Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau sa imi propuneti un mineral pentru a-l descrie! Am de facut o descriere artistica a unui mineral si nu stiu ce sa aleg! Propunerea cea mai interesanta primeste FUNDA! Vreau sa fie un mineral despre...? (mai mult)
Care sunt cei 4 tigri Asiatici? :*
Stie cineva site-uri sau programe unde poti face invitatii sau pagini de ziar(ceva de genu asta)?
im puteti spune ce br are episodul din data de 24 ianuarie la telenovela esmeralda?
Dati-mi filmulete cu desene usoare cam de incepatori va rog?
Ce parere aveti despre melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=Y53KB15OfGs
Buna TPU imi puteti da si mie 4 exemple de licee mai bune. in afara de hogas si rares va rog frumos funda+vot
ce profesii pot avea daca voi tremina ( cu bine spre ) liceul hogas? voi ce licee mai bune ati pus pe acea foai. din cate am inteles trebuie sa iti alegi tu cateva licee pe care sa le treci...? (mai mult)
Ce poti iesi daca faci liceul roman voda? dar hogas? funda :)
Recomandaţi-mi cărţi eseistică gen Octavian Paler, vă rog. Mulţumesc anticipat!
Un om intre oameni! please ajutati-ma :X
Idei pentru video va rog. un filmulet despre colegii mei. detalii daca se poate
Ce asemanari credeti ca exista intre acuarela si creioane colorate?
Ce deviza pot sa scriu la un reportaj cu titlul "Anglia - atelierul lumii"?
dati-mi si mie niste povesti despre craciun sa fie scurte va rog si usor de desenat... dau funda:))
As vrea sa devin jandarm si nu stiu cam ce medii ar trebui sa am la terminarea liceului, sa am bacalaureatul luat etc Ce cerinte e nevoie pentru a ajunge?
Fulgi de suferinta… E linistea vietii mele, pe sufletul intristat, Si fulgii, par a fi plinsi si ei. Cad suferind, fulgi, din cerul uita, Pe plinsii mei obraji, pe ochii mei… Din...? (mai mult)
Va place cinema-ul francez? Sau cel american? Raspuns imediat...
Buna TPU care sunt substantivele comune care pot deveni substantive proprii de la cuvantul creanga?
Ce probe de admitere pentru cls a9a teatru se dau la dinu lipatti funda
Spuneti-mi va rog :) site-uri cu informatii interesante despre furnici :D dau funda :*
Am nevoie de ajutor! Unde pot sa gasesc cartea lui Nicolas Sparks "The lucky one", si sa o descarc gratis? Multumesc.
Buna! :) ma puteti ajuta cu ceva? am fost intr'un magazin si am vazut o carte foarte interesanta am citit rezumatul si era ceva de genu o iubire imposibila "ca o fata dupa ce si-o pierdut iubitu so putat...? (mai mult)
La ce pret as putea sa vand o moneda din anul 1662 gasita langa Guruslau, locul unde Mihai Viteazul a purtat ultima sa batalie?
Buna TPU o intrebare Pluto este inghetat?
In clasa mea organizam o dezbatere pe tema greierelui si furnicii. ideea e ca n-am impartit in jumatate iar jumatatea mea are furnica. si nu prea stiu cu ce am putea sa-l acuzam pe greier :)) aveti ceva...? (mai mult)
Ce parere aveti despre aforismul lui Lucian Blaga "Cu penele altuia te poti impodobi dar nu poti zbura"?
Realizati o paralela intre petrecerea data de postelnicul Andronache Tuzluc si cea organizata de Dinu Paturica evidentiind deosebirile capitolele : 15, 16, 17. Funda!:*
cine ma poate lamuri si pe mine cu ceva? Cine stie cum se numesc dictionarele explicative ale limbii spaniole, germane si italiene? Asta daca exista o asemenea denumire. Mai exact, asa cum sunt...? (mai mult)
cum pot sa inserez o imagine si cind sa dau click pe ea sa mi se acceseza un site ex."http://iceimg.com/722011bf869d06.jpg.htm sa dau click pe imaginea aceasta si sa mi se acceseze youtube.com sau...? (mai mult)
Care a fost prima carte/roman cu vampiri?
FUNDA MARE. Cine ma poate ajuta sa inteleg urmatoarele cuvinte? "Viitorul sa nu se izbeasca niciodata de stavila celor care sunt agatati cu inversunare de pamant.Totusi el de faureste, nu se viseaza....? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti alte exemple din istoria lumii care au zis statul sunt eu in afara de ludovic?
Ce reacti are pcu cand are keyloggeru? ex se misca greu se bloacheaza etc dau funda + vot
Salut as`i vrea si eu un program sa ma inregistrez vocal si sa pun si negativu pe el si in acelasi timp sa mearga inregistrarea, si sa se auda bine, nu cu inperfectinui cu barait si altele, sa se auda...? (mai mult)
As vrea sa imi shcimb profilu de la uman-la real si as vrea sa stiu testele de diferente se dau din materia de a 10 sau si din cea de a 9.Si as mai vrea sa stiu daca sunte grele aceste teste?:D.Va...? (mai mult)
As vrea si eu o parere. Vreau sa-mi cumpar cartea Blestemul din Swoon de Nina Malkin ca mi s-a parut interesanta, dar nu stiu sigur daca merita pentru ca am auzit ca al doilea volum, Swear, ar putea...? (mai mult)
In acest sector al Dunarii se varsa Argesul, in apropiere de orasul..., port pe Dunare. Ce oras?
Ciao Luume;)`! Care stie niste piese din egiptul vechi? sau semne egiptene, hielogrife. legate de egiptul antic:) dau funda:*
De unde pot downlada Sims 3 fara bani? Primul raspuns primeste "raspuns castigator"!
Stiti niste siteuri de unde pot sa descarc desene animate si filmulete pentru copii... intregi si muzica etc.in lb romana? Ms anticipat
Din intamplare, are cineva "Munca actorului cu sine insusi"? As vrea s-o cumpar, dar pretul sa fie sub 100 de ron.
Cine imi da id lui de mess? Ca sa-mi faca o schita de Graffiti! Sau un sait inafarade graffiti creator.net
"Poezia este un vesmant in care ne imbracam iubirea si moartea" de Lucian Blaga, ce va sugereaza?
Cine stie sa compuna partituri pentru melodii. Pop, Pop-Rock, am o trupa si eu trebuie sa compun piesele si nu stiu. Ajutor.
Dau "FUNDA" Buna! Dati-imi va rog un nume dde site cel putin care pot afla ce inseamna unele nume de persoane daca stiti! Va multumesc! :*
Stie cineva ce inseamna "raj'so-nneur" in contextul "La Filimon, naratorul era un cronicar îndepărtat şi autoritar; progresul consta, la DuiliuZamfirescu (acolo unde era sesizabil, nu pretutindeni,...? (mai mult)
Care sunt cele 6 tari care compun indochina?:-?
Imi da cineva link unde pot gasi cartea "Frunze de dor" de Ion Druta? (in format electronic) Mersi mult.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?