Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum sa fac bratarile prieteniei si din ce? plz daca se poate sa-mi dati si un site! cel mai bun funda
Care este cartea voastra preferata si ce carti mi-ati recomanda sa mai citesc?
Intrebare pentru cei din Galati: aveti idee unde pot face niste cursuri de fotografie (profesionale)! Astept raspunsuri. Multumesc!:*
Sall TPU, stiu ca pare stupid dar va intreb... Cum se face o fumigena?
Cum e sa fi prost? Doar pareri :D
Unde pot gasi markere prismacolor in romania
Cum sa fac martisoare
Exista cumva cursuri de japoneza in judetul Galati? As fi interesata sa invat inca o limba straina, si m-am gandit ca ar fi destul de ok daca as putea invata japoneza. Multumesc anticipat!
Cu ce medie se intra la Liceul Dimitrie Cuclin sau daca trebuie sa dau examen? Eu vrea la muzica ...si daca trebuie sa dau examen in ce consta acesta...:>Multumesc! Dau fundita♥
Cine poate sa-mi faca rost de povestire la Aventurile lui Hucklberry Finn?
Buna am nevoie de niste link-uri cu ceasuri la un pret bun, cine ma poate ajuta?
Http://lucy-on-clouds.blogspot.com blogul meu. funda pentru o parere sincera.
Nu stiu din nou daca am gresit categoria. O sa particip la un concurs de pictat si vreau sa castig, imi puteti spune si mie ce sa pictez? Ceva extra dublu misto.Nu am nici o idee. Normal ca dau fundita...? (mai mult)
Buna TPU.as vrea sa ma apuc de sculptat, dar as vrea inainte cateva informatii: in ce material se sculpteaza cel mai bine? si este greu?
Cate grame sunt in 800 litri de saramura?(1.02g/cm2) dau mult dorita FUNDA
Ma puteti ajuta cu idei pentru desen? Funda! PS:nu vreau ceva gen oameni dragoni etc... ceva artistic/natura statica daca aveti puteti da si un model
Cate grame sunt in 800 litri de saramura?(1.02g/cm2) daU FUNDA
Buna cine stie raspunsul la visul meu daw funda:am visat ca eram intr-o alta lumea si ca eram cu un baiat(iubit)si erau vampirii in jurul nostru si el a disparut iar vampirii au sarit toti pe mine si nu...? (mai mult)
Imi da si mie cineva cateva pezii de V. Alecsandrii? Mai scurte! Dau funda la cele mai scurte!
Vi se pare ca am talent ca si scenarist? As putea sa devin unul? Am imaginatie? Vreau parerile voastre sincere! Ma gandeam la un comisar pe nume Johnny sa zicem. Acesta primeste cazul unei morti al unei...? (mai mult)
Am fost la un magazin de muzica situat pe langa Muzica de pe Calea Victoriei.Vanzatorul mi-a spus ca are o trupa.Am uitat cum se numea :)). Parca era ceva gen Modrak. Daca are cineva vreo idee.Omul a cantat...? (mai mult)
As putea sa devin scenarist? Vi se pare ca am talent la asa ceva? Am imaginatie? Astept raspunsurile voastre, va rog! Ma gandeam la un comisar pe nume Johnny sa zicem. Acesta primeste cazul unei morti...? (mai mult)
Stiti niste carti gen: harry potter /twilight? in afara de jurnalele vampirilor?
