Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Ce sculă trebuie ca să pot da acest șurub jos? (e de la roata) https://photos.app.goo.gl/ek2SaYfLsFYsTMqUA
Tocmai m-am apucat sa dau cu graffiti si voiam sa stiu daca stiti locuri unde pot da cu graffiti in zonele 1 mai, Crangasi
Cum se numesc acele marcare colorate?
Imi puteti spune cateva lucruri mai putin cunoscute despre Constantin Brâncuși?
Stie cineva site- ul desenatori.ro? Oare ce sa mai întâmplat pe acolo? Se mai poate desena? Am văzut ca nu- i prea multă activitate pe acolo... in fine dacă știți dacă se poate desena...? (mai mult)
Daca exista raresthegamer2 ...nu ar fi normal sa fi existat si raresthegamer1?
Educatia vizuala este tot una cu educatia plastica?
Viracocha din Peru este acelasi personaj cu Virochana din mahabharata?
Cum și din ce faci o macheta a unei mașini?
De ce a fost mercurul scos din piramide si inlocuit cu mumii?
Pe ce hartie se foloseste carbunele alb? In engleza e "toned paper" dar cum se numeste in Romana?
Ati auzit povesti cu egipteni care se plangeau ca li se falsificau istoria?
A auzit cineva vreo poveste despre vreo coroana blestemata?
Hey! Am de facut un desen care sa fie inspirat de titlul "Odiseea unui copil" dar nu stiu ce as putea desena. Aveti vreo idee? Multumesc!
Daca stii sa canti la orga, iti va fi usor sa canti si la pian?
Am fost admis la liceul de arte si am ramas cu niste nelamuriri. Am dat o proba de aptitudini cu 5 desene in creion si 5 desene colorate cu acuarele, dar cand am verificat lista de admiteri am ...? (mai mult)
Vreau sa intru la arhitectura, idei despre cum ati reusit voi sa treceti de examenul de admitre? Cam cat e nevoie sa lucrez in fiecare zi?
Am 17 ani si imi place mult desenul stiu cate ceva despre arhitectura insa imi e tare frica de examenul de admitere din Timisoara, nu stiu la ce profesor sa ma duc ca sa pot fi bine pregatita, as avea...? (mai mult)
Stie careva cam cât m-ar ajunge acest tatuaj https://imgur.com/a/nT3IMYj în Uk poate la un roman?
Cam cat ar costa o carte semnata, prima editie de Paulo Coelhio - Unsprezece Minute?
I-am cumparat copilului niste pensule pentru pictura, insa nu reusesc sa le spal bine si de fiecare data cand incepe sa picteze mai ramane si ceva din culoarea veche. Cum le curat?
Cat costa o chitara
La engleza se poate lua c2?
Dacă scriu o carte ilustrată (desene făcute de mine), cum trimit manuscrisul? Trebuie să copiez desenele în Word (acolo am scris textul) sau fac manuscrisul de mână și atașez desenele sau trimit...? (mai mult)
Știe cineva ce se întâmplă dacă aplic vernice(lac) pentru tempera(sau picturi pe baza de apă) pe o pictură făcută în culori acrilice? Are vreun efect negativ?
In limba engleza pentru spiridusi se foloseste atat Leprecons sau Leprechauns cat si elves. Care e de fapt diferente intre cele doua?
Daca as dori sa scriu o carte ilustrata care ar fi demersul acesteia? Ar trebui sa trimit manuscrisul cu desenele sau fac in asa fel incat sa le copiez in Word?
Functioneaza papusile voodoo? A testat cineva?
Bună! Aș dori să pictez în ulei, pe pânză pentru prima oara, deoarece în acrilic am pictat și nu îmi place că rămâne prăfuit la sfârșit! Pânză am acasă! Îmi puteți spune ce culori...? (mai mult)
Am o intrebare mai dubioasa. Pana in momentul de față am crezut ca sunt sagetator dar cineva mi- a spus ca de fapt sunt scorpion. Sunt nascut pe 22 noiembrie si stiu ca zodia sagetator incepe de pe 22...? (mai mult)
Ce diferenta e intre creator digital, creator de moda si design vestimentar?
Știți cumva dacă la liceul Dinu Lipatti din București există un profil si pentru design? Mulțumesc!
Ce etnie, clan antic erau faraonii? Erau inruditi cu imparatii romani?
Pentru ce a fost stonehenge construit? La ce foloseste?
Pe ce site de obicei fotografii publica pozele lor cu scopul de a gasi clienti si a face bani? Am niste fotografii si as vrea sa dezvolta latura aceasta ca intr- o buna zi sa fotografiez barbati goi pusca,...? (mai mult)
Mi- am personalizat niste adidasi cu vopsea textila si din cate am auzit ar cam trebui si niste "finisher" cu care sa dai la final sa tina culorile mai mult, are cineva link de la un finisher, de pe ...? (mai mult)
De la ce varsta e indicat ca un copil sa se apuce de balet?
stie cineva cum pot publica o carte pe internet? Am textul salvat in word dar cica trebuie facut in ceva format si uploadat pe KDP ceva cu ebook? Cum fac toate astea?
Îmi puteti spune cum obțin efectul într-o poza care sa fie alb negru insa daca inserez ceva roșu această culoare sa raman așa si restul alb-negru.
Avem si in Romania, tuneluri ca cele vechi de 12.000 de ani din Turcia?
Care sunt diferentele dintre acviferul de suprafata si acviferul de adancime?
Cum publici o carte?
Salut, am o intrebare, am gasit doua carti pe "Cărți Play" una de antrenarea creierului alta de antrenarea memoriei, scrisă de "Dr. Gareth Moore" și vreau să stiu daca merita cumpărate sau daca...? (mai mult)
Nu stiu sigur daca categoria e potrivita, insa am nevoie de ajutorul vostru. Am inceput sa scriu "carti" prin clasa a 2a - a3a si inca o fac. Am o groaza de schițe, caiete si agende incepute....? (mai mult)
Poți sa devii actor și dacă nu urmezi liceul de actorie?
Mai exista in tara locuri unde se gasesc acei suflatori de sticla (sticlari)? In ce zone?
Hei, ajutati-ma. De unde as putea cumpara culori care sa nu irite pielea, culori pentru pictura pe piele? Adica sa nu aiba ingrediente ce ar putea produce alergii, ci cat mai naturale.
Știe cineva cum și când este admiterea la Unarte Bucuresti anul acesta?
Hei TPU, Unde pot gasi pe internet markere ohuhu sau Touchfive care pot fi platite cu bani cash? Deoarece eu nu am card de credit si am doar 14 ani deci e ilegal sa am card de credit. Sau in general ...? (mai mult)
Care este cea mai interesantă cultură din întreaga lume pentru voi? De ce ați ales-o pe aceasta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?