Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau si eu aplicati pentru telefonul samsung s5230,. cat mai repeda dati-mi va rog niste sitteuri.
Ce lucruri de facut manual pentru amenajat camera stiti? Site-uri sau orice...Mersi!
Ma poate ajuta cineva cu un stie de unde as putea lua melodii pe note muzicale pentru Saxofon Alto ( populare romanesti sau usoare ) m-ar interesa in special si melodia de la Pantera ROZ pentru saxofon!...? (mai mult)
Unde pot gasi imagini artistice? dar nu deviantart
Stie cineva un site unde pot vinde un acordeon vechi?
Cand vor aparea ultimele carti din seria "Jurnalul unui Pusti" si in Romania? Ma refer la volumele 5 si 6 si Do-It-Yourself Book!
Astazi, continutul promovat de mass-media este saturat de notiunea "sex". Aproape toae videoclipurile au referinte la erotica/sexualitate si nuditate, filmele si ele din ce in ce mai mult, fotografiile,...? (mai mult)
Ce intelegeti prin citatul Oamenii nu se schimba niciodata. Credeti in el?
Va rog, stie cineva unde pot gasi lampion zburator in Mioveni sau Pitesti?
Imi puteti spune un site cu multe imagini Selena Gomez?
Cand spui Hiroshima, spui: 1 cel mai mare oras din lume 2 locul unde s-a inventat roata 3 locul unde a aparut Iudaismul 4 dezastru nuclear 5 nu stiu funda.
Stie cineva unde si cum pot lua legatura cu un profesor de muzica sau un lutier in Dr.Tr.Severin? tavisays e id-ul meu.
OFER FUNDA SI VOTURI tuturor. Salut, sunt intr-o pana de inspiratie si am nevoie de o idee pentru a scrie o carte. Prima data am vrut sa fie o poveste trista, poate de dragoste, dar daca stau sa ma gandesc...? (mai mult)
Stiti cumva cum as putea face in photoshop fotografii de genul: http://images01.olx.ro/ui/10/71/51/1291917590_145317051_3-FOTOGRAFII-PROFESIONALE-LA-BOTEZ-Planuiri-evenimente-1291917590.jpg? Adica...? (mai mult)
Peste cat timp credeti ca, in manualele de Limba si Literatura Romana din invatamant, vor fi introdusi noi scriitori?
Stie cineva un loc unde se fac cursuri de modeling in ploiesti? please!
Cum aflu daca am virusi in comp?
Buna :* As vrea sa stiu de unde pot downloada sau citi carti de sandra brown.
Plsz ziceti daca intelegeti ceva din site asta:((:http://www.paginauniversala.ro/...Pe mine ma doare capul cand ma uita la porcaria asta de site...
Cine stie TESTE care sa inceapa: ia o foaie si scrie? Scuzati categoria daca nu e corecta!
Salut useri TPU! Sa aveti un an nou fericit plin de belsug! Acum va rog sa imi spuneti de unde pot downloada sau citi carti de sandra brown. dau funda:D.inca ceva in afara de Seria Texas.Imaginea din oglinda.Matase...? (mai mult)
Imi putetii da si mie un cod webkinz nefolosit? va rog dati-mi id`ul dv. si pe mess sa mi`l datii. Va rog. Dau orice la schimb. Va multumesc. Sau si cont care nu mai aveti ce face cu el. dar sa nu...? (mai mult)
"Proştii se însoară totdeauna, nebunii câteodată, înţeleptul nicicând." Mihai Eminescu Care este punctul vostru de vedere in legatura cu mesajul lui Eminescu in acest citat?E o referire la...? (mai mult)
Scz pentru categorie. Imi puteti spune si mie va rog niste siteuri de editat poze? Am gasit eu odat aunul foarte fain. Da nu-l mai gasesc.Imi puteti da voi niste siteuri de editat poze? Pote-l...? (mai mult)
Caut cele mai frumoase, trasnite, cool, haioase, etc mesaje de anul nou! funda
Cine doreste 5 euro gratis pe mobil sa dea add la cincieurogratis@yahoo.com; oferta de anul nou! Oferta dispare in 11:35!
Imi ziceti si mie mai multe carti editura herra si maxim bit?
Dati-mi va rog idei, cine crede in mos craciun. dau dunda
Am o problema sunt la liceul de arta si as vrea ca in viitor sa continui cu grafica(ed.vizuala)pentru ca este vorba de creativitate si ...bla bla se pot crea multe. Dar stau rau cu imaginatia, de multe? (mai mult)
Salut, m-am hotarat, cand o sa am 25 de ani o sa ma mut in America! Mie pur si simplu nu mi se potriveste stilul de viata din Romania(nu vreau sa intru-n detalii) si mi-ar placea tare mult sa locuiesc...? (mai mult)
Care este prima carte din seria Damnare de Lauren Kate?
Va rog cat de repede posibil nume de Facebook pentru numele Lorena... dau funda+vot! Scuze de categorie
Stie cineva o revista pentru adolescenti care ar publica lucrari : poezii, povestiri etc? Multumesc anticipat
Unde pot gasi versuri pentru jocul cu capra? Am gasit cateva variante dar nu sunt ceea ce caut. Am nevoie de versurile alea cu doctorul, tiganul si tiganca, politistul, etc. si nu gasesc nicaieri.
Am planuri foarte mari, pe viitor, deoarece as dori sa studiez actoria in filme, desigur in America, m-am tot documentat dar nu am aflat inca ce trebuie sa fac, as vrea sa ma axez pe comedie, fundita...? (mai mult)
Vi se par ffrumoase obiceiurile de anul nou? ex :mersul cu uratul, cu plugul etc
Hey, TPU? Care sunt asemanarile si deosebirile dintre un papagal si o filomela? Dau funda!
Voi unde va duceti de Revelion?
Daca ati putea reconstrui turnul Eiffel din ceva ce puteti manca ce ati alege?:D
Ma gandeam sa incep sa scriu o carte. Imi puteti spune cum ar trebui sa procedez?
Cum se numeste melodia cu versuri ceva de genul : i'm so sorry to dangerous, i so sorry listen to my hear... ceva de genu
Va place ca poet Lucian Blaga?
Buna, tatal meu a varsat putin ceai pe tastatura si acum unele taste nu se mai duc in jos, adica cand le apas parca e ceva sub ele, desi scriu e destul de enervant, credeti ca v-a disparea chestia...? (mai mult)
Unde as putea intra ca sa pot desena online?
Am nevoie de ajutor! sunt un pic disperata hahah.as dori sa merg la studii in turcia (istanbul). dar nu gasesc nicaieri conditile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a intra. daca se poate si...? (mai mult)
va rog nu luati in seama aceasta intrebare! O fac pentru ca nu sunt la mine acasa si am nevoie urgent de acest site :http://www.scribd.com/doc/65266679/Jurnalele-Vampirilor-Vol-5-Caderea-Noptii. Va...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=nsfhMj8IiJg&feature=related ce credeti despre asta.Astept opinii.
Cum remixez o melodie gen in loc de celebrul "Tot mai SUS!" sa modific sa fac "Tot mai JOS!"? Astept raspuns.:D
sunt in clasa a 8 -a si as vrea la anul sa merg la liceul stefan luchian din botosani, si as vrea sa imi spunte cu ce medie se intra si ce probe trebuie sa fac ca sa intru. cel mai foolositor raspuns...? (mai mult)
Buna TPU am un spectacol intr-o luna si am nevoie de o masca oricare daca stiti unde se pot face masti din plastic am una desenata si pe aia vreau sa o fac
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?