Cine imi poate da si mie un link cu niste tutoriale cu miscari de breakdance? In romana va rog daca s-ar putea! Dau FUNDA + VOT(scuzati categoria, n-am gasit una potrivita)
Stiti niste cartie gen: harry potter /twilight? in afara de jurnalele campirilor. Multumesc
Am talent ca si scenarist? As avea vreo sansa sa ajung unul? Pls vreau parerile voastre sincere! Ma gandeam la un comisar pe nume Johnny sa zicem. Acesta primeste cazul unei morti al unei fete de doar 17...? (mai mult)
Buna! Trebuie sa citesc o carte, orice carte si as vrea sa-mi recomandati una(sau mai multe) interesanta. Dar sa nu fie prea exagerata(cu vampiri.etc) caci trebuie sa dau rezumatul la un profesor....? (mai mult)
Heii TPU >:D...? (mai mult)
Hey! Am mai pus aici cateva idei de scenariu/film aici si mai vin azi cu una. Astept parerile voastre sincere! De data aceasta ma gandeam la un comisar pe nume Johnny sa zicem. Acesta primeste cazul unei...? (mai mult)
Trebuie sa fac un desen la ora de desen si sunt atatea lucruri si nu stiu din care sa aleg :(
am si eu o intrebare : Ce inseamna "taca-nasu"?
Sunt noua, dar nu ata conteaza, mi-am facut cont ca sa va pot intreba unde gasesc trailere sau ceva de genu despre cum sa desenez o fata anime...Nu stiu cum sa desenez din imaginatzia mea, imi? (mai mult)
La fifa 12 career mode player daca incep cu aston villa pot sa am oferta sa merg la alt club sau stau numai la asta
spuneti-mi si mie cum as putea sa ma integrez mai bine in societate si cum as putea sa imi fac mai multi prieteni! sunt nou venita in oras si nu stiu cum sa ma integrez...am un singur prieten(baiat)? (mai mult)
Ce faceti? va place TPU?
Nu stiti daca a aparut три метра над 2? daca da imi scrieti va rog dresa...mersi
De ce se afla basmele printre primele creatii ale ciilizatiei si de ce s-au creat?
Dau fundita raspunsului cel mai folositor si mai explicativ. Un link daca se poate. Ok, sa trecem la intrebare:Ce site-uri sunt despre ce pot face manual? Nu origami. Ceva de genu:floare din...? (mai mult)
Stiti vreun site unde pot citi Grigore Bajenaru-Cismigiu si comp?
Imi puteti da un site de la care sa-mi pun poze cu BFF? Funda+Vot!
Am vazut la emisiunea, , Vrei sa fii milionar?" o intrebare la care nu am apucat sa vad raspunsul. Sunt cam curioasa care ar fi raspunsul. Intrebarea este: Pamantul are greutate ( nu ma refer la...? (mai mult)
Cine raspunde primul la intrebare primeste funda+ vot.Sunt clasa 5-a si trebuie sa citesc Ion Luca Caragiale. Imi spuneti va rog care sunt cele mai imporante momente si schite?
Intre Beagle si Cavalier Charles spainel care este cel mai potrivit pentru bloc, care este cel mai frumosi care mi se potriveste cel mai bine stiind ca am o sora?
Salut Am nevoie de ajutorul vostru, daca se poate sa veniti cu cateva idei XD Am de facut pentru limba si literatuta romana un proiect in care trebuie sa pun in evidenta anumite trasaturi ale personajului...? (mai mult)
O prietena ii primul an la universitatea de stat din moldova, si ar dori ca in anul doi sa dea actele pentru admitere in Romania.Are vreo sansa sa inceapa studiile in Ro din anul doi? Sau ii obligata...? (mai mult)
Cam cu cati bani ati cumpara acest tablou? ps.eu l-am facut si vreau sa ma pregatesc de o expoziti cu vanzare si am nevoie de ceva preturi estimative; ) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=313609075350685&...? (mai mult)
as vrea sa ii intreb pe cei care au citit seria Cronicile Vampirilor de Anne Rice, cele 10 carti au o continuitate, se leaga intre ele, sau sunt povesti diferite?
Hei lume am nevoie de un photoshop foarte bun
Va rog din suflet, va puteti uita cateva minute pe blogul meu si sa-mi spuneti ce parere aveti? Blogul : http://dragosteadinlacrimi.wordpress.com/
Are cineva vreo carte din cele de mai jos in calculator sau a goasit-o pe vreun site? Da ca da va rog sa imi raspundeti urgent; ; )! ? Pânza de p? ianjen"? – Cella Serghi "Memoriile unei ghei?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!