Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vrea cineva sa cumpere un tablou facut pe panza cu Cascada Doamnei?
Spuneti-mi si mie cine are notele mai mari daca eu am 5 de 9 si 15 de 10 si colega mea are 7 de 9 si 16 de 10? plz!
Eu mi-am instalat microsoft office acum cateva saptamani, si cand l.am deshis acum cateva zile nu ma mai lasa sa fac nimic in el ...De ce? Va rog ajutati-maa. Dau funda:d!
Ce stiti despre arhitectura bizantina
Spuneti-mi cromatica unui peisaj dau funda!
Unde poti sa inveti cum sa faci un website pas cu pas? Intra pe www.cumfaciunwebsite.com si afla cum sa iti faci un website in 6 pasi simpli.
Heiii >:D< Vreau si eu un Site cu poze calumea de avatar =p~ please! FUNDOI! :x
Cum se povesteste opera Secerisul? As vrea o povestire pe scurt.
Stie cineva care e ritmul la chitara pentru RUGA PENTRU PARINTI [ stefan hrusca ]? Dau funda :x
Cine stie un site unde este rezumatul de la Mos Goriot de Balzac?
La ce ma ajuta cititul? ma face mai desteapta?
Imi puteti rezuma actiunea din nuvela Desertul tatarilor de Dino Buzzati?
Buna TPU am nevoie de o parere...sau de mai multe. m-am decis sa imi pregatesc un caiet care sa contina mai multe melodii si sa fie oficial un caiet de muzica dar problema este ca il vreau personalizat,? (mai mult)
Sunt talentat la desen mai ales la cele in creion ca la pictura sunt varza mai degraba spus sunt "Calicaturist" da si le fac nu mai in creion sunt incepator de si am 3 ani de cand am inceput sa desenez...? (mai mult)
Cine imi spune insusiri pentru urmatoarle cuvnte : om, frunza, pom, floare, ghiocel, minge si urs? promit funda pentru cele mai multe. ajutati-ma please!
Stiti cum as putea sa modific o poza in photoshop? Adica sa imi pun poza mea pe alt fundal?:)
Unde pot gasi poezii despre iarna in engleza? Promit funddita!
Imi spuneti si mie niste colinde frumoase si usoare? Va multumesc;).
Ziceti`mi si mie un joc de construit case.sau un simulator auto:)dau funda
Imi poate spune cineva vreun tablou celebru pana in 20.12.2011?
Hello TPU >:D:D
Caut un film francez, stiu doar ca este din anul 1960 si are legatura cu numele" Monsieur Bagnole", iar in actiune este vb despre 3 copii... stie careva cum se numeste sau unde il gasesc?:((((((
Era o intrebar "mai sugi ****" si aveai sa sau nu si nu-ul fugea si trebuia sa dai da.Cine mil da va rog frumos.
Am telefon lg gt 400 nou cum pot sterge melodile telefonului funditaaa
Era un program in care punea-i melodia si iti apareau versuriile jos si trebuia sa le canti cum se numeste? mersi.
Ce cărţi le-ai cumpăra părinţilor tăi de Crăciun?
Ma invat si eu sa desenez anime(cam greu mi se primeste) imi puteti da niste link-uri cu tutoriale in romana va rog(de preferat pe youtube)FUNDA!
Imi spune si mie care sunt pasii de harap la mire?
Care este cel mai bun concurent de la x factor!?
Am citit acum cativa ani poezia "Baia sau o eternitate iterativa " scrisa de Leonid Dimov. La prima vedere ce tema credeti ca are? Stiu ca se gasesc comentarii, dar vreau sa discut cu cei interesati,...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog cam ce probe trebuie sa dai ca sa intri la liceul de arta... fotografie sau. ceva de genu'. Multumesc :)
Imi spuneti si mie va rog niste compozitotri staini care incep cu litera H, funda!
Ziceti-mi si mie va rog frumos... un monilog reflexiv despre craiun
Hei de unde as putea sa i-au rezumatul la Agatha Christie Zece negri mititei?
Spuneti-mi va rog 5 particularitati ale iluminismului
Imi poate da cineva un site bun de tradus in franceza in romana terog sa fie bun dau funda!
Aveti niste idei pentru obiecte decorative MANUAL? ma puteti ajuta si cu niste site-uri :X Dau funda;)
Un vis foarte mare de-al meu este sa devin designer vestimentar.Imi dati si mie niste sfaturi pentru a mi-l indeplini? Va rog... Scuze de categorie
AJUTOOR! Funda! Dati-mi si mie va rog un site unde gasesc imagini (din operele lui Caragiale) de colorat! Trebuie sa fac un desen, si nu gasesc pe nicaieri!
Ce solicita mai mult matematica si fizica, arhitectura laica sau cea de interior? Unde este mai uso. Funda
Vreau Jurnale haioase gen Jurnalul unui bebelus Ora 14.00. Multă lume în casă. Mama s-a coafat, tata are un soi de şervet verde legat de gât, cam ca babeţica mea, dar mai îngust. Arată...? (mai mult)
Buna TPU. As avea nevoie de putin ajutor :D Am primit tema la ist. artei sa comentez 2 opere de-alui Leonardo Da Vinci si nu prea stiu cum sa le comentez sa fie bine. M-ati putea ajuta? Funda :D
Am o sora cu varsta de 7 ani. Eu vreau mereu sa ii imbunatatesc memoria. Imi puteti da exemple de niste carti, ghicitori, jocuri sau ale moduri de a invata usor? Ofer funda obligatorie!:)
Unde pot gasi video pentru scenete de Craciun hazlii, care le pot prezenta la Revelion...
am si eu nevoie de cateva informatii despre patinajul artistic: unde se tin campionatele? care este topul celor mai buni patinatori? multumesc mult!
stiti ce probe se dau la liceul,, Octav Bancila" la muzica(vocal) iasi?
Are cineva placa remington 3500? cum e? si care sunt diferentele(daca le ati incercat ambele placi ) intre remington 3500 si pearl?
am nevoie pentru maine la romana de impresii despre nuvela POPA TANDA! plz ajutati-ma
Vreau si eu cat mai multe site-uri despre istorie, geografie dar ff bune pentru ca m-am inscris la olimpiade si vreau sa invat mult mai multe. Dau funda+vot!:)Multumesc mult, va rog rapid!:)
As vrea sa desenez un nume graffiti in camera mea as vrea niste imagini ca nu prea am idei...:)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!