Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei TPU:* ma puteti ajuta cu link-uri ci poze cat mai artistice, va rog;;)?
Care este diferenta dintre picturi ( http://pictat.ro ) si printuri?
Va mai aduceti aminte cum se numea episodul acela din desenul Babar cand au fost omorati niste elefanti? va rog sa imi spuneti numele episodului:) Funda pentru raspunsul pe care il doresc:D
Vreau sa pictez un tablou...cam de 1 m/ 1m. Ce tema sa aleg?
V amai aduceti aminte cum se numea pisodul acela din desenul Babar cand au fost omoraiti niste elefanti?! Cine stie funda>:D
Vi se pare ca am talent ca si scriitor? Am talent la scris? Va rog, spuneti-mi parerea voastra sincera. Uitati aici ce am reusit sa scriu pana acum: http://www.wattpad.com/3126161-blood-from-women si...? (mai mult)
Am talent ca si scriitor? Va rog, spuneti-mi parerea voastra sincera. Uitati aici ce am reusit sa scriu pana acum: http://www.wattpad.com/3126161-blood-from-women si http://www.wattpad.com/3134194-from-man-to-woman....? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartile lui Gabriel García Márquez? ce teme abordeaza? imi puteti spune ceva ce ati invatat din cartile lui?
Cum pot vopsi o caciula de blana de vulpe polara?
urgent Unde pot descarca calendar si ceas in calculator pentru windows XP professional... Fundaaaaa! p. S. nu stiu daca e buna categoria
Am o problema cand intru pe site-ul gazeta noua imi apare pagina respectiva mica.Adica nu pot sa citesc nimic pentru ca este scrisul prea mic. Ce sa fac?
Cum se numeste melodia de la siteu asta? http://www.youtube.com/watch?v=TlSqFUK7Xzw
Funda! pot juca conqiztador in 3 adica cu niste prieteni?
Heiii, vreau si eu un sait de pe care sa iau trucuri cum sa imi fac parul in mai multe feluri! Dau funditaaa!:D
In cazul in care te'au raportat oameni pe facebook si astfel contul tau a fost suspendat. Cat timp dureaza suspendarea?
Care este capitala Frantei?
As dori sa stiu cum iti pozti reactiva un cont pe facebook cand acesta este suspendat. Va rog sa imi explicati ff clar deoarece nu prea ma pricep la lucruri de genul acesta. Va rog
Cand se difuzeaza la national geographic 2012: Profeţia Maya partea a 2a? dau funda :D
Cum se face un discurs (vreau o structura)? In discurs trebuie sa vorbesc despre poluare. Vreau si niste idei daca aveti despre ce sa scriu in el. Dau 20 de funde. Cum? daca imi raspundeti corect si imi...? (mai mult)
MA puteti ajuta sa gasesc o tabara de informatica, in bucuresti?
Salu! Imi spune si mie cineva vreo pragrama de editare a fotografiei?
Stiti unde gasesc pergamente?
Ce carti politiste, horror, sangeroase dar fara vampiri si varcolaci pot citi? Cat mai multe pls...
La Photoshop CS5 nu se poate da Undo de mai multe ori? Ca am facut o prostie si daca dau Undo 1 data merge, si a 2-a oara se face Redo. Please Help! Ofer
Care dintre voi a vazut unul dintre aceste 2 doua filme : Loverboy sau The devil inside. Imi puteti spune care dintre cele doua este mai bun de vizionat?
Am și eu o întrebare: ce înseamnă obviu?
Stie cineva un site unde sa gasesc desene in creion? Am cam ramas fara idei :):). Mercii!
Ce mai faceti? Am terminat prima mea carte(am inceput-o pe a doua) totul intr-un timp scurt... vreau sa public, simt aceasta nevoie, vreau o cariera ca si scriitor! Dar din pacate nu am destui? (mai mult)
As vrea si eu niste tutoriale pentru btarari impletite da usoare. Funda
Explicati-mi si mie cum se formeaza legaturile ionice. Cu ar fi Br Na. Dau funda :*
As fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta sa identific o piesa de teatru ce am ascultat-o la radio, dar nu am reusit sa aflu cum se numeste. Ce imi aduc aminte : - este o comedie,...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu un site... cv. de unde pot lua o imagine... cu stilul baroc. am de facut o pictura cu stilul baroc si nu gasesc cv cat mai usor. Cine ma ajuta primeste funda!
Ce romane frumoase pentru adolescenti imi recomandati?
Imi puteti da cateva site-uri cu informatii despre "cuplul primordial", va rog?
Buna TPU.imi puteti spune cine e autorul une povesti despre un baiat si o fata care se plac dar nu au cum sa isi petreaca timpul impreuna asa ca baiatul incearca sasi convinga prietena sa se sinucida folosind...? (mai mult)
"Iubirea" in dictionarul de simboluri literare... rog cei care au un astfel de dictionar sa ma ajute... pe net nu am gasit.
Ce caracterisitici(cat la% are proteine...etc) are Amidonul de Porumb? Dau fundita!
Imi poate da cineva exemple de fabule 10 fabule funda terog!
De unde iau si eu istoria literaturii romane de la origini pana in prezent de G. Calinescu?
Ce mulţimi furioase din literatură cunoaşteţi?
3 argumente cu rolul lui Mihail Gorbaciov în istorie. FUNDA!
Imi puteti spune si mie de cate ori poate fi suspendat un cont pe facebook, si cat timp poate tine unul suspendat? Plz
Fascismul și comunismul: programe și practici politice. FUNDA!
Cum comentati fraza "suntem ceea ce iubim"? Funda + vot pentru cel mai frumos rasp :X :*!
Care dintre liceele urmatoare are internat? Colegiul National Sfantul Sava si Colegiul National Gheorghe Lazar.
De ce vad pe TPU atitea intrebari prostesti?
Cum o cheama pe sore? Sorina mihalache si mai cum?
Ziceti-mi si mie o povestire din amintiri din copilarie de Ion Creanga despre unde a facut el scoala (din capitolele II, III, IV) adica in ce capitol. FUNDA!
"căci nu este alta și mai frumoasă și mai cu folos în toată viața omului zăbavă decît cetitul cărților" Intrebare: Mai este de actualitate aceasta zicala? A gasit omul alte indeletniciri...? (mai mult)
Am talent ca si scriitor/ scenarist? Uitati aici ceea ce am scris: http://www.wattpad.com/3126161-blood-from-women. Ce parere aveti? Vi se pare ca s-ar putea face un film dupa asta? Sau daca nu, macar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului