Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cine poate gasi 10 expresii din poeziile lui Vasile Alecsandri? Eu le-am scris si dau funda la cele mai frumoase(vreau sa va testez. si nu mai vreau raspunsuri de gen :nu ai voie sa pui intrebari din astea...? (mai mult)
Cum evolueaza relatiile dintre parintele Trandafir si poporeni? In nuvela Popa Tanda! Ofer Funda!
Imi puteti spune si mie niste propoziti cu urmatoarele cuvinte: calculi si arce va rog e ceva important mersi funda plus vot.
Hey friends! Imi puteti spune vreo scoala de arte in Chisinau? As vrea sa incep deja sa ma ocup de actorie. Raspundeti daca stie cineva. Mersi anticipat!
Dau fundita~! Cam ce ar trebui sa insemne citatul "Mi-e sufletul un vultur inlantuit de-o stanca"...Eu zic asa : Acest citat se refera la un suflet stingher care totusi este legat de ceva care nu lasa sa? (mai mult)
Dupa parerea voastra care credeti ca e cel mai curat oras si frumos oras din tara noastra?
Stiti de unde imi pot cumpara Silmarillion si Hobbitul de J.R.R.Tolkien? Hobbitul am citit ceva din el pe internet, insa as vrea si cartea.Si cine vrea sa vorbeasca despre LOTR in general, va dau...? (mai mult)
Buna TPU imi puteti spune va rog daca in clasa a7 a se dau teze cu subiect unic la sfarsit de an ca asa am citit un articol?
Cina poate sa imi rezolve problema sta: Ioana a cules mai mult de 24 de ghiocei, dar mai putin de 48. Ea a facut buchete de cate 7 ghiocei.Cate buchete a facut Ioana? Aflati toate variantele...? (mai mult)
Hei salut TPU. Imi poate spune si mie cineva care este legenda pisicilor din Efest Turcia? Vreau sa merg in Turcia si am auzit de legenda pisicilor din Efest si as vrea sa o stiu asa ca ma puteti ajuta? !...? (mai mult)
As dori niste sfaturi despre ce pot gati pentru. aniversarea fratelui meu... Nu vreau la raspunsuri pizza, tort, sampani.Astea sunt la toate petrecerile, bineinteles o sa aiba.
Eu si verisoara mea mai mare(17) ne-am facut un blog! SI avem niste poezii scrise de noi. credeti ca ar fi frumos sa le postam pe acel blog ? http://say-norules.blogspot.com/
Cum este vazut Alexandru Ioan Cuza in literatura? Si ce opere au fost scrise despre el? funda.
Buna TPU. Spuneti-mi si mie mai multe modele de aparate foto profesionale, a inceput sa ma pasioneze fotografia si as dori sa imi iau un astfel de aparat. Dau funda cui zice cele mia multe modele, bune....? (mai mult)
Imi spune si mie cineva cate oi a cumparat Alexandru Lapusneanu in nuvela, imi trebuie la scoala. Ms dau fudita
Este adevarat ca multi pictori sunt fotograf? si as vrea sa stiu ce legatura are pictura/desen cu fotografii? funda ^^
Cine a citit,, jurnalul unei pustoaice" v-a placut? Dar nu plange sub clar de lun? Care v-a placut mai mult? FUNDA vot si cerere de prietenie
Va rog frumos sa imi spuneti ce pot face daca am comandat un tablou dupa o imagine de pe net si am specificat exact ca mi-as dori sa iasa ca respectiva imagine si nu imi place tabloul? pot renunta la tablou?...? (mai mult)
Buna TPU am trebuie sa fac un desen care sa fie legat de una din poeziile lui Eminescu...ma puteti ajuta dandu-mi idei? Dar nu vreau lucruri complicate pentru ca nu sunt un as la desen(dar nici nu desenez? (mai mult)
Buna seara TPU! Am o intrebare legata de site, cum pot trimite cereri de prietenie? Pot cauta utilizatori dupa adresa lor de E-mail? Daca Da, va rog sa imi spuneti cum! Multumesc anticipat! Funda!(P....? (mai mult)
Cine are timp si vrea o funda?;)) Vreau o lista cu : toate profilele care exista si la fiecare orar:)si ce profile are liceul Cuza din PLoiesti?:) funda pentru cel mai rapid si BUN rasp:*:*
Cuvântul "cîțograurul" vă amintește de ceva?
care dintre voi are manual de clasa a 8 a de la editura HUMANITAS EDUCATIONAL. mentionez ca manualul e verde. va rog trimiteti mi un mesaj pe acest cont! vreau sa va intreb ceva ce nu inteleg. dau...? (mai mult)
Am o nelamurire. Cum se obtine efectul de blur in jurul subiectului focalizat? Am facut o fotografie de genul, dar nu mai stiu ce program era setat.
