Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
De ce miroase urat mirul? Am luat mir de la o manastire acum mai multi ani si acum am observat ca miroase urat.De ce?
Stiti site-uri cu imagini in care sa fie fete sau baiati fotografiind cu Canon?
Imi puteti spune carti de dragoste (exceptii:Twilight, Jurnalele vampirilor, micutele mincinoase si scrise de autori romani, Sandra Brown) P. S sa nu fie de scritori romani
Sunt pasionata de fotografie si as vrea sa sa vorbesc cu cineva despre asta, sa ne comentam fotografiile, sa ne dam sfaturi sau daca ar putea sa ma mai invete cate ceva Am pus fotografii si...? (mai mult)
Spuneti-mi TPU multe programe de facut poze funda+vot celeor mai multe.bafta
Compune cineva poezii? vreau sa citesc niste poezii.
Pai nu am mai vazut intrebari de genul asta si as vrea sa pun eu una pentru cei ce apreciaza pictura, cine credeti ca e mai bun: Michelangelo sau Van Gogh?
Cum se cheamă chestia aia mai groasă ca hârtia, pe care pictezi ca să fie tablou?
Azi am făcut 2 portrete cu Lady Gaga http://i.imgur.com/W5HVX.jpg http://i.imgur.com/7DTPk.jpg Mulțumesc! Vreau păreri.
imi recomandati o carte buna scrisa de sandra brown?
am loat niste seturi de pensule pentru photoshop cs5... unde le pun?:D plz dau funda...
dau funda! ce carti de dragoste imi recomandati?
ajutati-ma carea ca vreau sa schimb fundalul la o poza pe photoshop cs5 dar nu stiu cum... apas pe "P" inconjor cea ce vreau sa ramana si cum continui sa schimb fundalul? Va rog ajutati-ma! Dau? (mai mult)
Ati auzit de genul de muzica dubstep? va rog sa imi spuneti vi se pare o arta? dar despre rep (care inseamna ritm si poem) va multumesc
Salut va rog explicatim si mie cum face acel om acel truc cu chibriturile de pe pagina magic trick releaver crazy...
Hei TPU, doamna mea dirigenta ne-a dat un proiect in care se strangem raspunsurile elevilordespre"Ce este scoala pentru voi?"Ma puteti ajuta, va rog. M-am gandit ca voi ma puteti ajuta!
Salut TPU Va rog cititi pana la capat! Stie cineva la ce facultate si unde trebuie sa dau pentru a lucra in indrustia filmelor, mai exact in partea de trucaje si efecte speciale? Stiu ca trebuie sa...? (mai mult)
Ce carti de dragoste pe care nu o sa poti sa le lasi din mana imi recomandati...(exceptie elevul dima, scrisoare de dragoste, invitatie la vals, twilight si jurnalele vampirilor)Funda
vreau sa imi fc un nou id, ma cheama Enache Teodora. Funda pentru cele mai frumoase.
Am ratat un numar al revistei National Geographic care ma interesa tare mult si nu se mai gaseste acum pe piata.Stiti un loc de unde l-as putea cumpara online sau un magazin cum este adevarul care are toate...? (mai mult)
mi-am cumparat de curand un puzzel 3D cu patru povesti incluse in una. daca ati avut stiti cum e dar pentru. cine nu stie sunt povesti care se compun din piese de carton... unde as putea gasi in? (mai mult)
Unde pot gasi o poza ca asta? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=304197846282416&set=a.304197826282418.64292.100000766104521&type=3&theater
cine stie sa imi spuna si mie care este diferenta dintre un actori si artistii de circ?
Ce parere aveti despre cartea "Ada sau ardoarea " de Vladimir Nabokov? Am citit "Lolita" de acelasi autor si mi-a placut foarte mult, iar acum vreau sa ma apuc de "Ada sau ardoarea ".
Da dar nu face instalare instant si ma cam enerveaza! ce pot sa fac
Stiti un program sau ceva asemanator in care introduc un cuvant si il face graff singur?
Http://89.137.134.148:8000/listen.pls FishRadio Hip hop/reggae/dubstep/drum and bass! listen!
Salut, vreau si eu niste linkuri cu siteuri unde gasesc aparate foto drsl, sunt amator deci nici nu vreau sa investesc ft multi bani in primul aparat(mi-am descoperit pasiunea cu un compact) si imi doresc...? (mai mult)
Cine are cartea My friend Michael, scrisa de Frank Cascio, in format pdf?
Buna TPU. Sunt in clasa a7a si am inceput sa ma gandesc la liceu. Sunt o fire creativa si iubesc tot ce tine de desen si arta, dar intrebarea mea este ce asi putea sa devin sau sa fac in viata cu acest...? (mai mult)
Poate suna ciudat dar...sunt in clasa a 6 a si de-abia astept sa ajung la liceu. Motivul? Eu vreau sa dau la cel mai bun liceu din judet, si daca voi lua, voi ajunge cu copii mult mai educati,? (mai mult)
La micul dejun, mama lui dinu a baut o şesime din cana plina cu cafea neagră, apoi a umplut+ o cu lapte. Apoi a baut o treime din cana şi iaraşi a umplut-o cu lapte. după aceasta, a mai băutjumătate...? (mai mult)
Aveti idee cat dureaza spectacolul " Voiajul Domnului Perrichon "? [ Teatrul Bulandra ]
Stiti cumva daca pot gasi suplimentele cartilor Harry Potter adica Quidditch Through the Ages; Fantastic Beasts and Where to Find Them si The Tales of Beedle the Bard? In romana poate.:]
Stie cineva cam cat ar costa daca as vrea sa imi printez in oras o pagina A4 de stickere? Cand spun "pagina A4 de stickere" ma refer la faptul ca as vrea sa mi le scoata pe hartie dinacea autocolanta de...? (mai mult)
Mai spuneti-mi si mie niste carti gen "Insemnarile unei pustoaice"! Dau funda la cele mai bune!
Ce culoare avea calul lui Henry al-iv-lea?
Am vreo sansa sa devin scenarist? Ce parere aveti? Am mai venit cu o idee acum, ceva mai bine pusa la punct cred eu. Astept parerile voastre sincere! Acum am pus povestea in varianta completa. Kathy este...? (mai mult)
Am vreo sansa sa devin scenarist? Ce parere aveti? Am mai venit cu o idee acum, ceva mai bine pusa la punct cred eu. Astept parerile voastre sincere! Kathy este o femeie de aproximativ 35 de ani, destul...? (mai mult)
Cat costa un pui de nuc de la pepiniera Sarca Iasi? Multumesc
Am terminat de scris prima mea carte "Intre rasarit si apus" urmeaza sa o public si caut un sponsor, datorita faptului ca nu am suficienti bani. Daca stiti pe cineva (firma, asociatie, companie,...? (mai mult)
Am terminat de scris prima mea carte "Intre rasarist si apus" urmeaza sa o public si caut un sponor, datorita faptului ca nu am suficienti bani. Daca stiti pe cineva (firma, asociatie, companie,...? (mai mult)
Am vreo inclinatie spre scenaristica? As putea sa devin scenarist? Stiu ca am mai pus aceasta intrebare si inainte si am mai postat si cate o idee diferita de scenariu/film pentru fiecare intrebare. Acum...? (mai mult)
Imi poate explica cineva mai detaliat tehnica de pictat pe coji de oua? Inainte de a fi lipite bucatile de coji de oua ele trebuie inmuiate intr-o anumita solutie?
Cum pot afla cate carti mai sunt la revista "Libertatea pentru femei"?
Care este interesat de carti de filozofie / psihologie / sah / arte martiale / Yoga si din specialitatea Mioarei Avram? Preturi intre 15 (cam 4-5 carti) si 30 (tot 4-5), in rest sunt la 20-25 lei. In total...? (mai mult)
Vreau sa fiu actor. Ce sfaturi imi dati?
Deci daca am ramas corigent nu-mi vine alocatia complementara?(Funda) daca nu pana cand? si ce trebuie sa fac pentru a o reprimi. astept raspuns in special de la cunoscatori.
Vreau sa invat italiana! ma puteti ajuta? va rog nu da-ti site-uri! dau funda cine ma ajuta!
Spuneti-mi va rog un exemplu de munte micst
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!