Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Veau o adresa unde sa gasesc filmul Morometii doar volumul I
Spuneţi-mi vă rog cineva! Cum se fac feniciki?
Hi!:)...imi dati si mie un site cu imagini artistice.plsss.:D
Intr-o descriere literara exista eu liric sau narator?
Vreau si eu niste site-uri unde pot gasi imagini cu anime. funda;)
Care sunt figurile de sti? Funda:D
Cine stie sa imi zica si mie cum se face alba ca zapada?
Imi place mult sa desenez in creion si o fac de mai bine de un an. Eu inca nu sunt multumit de munca mea pe deplin desi prietenii mei sunt super incantati si imi spun ca am talent. Vreau sa stiu, ca sa...? (mai mult)
SALUTARE trebuie sa fac un atestat de 25 pagini cu tema PRIMARUL imi da cineva ceva idei :D
Am vreo sansa sa devin scenarist? Voi ce parere aveti? Stiu ca am mai postat niste idei aici, dar vreau sa ma conving pe mine si pe voi de raspunsurile primite/date. Prin urmare vin cu o alta ideea, de...? (mai mult)
Imi puteti da un site unde este harta muta a greciei?
Cum pot cucerii un baiat pe mess:X:X? Adica el imi suceste mintile. as vrea sa fac si eu asta
stie cineva ce nota trebuie sa iei la examenul de la scoala de film pygmalion adica nota care iti rebuie sa treci examenul cumva 5? fundita cine stie:*:*
Despre ce e vorba in nuvela "Trubadurul" de Barbu Stefanescu Delavrancea?
As avea talent ca si scenarist? Ce parere aveti? Va zic acum una din ideile mele pentru un scenariu. Desigur nu sunt slefuite, mai trebuie aranjate, dar am doar 16 ani asa ca va rog sa intelegeti. Pai...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste carti coreene va rog. Multumesc.
Am nevoie de un partener de carte! Mai exact am prea multe idei si trebuie sa le impartasesc cu cineva altfel nu pot scrie. A deja scrise cam 200 pagini-format word. Scriu o carte despre parapsihologie...? (mai mult)
Am talent la scris scenarii? V-ati uita la un astfel de film daca s-ar realiza vreodata? Ma gandeam ca ar fi foarte interesant sa scriu despre un subiect de film si dupa ce am meditat am gasit unul destul...? (mai mult)
Am o bancnota foarte rara si valoroasa intr-o stare foarte buna(VF). Pe ebay se gaseste si la 2500 dolari. Unica problema este: are o arsura intr-un colt de aproximativ 0.5cm diametru, cu o gaurica...? (mai mult)
Ce persoane celebre poarta sau au purtat numele de Cristian?
Cine cauta Dj la un radio, sunt disponibila
Salut, as vrea sa imi fac si eu un tatuaj si as vrea sa imi scriu un citat.Stie cineva un site ceva de unde as putea sa aleg?
Vreau sa ma apuc de cusut goblenuri, dar nu stiu cum se cos... Ma poate ajuta careva cu vreun sfat? Ma gasiti pe id-ul isabel_roxana@yahoo.com
Ii rog pe cei care detin ghidurile xenofobului de la editura Nemira, in format electronic, sau cunosc adresa de unde le pot descarca gratuit, sa le trimita la adresa himishoara at gmail. Multumesc tuturora!...? (mai mult)
Ce culoare este la moda?
Stie cineva unde gasesc un forum cu discutii legate de teatru, actori s. a. m. d?
Ce culori folosesc la icoana pe sticla?
Legat de icoana pe sticla, ce culori se folosesc? Tempera sau in ulei? Stiu ca cele in ulei se dilueaza, dar cele in tempera? Multumesc :)
Sall sunt din bacau, vreau sa aflu daca palatul copiilor bacau, are un cerc de instrumentala(chitara), si care e programul!
Unde gasesc poezia asta http://ro.wikisource.org/wiki/Pintea audio?:o3
În ziua de azi, mulți oameni din toate mediile sociale, de toate vârstele neglijează cititul, acordând televizorului întâietate. Tu ce crezi, care sunt punctele comune ale celor două surse...? (mai mult)
Ce ziceti anul acesta(2012) o sa fie un fel de sfarsit al lumii? Ca am auzi ca o sa ne culcam seara si dimineata cand ne trezim nu o sa mai stim pe nimeni si nimic, o sa fie o noua viata? e adevarat
Cum pot sa descarc poze de pe hi5? Dau funda cine ma ajuta:*:*
Cine imi da link cu idei de pozat, in special la mare.
De unde pot sa vac rost de variante pentru bacalaureat (romana, matematica, fizica).
As vrea sa stiu parerea voastra despre Aikido. si despre O Sensei. (Morihei Ueshiba)
Daca as urma o facultate de psihologie, ce meserii as putea profesa?
Arta sau prostie? http://marlani.ro/2012/01/02/cica-mai-bine-sa-ai-peste/
Am instalat photoscape dar este in engleza si as vrea sa il schimb in romana. Am cautat pe acolo si am gasit un ghid dar habar nu il am sa il pun in aplicare. Ma puteti ajuta sa il schimb in romana?...? (mai mult)
Unde pot gasi cartea "das paradis liegt im amerika"( aka how i became an american) online sau in Sibiu? plz help
Nu stiti unde pot gasi sezoul 2 episodul 14 di pertti little liars. si cu subtitrare sau daca u numa subtitrarea.
Care e cartea ta preferată?
Ce monument credeti ca reprezinta imaginea pe care o am la profil?
Http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A6QWc1fZkMs Dati-va si voi cu parerea. :)
Ce reprezintă pentru tine lectura cărților și de ce consideri acest lucru?
Cine poate sa imi explice va rog mai bine care sunt caracteristicile unui creion Conté? Multumesc.
Cei mai inalti muntii din lume sunt?
De ce pe acest site sunt atat de multi oameni cel putin redusi mintal ce au ocupatii dea dreptul ...pagane? Ce va intereseaza pe voi in ce cred altii? Plus ca toata lumea are ceva ce nu ii convine la religia? (mai mult)
Vreau si eu sa citesc capitolul 5 din cartea Arca lui Noe de Nicolae Manolescu scrieti-mi-o jos sau o adresa de unde sa iau sau nu stiu:-\. Daca aveti vreo idee:-\. Trebuie sa citesc capitolul si nu gasesc...? (mai mult)
Sunt din ce in ce mai uimita de suferinta transmisa prin actul creator! as vrea sa aflu ce credeti voi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?