Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 28 Februarie 2025 sunt:
FUNDA! Care e id-ul de pe care primesc eu mail de la exipa TPU?
Cum se zice in engleza la Delta Dunarii? fundita :x
Bune imi puteti spune va rog ce as putea sa fac din plastic, meltal, sticla? va rog multt de tot ( pentru tehnologie)
am nevoie de ajutor. constat ca nu prietenii nu sunt prieteni cu adevarat si am nevoie de niste statusurisi citate despre prietenie :) VA ROG MULT! si multumesc anticipat. dau funda si vot la toata...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cateva detalii despre M-tii Pirinei
Unde gasesc si eu sa citesc Alexandru Lapusneanu de Costache Negruzzi? Tot textul nu rezumat si nu jumatati. Multumesc!
Unde pot sa gasesc poeme heretice? am tema la istorie sa fac imaginea societatii grecesti in poemele heretice si nu pot sa gasesc daca caut :/
Ce inseamna acumulare fluvio-lacustra?
Buna TPU :* Puteti sa-mi spuneti si mie pe scurt despre ce este vorba in "Ingerul a strigat" de Fanus Neagu?:-? Multumesc anticipat
Trebuie sa citesc "Calatoria lui Aeneas" pentru la latina si nu am gasit pe net nimic. Spuneti-mi si mie un site de unde pot citi? Multumesc frumos!
Salut anul asta vreau sa ma duc cu ursul dar nu am gasit un rol potrivit pentru mine. daca puteti sa-mi dati alta scoala de urs (uratura ) in afara de astea : Bună seara gospodari, Gospodari si gospodine Si...? (mai mult)
Va rog dati si mie un site unde pot gasi cartea structura fermelor ecologice editura ion "ion ionescu de la brad" iasi 2010 scrisa de marius sorin zaharia. Dau funda va rog repede.
Cine a fost la cinema/teatru? Cum e? V-a placut?
Va invit pe site-ul meu de bijuterii hand-made, de unde le puteti si cumpara: http://fantasy-charms.blogspot.com/ Preturi foarte atractive!
Ma ajuta cineva sa gasesc un site unde pot citi online cartea "Podurile din Madison County", scrisa de Robert James Waller? Dau funda. si multumesc anticipat! (:
Csre sunt asemanarile dintre revolutia industriala in SUA si Anglia? FUNDITA
cine poate sa imi zica 10 expresii frumoase despre caini sau alte animale DOMESTICE! fundittzzza
De ce il place toata lumea pe Iulian Canaf de la Vocea Romaniei?:P Doar de curiozitate ca a avut cele mai multe voturi desi cred ca si Dragos Chircu era la fel de bun sau mai bun dar are lumea ceva cu Canaf...? (mai mult)
azi la ora de romana ni s a pus o intrebare si nimeni nu a stiut sa raspunda iar eu vreau sa stiu care era raspunul.De ce s a opus Mara casatoriei dintre Persida si Natl...intrebarea fiind din? (mai mult)
Sunteti de acord cu mine ca cioburi este pluralul de la sticla?:D
Spuneti-mi ceva legat de mesajele subliminale va rog
Ce este un stereotip
Am facut o lucrare pe photoshop si nu stiu cum sa o pun pe facebook, sau sa o fac imagine! Va rog sa ma ajutati? Va multumesc!
Buna Tuturor! Imi spuneti si mie unde pot sa gasesc cartea Vampirii din Morganville- Casa de Sticla online? pliz si
Stie cineva studenti la arhitectura sau arhitecti tineri care doresc sa lucreze cu un inginer structurist?
Cum sa scriu pe google ca sa intr-un pe un dictionar explicativ roman german care sa imi dea si pronuntea in germana adica sa se si auda cum sa citesc ca google translate nu-mi merge va roog urgent funda...? (mai mult)
Cum e in clasa a8a? ce este mai greu?(ca materie) Va multumesc::**
Cine imi da siteuri cu cele mai frumoase felicitari primeste funda
Am citit demult o poezie a lui Mihai Eminescu, iar acum nu imi mai amintesc titlul.Stiu doar ca se sfarsea cu metafora:, , inger cu chip frumos si aripi negre, , -referitor la moarte. Daca stiti titlul,...? (mai mult)
La latina la declinarea a doua singular, la vocativ scrie E sau ER. Cand se pune E si cand se pune ER?
Cum sa fac la imprimanta sa se traga doar pe negru? fundoi.
Buna tuturor stiu ca o sa par ciudat dar am 12 ani si colectionez timbre.am o colectie frumusica dar piesa colectiei este o colita din 1940 cu stampila casei regale.imi doresc sa il pot evalua dar eu pe...? (mai mult)
Se apropie vacanta de iarna...Toate bune, dar m-am gandit ca in trei saptamani pot devora cateva carti.Sunt indecisa in legatura cu ce as putea citi.Imi plac fantasy-urile dar si romanele filozofice, ? (mai mult)
Deci am foarte mare nevoie am de facut o prezentare powerpoint si am nevoie de titluri pentru prezentare legate de poluarea marii negre va rog dau fundditsaaa:*
Imi puteti da un subiect pentru o povestire in rama pe trei planuri?
Ce este un muzeu pentru tine?
Ce informatii stiti despre importanta si utilizarea IZOTOPILOR?(cat mai interesant sau esential) FUNDA
Imi puteti da si mie exemple de parghii de genul 1, 2 si 3? Cu cat mai multe exemple, cu atat mai bine!
: Cum pot sa fac liniile drepte si da fie egale ( la un desen), cu axa de simetrie sau ce?
Daca ati calatori in trecut care dintre cele 7 minuni leai vizita, si de ce?
:* ascultati... dati. mi si mie niste ideii de un desen cu "tratarea decorativa" pentru ora de desen x( si nu am nici o idee :( pls Dau funda pentru cea mai buna idee :X
Elvis Presley este american sau englez
Ce impresie aveti despre Cantecul bradului de Lucian Blaga? Subt Ursa Mare, surpat de bureti, neatins de om, neajuns de ereti, batrân, batrân, în imperiul meu bradul barbos strajuieste...? (mai mult)
Este sala de box in arad?
Cum ei negativul de pe net si il pui pe cd? funda va rog repeda
De ce majorotatea oamenilor nu stiu sa conjuge corect verbe gen "a scrie", "a fi", "a veni" etc? Spun asta pentru ca vad din ce in ce mai multa lumea care scrie: - Vreau sa vi la mine.(corect: vii) -...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Stiti pe ce site as putea sa-mi dau comanda de cartile a 17-a luna si a 18-a luna, continuarea cartii a 16-a luna de Kami Garcia si Margaret Stohl? Va multumesc!
Va rog imi aratati cat mai multe fotografii despre filemon si baucis din legendele olimpului?
Am cautat pe multe bloguri informatii despre demoni mai multe rezultate va rog;;)?
O propozitie cu impresionism unde sa o definesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)