Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
:x Imi faceti si mie va rog, descrierea unui prieten de la distanta ( indepartat )?
Mama tine post. Si azi vreau sa ii pregatesc ceva de mancare. Nu tine post toata saptamana. Stiu ca tine Miercuri si Vineri. Dar nu sunt sigura daca azi mananca de post sau nu. Va rog sa imi spuneti...? (mai mult)
am nevoie de ajutor: Stiti cum se fac pampoanele, ne-a dat profa niste suluri de panglici sau ceva de genu' ...stiti cum pot face pampoanele... Dau funda! Multumesc anticipat
Saaaalut din nou TPU.:)>. imi puteti da sfaturi...despre cum as invata. si mi-ar place scoala?:). find ca.:))...va dati seama. nu prea-mi place:x. cel mai bun raspuns = F+V=Funda+Vot
Poezia, , Insula toamna, , de Ion Pillat este un pastel? :-? Insula, toamna si iar Apa a de soapte. Marea, molatic clestar, Mierla si viile coapte. Seara cu stelele mari, Cerul plin de primejdii,...? (mai mult)
Cumpara cineva monede vechi? Daca da lasati raspuns!
Cum se numeste melodia-de la reclama aia cu Ferrero Rocher de pe pro tv:X?
Buna TPU.cum se face exercitiul asta 6 radical din 7 + 3(radical din 3 - 2 radical din 7 )
cand apare wuthering heights la cinema 2011? sau a aparut?
Am mare nevoie de voi am o poza si vreau sa-i dau claritate ori ceva de genul... e un de famile. si nu ma pricep asa bine stiu mai multe siteuri de genula...sa refaci o poza dar nu ma prind as vrea? (mai mult)
Imi pueti da si mie curiozitati sau un referat despre actiunea temperaturii in sol? Fundaa.
Urgent! Buna TPU! Am o rugaminte daca se poate... As dori rezumatele la minim 2 dintre urmatoarele povesti: Castelul din carpati, Jules Verne Capitan la 15 ani Jules Verne ( sa nu inceapa cu :Pe data? (mai mult)
Ce melodi stiti de la JUSTIN BIEBER si daca va place de el daca va place de selena gomez si ca sunt impreuna
Cui ii plac modelele de origami? cel mai convingator raspuns primeste FUNDA! http://www.youtube.com/watch?v=CQqncR2xnSg
FUNDA! Dati-mi si mie va rog un site cu tes IQ. Dar serioase nu tampenii. Si fara sa trebuiasca sa dai SMS la nu stiu ce nr. sau alte din astea;)
Imi puteti spune in franceza 5 flori, 5 animale si 3 pomi in franceza.:D pls. >funda< :P
Ce faci cand esti plictisit?:o
FUND! Vreau bancuri tari, tari care sa ma faca sa rad! Cel mai bun banc sa castige :D
Daca nu exista vampiri... dc se tot vorbeste depre ei?
Cine a fost primul >? Gaina sau Oul
Niste idei ca sa-mi decor camera?(chestii facute acasa; din hartie etc)vreau creativitate! si scuze categoria astept raspunsuri rapide!
Plss ma ajutati ca am o tema la istorie in care trebuie sa scriu despre contributia arabilor la civilizatia universala/europeana(ce am preluat de la ei, cum au influentat etc) si nu gasesc pe net nimic.ma...? (mai mult)
Ma Joc Un Joc De Pe Miniclip.com se numeste Owerolld ceva de genu...Nush cum sa imi fac Cont! Ma ajutati?
Buna TPU. Cum pot sa imi decorez camere? Adica cum sa fac? Ce sa folosesc?>Ce sa creez. Vreau sa fie,, super ". Prin accesorii, curatenie, aranjament. etc.
De unde pot descarca cele mai frumoase melodii Semnal M? Sa mearga.
Cine stie greaca? As dori sa-mi traduca o fraza. Imi doresc sa fie foarte foarte corect scrisa fraza. Cine ma ajuta
Cum se picteaza pe panza? Si cum se transcrie desenul pe panza?
Acest test de inteligenţă a fost conceput de Albert Einstein care susţinea că 98% din locuitorii planetei nu sunt în stare să-l rezolve. Tu ce crezi? Eşti printre cei 98%, sau printre cei 2%?...? (mai mult)
Ce limba sa aleg franceza sau engleza
Tehnica decoupage functioneaza doar cu hartie speciala? As vrea sa stiu daca se poate si cu hartie obisnuita (imagini din reviste de exemplu, sau ziare).
Ce inseamna conducator de facto...ca in [ mihai viteazul era conducator de facto al romaniei]
Spuneti si voi ce credeti http://s1102.photobucket.com/albums/g453/Ana_Ce/
Imi puteti da siteuri cu tagguri pentru facebook?
Sal eu stau la sat si imi rebuie exemplu de biocenoza din apropierea scolii. Dau funda si vot.
.. Daca vreti sami fiti prieteni raspundeti la ghicitoarea urmatoare :Iti vorbeste si turceste Si-orice limba nimereste. Ce e? (Eu) Raspund prin mesaj care e raspunsul. Raspunsul vostru sa-mi-l? (mai mult)
Credeti ca este un talent sa vad ceva si sa desenez, nu sa pun foaie peste foaie!? Si reproduc cam 75, 85 la suta... Dar din mintea mea nu-mi vine sa vad o imagine sau un CLIP pe net sau un bibelou!?
Credeți că Nașterea Fiului lui Dumnezeu poate fi înțeleasă și ca o Naștere din nou a lumii?
De unde pot descarca programul paint? Nu il gasesc in Start! Multumesc...
Care este craniul cel mai cunoscut in lume?
Ce "reflectii critice" aveti asupra operei "Hronicul si cantecul varstelor" Si ce cugetari(din opera) aveti aspura operei Dau funda(la cel mai bun)+vot si vot la restul
Va rog mult de tot! cine stie o scoala de dans in bucuresti care sa aiba cursuri de adolescenti cu varsta mai mare de 12 ani deoarece eu am 13 ani.Sa fie seara adica de la 7 sau 8 pentru ca ies tarziu de...? (mai mult)
E bine 5 in teza la Matematica, 8 la Limba.Romana si 7 La Geografie. pe clasa VIII
Buna:)...Am o chitara de ceva timp si caut niste cantece cat de cat simple. Daca imi puteti recomanda ceva P. S
Stiti ceva date despre nasterea la romani ca cetateni ai Romei
Ce face butonu " pune intrebarea ta aici! " si de ce scrie cu litere mari? am dat clic si nu m-a dus decat undeva unde era un dreptungi portocaliu si scria " intrebarea ta este : " da de unde stie asta...? (mai mult)
Ce organ nou apare la gimnosperme?
Argumente contra pentru separarea fungilor de plante?
Ce este zapada de diamant?
Din ce cauza ferigiile nu pot fi considerate perfect adaptate la mediul terestru?>
Modalitati de evitare a infectiei bacteriene?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!