Daca am absolvit 12 clase si nu am dat BAC-ul pot sa ma inscriu?
Buna va rog ajutati-ma cu tema la romana Completati cu ce vreti numai sa iasa o rima. Pe o... langa un... pletos Sta ingandurat... frumos Sub clar de... Mihai e-n asteptare Sa apara Veronica? (mai mult)
De ce credeti voi ca Mihai Eminescu este cel mai mare poet roman?
Am si eu o curiozitate... Exista stiinta care se ocupa cu studiul supranturalului? Daca da, cum se numeste? Astept raspuns, fundita + voturi! Promit!:)
In ce mod e mai greu de realizat un desen dintre tehnica in carbune si cea in creion?
Daca vrei ca Basescu sa plece, semneaza si tu petitia pe http://www.uslonline.ro/petitie/
tuturor! ma puteti ajuta cu ceva? spuneti-mi si mie valoarea sintactica a cuvintelor din textul urmator:transilvania nu a fost o tara curat daco-romana sau romaneasca de-a lungul veacurilor si nici...? (mai mult)
Http://lucy-on-clouds.blogspot.com o nota. si primiti fundita
Sunt majoreta si incerc din rasputeri sa pot face miscarile bine dar nu mi de primeste nu sunt atit de feminina. Cu ce ma puteti ajuta? miscari, gimnastica sau altceva?! Help Plizz! Funda ...? (mai mult)
Ce inseamna Eminescu pentru voi? Cum il omagiati?
Am nevoie de ceva ajutor. Am nevoie de piesa de teatru "Darul betiei". Am auzito la "Intrecerea Anilor" si mi-a placut. E buna pentru o interpretare... poate nu pentru mine. dar. cine o are/o? (mai mult)
La ce ma ajuta punctele sau fundele sau voturile pe TPU?
Pe ce program pot face filme ca acestea http://www.youtube.com/watch?v=_jP7SvBt9fc&feature=related link` de descarcare. dau un fundoi!
Am nevoie de ajutor nu imi vine inspiratia sa pun titlu la o poezie... poezia e inspirata din bacovia si imi trebuie un titlu care sa arate chestia asta cu bacovia ma ajutati va rog! urgent! ofer funda:D:D:D:X? (mai mult)
Cine imi da si mie un site cu pictura lui Nicolae Truta, tabloul Iarna, am incercat si eu si chiar nu gasesc, si imi trebuie urgent, neaparat. Sau daca nu gaseste nimeni nimic sa imi spuneti macar daca...? (mai mult)
Ce inseamna 1859 in cifre romane?
Mai am una ce inseamna in cifre arabe MCMXCIX? cine raspunde primul ii dau fundita:)
Ce inseamna in cifre romane MCMXCIX? Va rog imi trebuie maine. Nu cred ca trebuia sa bag categoria asta dar nu stiu care s-ar potrivi.
Sunt in clasa a8a si am o problema, mai departe la liceu nu stiu sigur pe ce profil sa ma duc:d sunt intre filologie, stinte sociale si sintele naturii. :( Ma poate ajuta cineva care cunoaste bine...? (mai mult)
Nu inteleg nici o boaba la franceza! ce ma fac?
(concurs) 3.Cine este da Vinci?
Care sunt cele mai bune carti ale Agathei Christie?
Care sunt personajele din cartea micul print?
Cine imi spune niste siteuri cu tatuaje cu modele de tatuaje
Vreau sa desenez vedete dra nu stiu un sait unde imi arata pas cu pas ce sa fac... puteti voi sa-mi ziceti cel putinul unul va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!