Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna TPU. Funda! Stiu ca era un bulevard vechi in Londra, si avea un fel de bisericuta cu gazon in jurul ei. Nu stiti cum se cheama? Si daca se poate sa imi dati si o poza. Multumesc.
spuneti-mi si mie niste texte de Craciun sau poezii nu conteaza.
Ce e asa mare chestie cu FIMO? Nu inteleg x_x Aproape toata lumea are, da ce e asa fain cu asta? :-/
Salut am nevoie urgent de idei de cadouri pentru tatal meu care miine implineste 52 ani...
Plz TPU ajutati-ma imi trebuie raspunsurile la aceste intrebari :Care este numele autorului dramatic care a scris cele mai multe piese de teatru si cate a scris? Stiti si cand a trait? dar plz repede imi...? (mai mult)
Ma ajuta cineva la o poezie despre iarna in romana? plzz... dau funda
Mi-au iesit mediile mici anul acesta. Si inca nu i-am spus mamei inca :(, vreau sa ii spun maine. Ce sa fac ca sa nu ma certe si sa se supere pe mine in pragul sarbatoriilor de iarna. (Va rog ajutati-ma,...? (mai mult)
FUNDA! Va rog dati-mi un site de un pot downloada melodii cu tot cu videoclip gratuit. Melodia are 8 minute si 10 secunde. Va rog mult ajutati-ma :*:*
Il puteti considera pe Blaga cel mai mare poet roman? Eu da. Voi ce parere aveti?
Imi dati si mie un site cu cursuri de desen online?
Parere personala: care este poetul vostru roman favorit?
Am un medalion vechi, probabil din aur, despre care nu stiu prea multe detalii, decat inscriptiile "IN TEMPESTATE SECVRITAS" "S GEORGIVS EQVITVM PATRONVS" care se traduce prin "protector de cavaleri"...? (mai mult)
Buna cum pot sa schimb scrisu de la mass sa nu mai fie arial? sa il schimb de tot
Terminati gindul "Pentru mine, o prietenie umana care se leaga pe bancile scolii, in baza unor interese si idealuri comune, inseamna..."
Cine a citit "Printre lupi" de Misha Defonseca? Cum vi s-a parut? Va rog fiti sinceri pentru ca eu am citit-o si mi se pare foarte dura si inca nu-mi vine sa cred ca povestea cartii este reala, copilaria...? (mai mult)
Ce cistigam citind o carte?
Care este rolul cartilor in viata omului?
Acum putin timp am terminat de citit cartea,, Nu plaga sub clar de luna" si nu stiu daca a fii si vol doi...Stiti cumva daca va fi si vol II?
Ma puteti ajuta si pe mine sa-mi spuneti ce fel de legatura este (legatura ionica, legatura cov polara, leg cov nepolara, leg metalica) H20, H2, O2, Nacl, Nacl2, Naoh, Cao, F2, Kf
imi spuneti si mie niste carti de citit gen S. F. cu vampiri, varcolaci, vrajitori Cele mai frumoase funda
Cum aflu si eu rezultatele concursului cangurul-limbistic...
Heii TPU :*! am o problema. imi trebuie niste poze artistice mai RARE nu ca alea... de care scrie peste tot aveti vreo idee :D? dau funda :X
Ajutati-ma va rog cu eseul "Traim sub acelasi cer dar nu toti avem acelasi univers"
M-a rugat cineva sa-i fac un cd cu muzica populara(moldoveneasca) si de preferat instrumentala.Care m-a ajuta cu niste melodii, nevoie urgenta! Ofer
voi ce jocuri jucati>>? imi dati si mie un joc virtual world plz
M-a rugat cineva sa-i fac un CD cu muzica populara(moldoveneasca) si de preferat instrumentala.Care ma poate ajuta cu vreun site ceva...
Imi spune si mie cateva mesaje de craciun va rog.
Va plac desenele mele? uite linkul meu http://www.youtube.com/watch?v=UlfY_SiNhyc Multumesc de raspunsuri!
Link bratari cu noduri mai putin de 5 fire si simple! Multumesc! FUNDAAAAAAAAAA!
Imi puteti da o doina populara si o balada populara
Ajutati-ma repede va rog! Sunt o fata de 10 ani si vreau video de pe youtube sau un site bun in care sa-ti arate cum sa faci cea mai simpla si mai usoara bratara cu noduri care a existat pe lume. Un link...? (mai mult)
cine a citit cartea Secretul, sau a vazut filmul? Cine imi poate spune cateceva despre ce ati simtit in acel moment? Mie mi-a schimbat viata...
Am gasit de curand cateva beat-uri (emotional hip hop) interesante si nu imi vine in minte nici un text... Cine ma poate ajuta? Cel putin cu o idee... MULTUMESC anticipat!
Buna TPU. Cand se colinda? Ce se colinda? Vreau raspunsuri ca exemplul: 23 (decembrie) - dimineata - (colinda) - seara- (colinda) Si tot asa:)) Am tot primit raspunsuri...? (mai mult)
Buna TPU. De pe ce data se colinda? Si ce se colinda? vreau raspunsuri clare exact ce se colinda exact cand se colinda
Buna TPU. De pe ce data se colinda? Si ce se colinda?
Cine stie cum se numeste melodia din videoclipul asta: http://www.youtube.com/watch?v=xHF4q1MHSYQ de la minutul 5:30 cine o canta si cum se numeste funditaAA!
Am o intrebare:ce ornament sa fac pentru masa de craciun, pana maine? PS:fara sa cumpara Cel mai rapid raspuns primeste funda.
Cine a scris o mie si una de nopti? urgenta maxima
Am un link catre o poza...stie cineva ce reprezinta poza asta? http://pasaportpentruexcelenta.ro/wp-content/uploads/2011/03/poza_3.jpg help pleaseee dau fundita
Exista cartea Cosmopolis in limba romana? Autor: Don DeLillo. Daca da, de unde as putea s-o descarc in format pdf?
Ce colinda sa cant am 13 ani va rog sa-mi spuneti in seara asta dau funda promit
Ziceti-mi si mie rolurile cu capra da daca se poatesa fie 4 personaje (cu tot cu capra).
Ce va inspira acest tablou http://api.ning.com/files/W-LpOIjLSRSFNxm-DirRoV90BBy217upqzc*fCnUv50klD8lusCrECMaNDf6jUoXWuRbf7Zty6tdrFg3E70EQL1ZFtzAW7f9/fluturisalvadordali.jpg?width=600& height=425? Cum l-ati...? (mai mult)
Dau Funda :X. Ora trecuta la limba romana am lucrat in echipe iar echipa mea se numea CRITICUL. Si trebuie sa rezolvam exercitiu intr-un mod mai dur. Exercitiul zice asa : Personajul Mara ilustreaza...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie rolurile cu capra.
Stiti cumva unde pot gasi modele de compozitii plastice in care sa fie aplicata legea simetriei si a alternantelor de:forma; marime; culoare; de pozitie; dintre linii drepte, curbe, frante? Plzzzzzz!...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati niste nume posibile pentru echipa de teatru a scolii, va rog?
Stie careva versiune colindului Capra in care apare ca personaj si politistul? Sau macar versiunea originala. Plz!
Vrea cineva sa cumpere un tablou facut pe panza cu Cascada Doamnei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!