Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am si eu ceva de facut la engleza.Cine ma poate ajuta? Enuntul suna asa:write a letter to your pen friend inviting him to spend his christmas holiday at your place. FUNDA!
Pana maine am de facut la Romana sa demonstreza ca intaiul drum este o opera epica in proza va rog sa ma ajutati.Mersi funda+vot pentru cel mai bun raspuns!
Poetul nu poate fi inteles, de aceea poetul nu poate fi platit http://www.youtube.com/watch?v=1Xze-Bt4vHs?
Ce parere aveti despre poezia mea? De Mos Nicolae Mos Nicolae a sosit Mos Nicolae, cel vestit, tot ce ii cer mi-a duce, chiar si un fluier! nu exista zi in care nu poate fi ca Mos Nicolae in ziua lui...? (mai mult)
Tpuu :3. heii. auziti stii next top of model sez 1. normal:d. ziceti-mi si mie va rog care din cele 12 ep a fost cel cu vamprii plss. fundita +vot.:d merci anticipat
Ma poate ajuta cineva sa caut la latina referat despre "Spectacolele la romani?"
Aveti un motto personal despre cartea "Moarte pe Nil" de Agatha Christie? dau funda celui care are un motto cat mai complex si original
Am in carte nuvela "Doua Loturi" de I.L.Caragiale,si as avea nevoie de ideile principale, va rog frumos sa ma ajutati daca mi le spuneti pe toate aveti funda!
Unde sunt rezultatele de la lumina math 2011la clasa a patra care cuprind si pe cei care au luat sub 50 de puncte? si care este codul fiecarui elev(am un frate foarte enervant si cu capul in nori)
Imi dati va rog niste imagini cu diavoli(ingeri cazuti). Nu vreau lucruri stupide cu un ciudat rosu cu coarne le vreau mai realiste mai din Epoca Medievala.
Va place corida? Eu nu inteleg ce e asa minunat sa vezi un taur murind si in plus fara sanse, deoarece ii sunt afectati muschii de la inceput. Omul- cea mai josnica specie de animale.
Unde gasesc programul pascal? Sau cum arata? Urgent. Primul raspuns corect funda!
Hi.cine ma ajuta si pe mine? deci trebuie sa fac un desen ca o floare si imi trebuie vreo 4 culori deschise...cine imi zice care se potrivesc mai bine?;;)
Am o mare problema. Peste cateva zile (mai exact 3) am de prezentat oral (cantat pe de rost pe chitara) o partitura ce contine 30 de portative si problema este ca nu pot memora nici macar 2 portative...? (mai mult)
In ce an a aparut costumul clasic pentru barbati?
Help! