Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum se ascute creionul de carbune? am incercat cu ascutitoarea dar mereu se rupe varful.
Buna as vrea si eu un status realist despre oameni ceva genu':Si uite asa vointa se stinge, degeaba speri la mai bine ca ce'ti doresti se reflecta in ce faci si ce ai langa tine:)
Cum se construieste o casuta mica Funda! PS:o casuta cu 2 camere mica si sa fie din lemn!
Hey! Cum sa inveti o poezie repede si sa o tii mine?! Mersi Anticipat! Nu am uitat de Funda!
Stie cineva cate capitole are Fratii Jderi de Mihail Sadoveanu?
Care este diferenta dintre past simple si past continous? Diferenta aceea " vizibila".
Cine a cantat la pian in emisiunea Confesiuni difuzata ieri 13 ianuarie 2012?
Pentru cei care au probleme cu metin2 sau neintelegeri uitati aici un blog:http://infometin2.blogratuit.ro
Buna TPU puteti face un top al celor mai bune carti din toate timpurile poate asa ma voi putea hotara ce sa citesc. Multumesc! Funda
Unde pot gasi schite pentru costumul de carnaval? daca se poate sa fie si pentru copii!
Care sunt...,, marcile subiectivitati naratorului": Funde:D:D:D
Pentru pictura este mai bine de folosit panza decat hartia, asa-i? As vrea sa incerc si pe panza, nu am facut asta inca. Am auzit ca este mai scump, cam cat ar costa? Ce alte sfaturi imi mai putei...? (mai mult)
Care sete codul la gta vice city ca sa te transformi in super man
Credeti ca vine sfarsitul lumii anul acesta 2012 in 21 decembrie astept un raspuns si cat la suta aveti incredere in acest an si ce plan aveti anul asta cat aveti incredere in anul asta ce ati facut anul...? (mai mult)
Unde sunt cele mai bune locuri de fotografiat din Bucuresti
Sall. Vreau si eu mai multe rase de vaci spaniole.Multumesc:). Funda
Imi poate explica si mie cineva, va rog, ce inseamna Rasta si despre ce este vorba? Tot ce stiu este ca au niste frizuri tari (Dreadlocks), ca au legatura cu rosu-galben-verde si ca parca este...? (mai mult)
Am 14 ani si pasiunea mea este fotografiatul. Puteti s-a imi dati niste locuri unde as putea fotografia in Bucuresti.As vrea raspunsul pana maine.
Nu de mult am auzit de serialul de pe pro tv "pariu cu viata" m-am uitat la primele doua episoade si imi plac. unde leas putea gasi online pe toate? plz dau funda :o3
Stiti care este antonimul cuvantului a duhni /a mirosi urat?
Recent m-am inscris la un curs eurocor, as vrea sa stiu cum e cu cursurile si temele cat si plata mentionez ca nu am prea multe detalii despre plata si cursurile. funda pentru un raspund indetaliat:d
Stiti cumva un sait unde pot sa citesc onlive harry potter si talismanele mortii?
Vreau sa scriu pe o poza cu mai multe timpuri de aspect, gen cum se pune pe afise, pe postere, pe coperti, pe cd-uri.ma poate ajuta cineva?
La tema trebuie sa selectez niste versuri si citate pe tema joc/joaca, iar cu acestea sa fac un catren. Problema e ca eu nu stiu asemenea citate si versuri. Dau funda pentru cele mai bune! (nu trebuie...? (mai mult)
Ce sunt numerele irationale v rog frumos un raspuns:*
Ştiaţi că urmează 17 ecranizări după cărţi pe care vrem să le vedem?
Stiti vreau site in care se gasesc episoadele din naruto shippuuden fara subtitrare si care se vad destul de clar?
Vopseaua acrilica se ia la spalat? Vreau sa imi pictez chestii pe tricouri dar si nu am gasit vopsele speciale pentru asa ceva in orasul meu, deci m-am gandit la cele acrilice, avand in vedere ca deja...? (mai mult)
Care carte este mai interesanta si mai usoara: 10 negri mititei de Agata Christie sau Robinson Crusoe?
Nu stiti in ce ( orase, sate) sunt cursuri de patinaj artistic? Dau funda la cine ma ajuta! :D :)
Vi se pare ca am destula imaginatie ca sa devin scenarist? As putea sa devin scenarist? Ma gandeam de data aceasta ca personajul principal sa fie Paul, din nou un comisar la politie. Acesta primeste cazul...? (mai mult)
Vi se pare aceasta idee suficient de buna pentru un film? Ce parere aveti? Ma gandeam de data aceasta ca personajul principal sa fie Paul, din nou un comisar la politie. Acesta primeste cazul unei crime...? (mai mult)
am mare nevoie de ajutor! Caut piese de teatru scurte cu pesonaje putine(in jur de 10) si daca se poate video! mersi mult
Cine stie cum se traduce in latina citatul: "Doamne, Dumnezeul meu, dă-mi seninătate ca să ştiu să accept lucrurile pe care nu le pot schimba. Dă-mi curaj ca să mă pot strădui să schimb ce se...? (mai mult)
Spuneti : 4 nume de regizori cunoscuti 5 nume de fotografi cunoscuti (si un roman daca se poate) 5 compozitori de muzica clasica 4 pictori celebri ...? (mai mult)
Cate carti Harry Potter sunt?
De o saptamana am cont pe Karaoke Party :D cantand o melodie cum pot sa ajung la scorul de 9000? Eu pana acum cel mai mare scor il am de 5118 si vreau sa il maresc dar tot nu imi iese Fundaa sau vot...? (mai mult)
Heii, din nou. M`am decis sa scriu asa o povestioara (mai lunga). Si inca nu m`am hotarat ce titlu sa-i dau. Adica in context este vorba de o fata care se indragosteste de cel mai bun prieten al ei,...? (mai mult)
Imi spuneti va rog cum pot sa descupez un hamster dintr-o poza si sa il lipesc pe o alta poza.Imi spuneti un program cu care pot face asta si cum il folosesc. fundita
Puteti sa imi faceti si mie rost de toata povestea Dumbrava Minunata de Mihail Sadoveanu si Niculita Minciunica de I.A.Bratescu Voinesti... FUNDA
Am si eu o intrebare stiti de unde pot face rost de carti pentru spiritism?
Dati-mi si mie idei de carti pe care sa le citesc, pentru clasa a6a.
Cine imi da si mie o idee trebuie sa fac 3 desene cu tema spuneti nu abuzului de copii si am facut 2 si nu mai am idei ce sa desenez ...help! un desen cu un copil batut si unu care e la cersti si mai trebuie? (mai mult)
Ce sit-uri stiti gen wehearit? ♥♥. Fundita!;)
Heiii TPU! Daca ar trebui sa faceti un desen care sa exprime pariunea pentru balet, ce ati desena? Eu una am ramas in pana de idei. Va rog ajutati-ma! FUNDA;;)
Se pricepe cineva bine la italiana? Tot incerc sa traduc ceva din romana in italiana, dar nu sunt sigura daca fac bine.
Hey! Nu stie cineva niste site-uri cu poze frumoase? Multumesc!
Hey! exista site'uri unde pot citi carti? ma refer online.sa caut o anumita carte si sa o pot citi online sau chiar sa o descarc in pc si sa o citesc in office word? multumesc anticipat!
Stie cineva unde pot gasi cartea once upon a time scrisa de Simona Mosoiu? Pe ce Site?
Stie cineva cum o cheama pe Hilal, cea din cartea Aleph, a lui Paulo Coelho? Numele complet...:) sunt tare curios sa vad cum arata ea in realitate:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului