Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Rolul inelului anual.si aparitia lui
In ce consta inteligenta infectiei virale?
FUNDA! Stiti cumva daca jocul WOOZ-WORLD http://www.woozworld.com/#! home/clientLaunch este gratuit? Costa bani sa-ti faci cont? Va rog fara minciuni!
Salut.Caut niste baieti buni in graffiti, pentru a-mi desena pe o copertina.Ma poate ajuta cineva?(pentru. Bucuresti)
Imi puteti da niste Link-uri cu referate despre Iliada si Odiseea...Va rog mult Unul sa fie despre Iliada si unul despre Odiseea.
cine imi zice si mie sau sa imi dea si mie un site in care sa fie o compunere care sa demonstreza ca opera Sobieski si Romani este nuvela
Am de facut un proiect despre Dinu Lipatti, am facut totul in afara de un singur lucru pe care nu-l gasesc nicaieri (oarecum) ci anume, interviuri date de acesta! Tin sa mentionez ca am gasit pe youtube...? (mai mult)
Tocmai mi-am luat o camera fuji av200 si cand filmez, pe la jumatatea filmului, se aude intrerupt. Iar uneori nici nu imi apare filmul pe care l-am facut: "eroare de citire". Nu inteleg de ce! Ce sa...? (mai mult)
Scrieti-mi bancuri! Cel mai misto castiga! Dar nu vreau porcarii... Vreau din astea calumea :-D FUNDA!
Spuneti-mi va rog frumos semnificatia culorilor cum ar fi "galben=gelozie" dau funda celui mai bun raspuns
Hello! mi-am facut un nou blog de poezii, daca vreti intrati pe:poeziiscrisedediaconuoanarodica.blogspot.com.
Am si eu o intrebare. Daca sa zicem ca ati vrea sa faceti un roman, ce fel de nume ati pune personajelor? Ma refer daca le-ati da nume romanesti sau straine. Si actiunea unde ar fi, in Romania sau America? Sau...? (mai mult)
Jane Eyre sau La rascruce de vanturi? Am citit-o doar pe prima si vreau sa stiu daca si a doua e la fel de frumoasa, asa ca va rog argumentati.
Hey. De unde pot cumpara cartiile The vampire diaries?
Am cautat pe tabulaturi notele la o colinda, iar in loc de notele clasice( ex : SOL, RE, LA) sunt notate cu A, B, E... Cine imi poate spune echivalentul fiecarei note, sau ce semnificat? (mai mult)
Ce parere aveti despre modul in care romanii serbeaza Craciunul?
Ce ati picta cu tema "omul si orasul", minim 7 personaje? Ce culori ati folosi? De ce?
Idei pentru. un peisaj de iarna. Funda
Ce intelegeti voi prin neviolenta pentru copii>? Va rog sa imi aratati printr-un desen! MERSI si dau FUNDA!
Salutari, Ce carti de tip Istoric imi puteti recomanda? (Inafara de Neamul Soimarestilor de Mihail Sadoveanu, dar vreau in genul aceste-i carti) Va multumesc.
Ce impresii de lectura v-a creat romanul lui Duiliu Zamfirescu-Viata la tara? :)
Care sunt personajele din REM de Mircea Cartarescu?:). dau fundita.:>
Asi dori niste sfaturi pentru decoratiuni din hartie...
Neata, as dori si eu o definitie cat mai detaliata si concreta in cazul cuvantului " addicted " unui online. Multumesc.
Buna as vrea si eu sa stiu cum se intra la Facultatea de Biologie! Multumesc mult! :)
Ce facultate trebuie sa urmez ca sa devin inspector opc? vreau cat mai detaliat. multumesc!
Imi dati si mie va rog niste site-uri cu niste ornamente confectionate manual de craciun (si nu numai) :D
Pentru cine are deja tatuaje sau face asa ceva: stiu ca "pe os"cum ar veni doare cel mai tare. care sunt zonele unde doare mai putin? pe incheietura doare? sau antebrat?
Stiati ca telefonul face " taarr " cand suna? Este ca o basina. Basina melodioasa. Dati. mi si mie exemple de asemenea basini melodioase. Dau fundita basinoasa si melodioasaa :D.
Am o mica rugaminte la voi si sper sa ma ajutati.Am vazut mai demult un manual care se intitula:"H U M A N -A N A T O M Y" Fondul era cu rosu, iar pe mijloc era desenat un schelet...? (mai mult)
Cine stie unde pot gasi saubieltele de la olimpici mate si romana? Din 2011.
Mama ma obliga sa citesc ceva.nu conteaza ce. Ce imi recomandati? fundita!;;)
Cartile profetice. Vala sau cei patru Zoa. de William Blake. Imi poate spune cineva cat costa in librarii cartea aceasta?
Ce melodie va place fundaitza
Hi! Am auzit ca sniperistii din trupele swat inspira de 3 ori si expira o data. Cica asta le confera o concentrare maxima. Totusi nu inteleg cum?!? puteti sa imi explicati cumva cum sa fac si eu acest...? (mai mult)
Acum cativa ani faceam cursuri de vioara si acum nu mai fac.si am uitat notele muzicale cum sunt asezate pe corzi la vioara... Stiu mi, la, re, sol si c pe coarda mi sunt fa, sol, la... dar celelalte?? (mai mult)
Azi si ieri si in zille trecute 2 fete de la mine din clasa mai spre sfarsitul orelor imi tot, , fura" cate ceva (penar, caiet, ghiozdan...). Intrebarea este cand o prin pe una dintre ele? (mai mult)
Stiti site-uri interesante cu geti si daci? Informatii neobisnuite pe care nu toti oamenii le stiu despre geti si daci.De ex: cetati dacice mai putin cunoscute... Merci!:)
Unde pot gasi referate despre poeti romani ( nu români ) celebri?
Spuneti-mi si mi despre orasul Delhi urmatoarele ca nu gasesc Statul caruia ii apartine, Pozitia geografica in cadrul continentului, unitatea majora de relief pe care se afla, daca e traversat de o...? (mai mult)
Daca Bach, Mozart, Beethoven, considerati genii ale muzicii, s-ar naste in acest secol, si ar compune exact ceea ce au compus in realitate in trecut, ar mai fi considerati genii?
Cum pot sa imi fac vocea mai placiuta cand cant (ma doare rau gatul si nu pot canta)? Ce exercitii pot face ca sa pot duce note joase, inalte? Funda si voturi!
Cine poate sa-mi zica niste propozitii(comeentariu)cu referire la poezia Sufletul de Ana Blandiana!
Ce gen literar a aparut in Grecia Antica?
Am de tradus niste propozitii la franceza dar nu la pot traduce de pe net ca nu sunt corecte. Ma puteti ajuta traducandu mi cateva cuvinte: -trebuie -ulei -zahar -oua -făina Repede! Funda
Sal TPU.Am o problema parinti mei is intoiul bouturi.Mama a fost aseara la niste tigani sa ceara o tigara iar bunelu meu a urmarito si a prinso. Si a certato... Bunica i-a zis destul de frumos ca nu-i bine? (mai mult)
Unde gasesc un referat despre frumusetile Frantei?
Nu stiu daca o sa stie cineva raspunsul dar merita incercat. am de facut un referat pentru filosofie cu tema: "rationalismul cartezian in arhitectura"?! va multumesc pentru cea mai mica informatie
Voi cu ce majordomi v-aţi întâlnit în literatură?
Imi spune si mie cineva cum sa invat mai usor un text de aproximativ 2 pag. a4 in engleza?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!