acum nu mai știu ce as putea desena, adică este un caiet A5 cu foi de matematică!...? (mai mult)
Mulţi oameni studiază diferite ramuri ale artei, cum ar fi pictura, muzica sau poezia. Există însă o ştiinţă care studiază toate artele, din toate ţările şi din toate perioadele istorice...? (mai mult)
De ce se studiaza in scolile din Ro engleza britanica si nu engleza americana? Si de ce nu poate alege fiecare elev ce si cate limbi vrea sa faca? Poate nu toti vor sa faca 2 limbi prost, ci una si ...? (mai mult)
Am nevoie sa fac un tablou cu doua imagini, in genul ca daca te uiti din dreapta e o imagine, daca te uiti din stanga e alta, cel mai des am vazut asta la icoane, habar nu am cum se numeste...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mindfulness întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...