Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Nu stiu daca am ales cel mai bun topic, dar totusi o sa va intreb. Mai are cineva acele ziare din 2018- 2019 "Ziarele Romaniei Mari" si e doritor sa le vanda? Poate aveti o dublura sau pur...? (mai mult)
Cum se deseneaza un Duh(din lampa lui Aladin)?
Heii! Am început sa scriu o carte si nu știu cum se procedează pentru tipărire. Caut de ceva timp preturi si tipărire ale cărților la firme mai cunoscute, dar nu găsesc nimic, poate am cautat...? (mai mult)
As avea 2 intrebari.Pot afla un cod iban de acasa fara sa ma duc la banca? Am gasit un site, transferwise.com, scria ca imi trebuie codul bancii (sunt la BCR), acesta e RNCB si codul de la...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi negative sau melodii de fundal pe care se pot recita poezii? Vă rog să îmi răspundeți doar dacă sunteți cunoscători. Fără YouTube sau saitul resursecrestine....? (mai mult)
Nu am mai pictat până acum pe pânză si vreau sa incerc. Dar mă tot gândeam, dacă greșesc trebuie să o înlocuiesc? Dacă se pricepe cineva îmi poate da câteva detalii despre pictatul...? (mai mult)
Am si eu nevoie de un site sau un magazin fizic sau online nu conteaza sau persoane care lucreaza de acasa si fac decoratiuni cu panglici, forme de animale mai exact din panglici. In engleza vine "ribbon...? (mai mult)
Bună ziua, aș dori să cumpăr o tabletă pentru desen grafic, însă nu știu dacă ar fi mai bine să cumpăr una nouă sau una la mâna a doua. Dacă sunt nemulțumită de această tabletă (nouă)...? (mai mult)
Cum au reusit oamenii sa construiasca structurile cu pietre imense din Peru? Si de ce sunt 2 feluri de constructii, una cu pietre mici drepte perfect lipite si alta cu pietre mari si strambe?
Are cineva de vanzare cartea escadrila alba de George Acsinteanu?
Am primit acum câțiva ani de la cineva(care a fost în străinătate) o linguriță care la capăt are ca să spun așa chipul lui Sisi(fața- Elizabeth). Lingurița e pusă într- o cutie cu capac transparent....? (mai mult)
Cum aţi defini voi arta, alfel decât este definită în dicţionare?
Buna, stie cineva cum se numeste acest tip de "origami"? Stiti cumva o carte(indiferent de limba)pe care as putea sa o gasesc sau un program in care pot fi realizate https://pin.it/5DqxSTL
Am un sketchbook și nu mai știu ce as putea desena în el. Pana acum am făcut câteva desene mai simple dar acum nu mai știu ce as putea desena, adică este un caiet A5 cu foi de matematică!...? (mai mult)
Mulţi oameni studiază diferite ramuri ale artei, cum ar fi pictura, muzica sau poezia. Există însă o ştiinţă care studiază toate artele, din toate ţările şi din toate perioadele istorice...? (mai mult)
De ce se studiaza in scolile din Ro engleza britanica si nu engleza americana? Si de ce nu poate alege fiecare elev ce si cate limbi vrea sa faca? Poate nu toti vor sa faca 2 limbi prost, ci una si ...? (mai mult)
Am nevoie sa fac un tablou cu doua imagini, in genul ca daca te uiti din dreapta e o imagine, daca te uiti din stanga e alta, cel mai des am vazut asta la icoane, habar nu am cum se numeste...? (mai mult)
Ce sculă trebuie ca să pot da acest șurub jos? (e de la roata) https://photos.app.goo.gl/ek2SaYfLsFYsTMqUA
Tocmai m-am apucat sa dau cu graffiti si voiam sa stiu daca stiti locuri unde pot da cu graffiti in zonele 1 mai, Crangasi
Cum se numesc acele marcare colorate?
Imi puteti spune cateva lucruri mai putin cunoscute despre Constantin Brâncuși?
Stie cineva site- ul desenatori.ro? Oare ce sa mai întâmplat pe acolo? Se mai poate desena? Am văzut ca nu- i prea multă activitate pe acolo... in fine dacă știți dacă se poate desena...? (mai mult)
Daca exista raresthegamer2 ...nu ar fi normal sa fi existat si raresthegamer1?
Educatia vizuala este tot una cu educatia plastica?
Viracocha din Peru este acelasi personaj cu Virochana din mahabharata?
Cum și din ce faci o macheta a unei mașini?
De ce a fost mercurul scos din piramide si inlocuit cu mumii?
Pe ce hartie se foloseste carbunele alb? In engleza e "toned paper" dar cum se numeste in Romana?
Ati auzit povesti cu egipteni care se plangeau ca li se falsificau istoria?
A auzit cineva vreo poveste despre vreo coroana blestemata?
Hey! Am de facut un desen care sa fie inspirat de titlul "Odiseea unui copil" dar nu stiu ce as putea desena. Aveti vreo idee? Multumesc!
Daca stii sa canti la orga, iti va fi usor sa canti si la pian?
Am fost admis la liceul de arte si am ramas cu niste nelamuriri. Am dat o proba de aptitudini cu 5 desene in creion si 5 desene colorate cu acuarele, dar cand am verificat lista de admiteri am ...? (mai mult)
Vreau sa intru la arhitectura, idei despre cum ati reusit voi sa treceti de examenul de admitre? Cam cat e nevoie sa lucrez in fiecare zi?
Am 17 ani si imi place mult desenul stiu cate ceva despre arhitectura insa imi e tare frica de examenul de admitere din Timisoara, nu stiu la ce profesor sa ma duc ca sa pot fi bine pregatita, as avea...? (mai mult)
Stie careva cam cât m-ar ajunge acest tatuaj https://imgur.com/a/nT3IMYj în Uk poate la un roman?
Cam cat ar costa o carte semnata, prima editie de Paulo Coelhio - Unsprezece Minute?
I-am cumparat copilului niste pensule pentru pictura, insa nu reusesc sa le spal bine si de fiecare data cand incepe sa picteze mai ramane si ceva din culoarea veche. Cum le curat?
Cat costa o chitara
La engleza se poate lua c2?
Dacă scriu o carte ilustrată (desene făcute de mine), cum trimit manuscrisul? Trebuie să copiez desenele în Word (acolo am scris textul) sau fac manuscrisul de mână și atașez desenele sau trimit...? (mai mult)
Știe cineva ce se întâmplă dacă aplic vernice(lac) pentru tempera(sau picturi pe baza de apă) pe o pictură făcută în culori acrilice? Are vreun efect negativ?
In limba engleza pentru spiridusi se foloseste atat Leprecons sau Leprechauns cat si elves. Care e de fapt diferente intre cele doua?
Daca as dori sa scriu o carte ilustrata care ar fi demersul acesteia? Ar trebui sa trimit manuscrisul cu desenele sau fac in asa fel incat sa le copiez in Word?
Functioneaza papusile voodoo? A testat cineva?
Bună! Aș dori să pictez în ulei, pe pânză pentru prima oara, deoarece în acrilic am pictat și nu îmi place că rămâne prăfuit la sfârșit! Pânză am acasă! Îmi puteți spune ce culori...? (mai mult)
Am o intrebare mai dubioasa. Pana in momentul de față am crezut ca sunt sagetator dar cineva mi- a spus ca de fapt sunt scorpion. Sunt nascut pe 22 noiembrie si stiu ca zodia sagetator incepe de pe 22...? (mai mult)
Ce diferenta e intre creator digital, creator de moda si design vestimentar?
Știți cumva dacă la liceul Dinu Lipatti din București există un profil si pentru design? Mulțumesc!
Ce etnie, clan antic erau faraonii? Erau inruditi cu imparatii romani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?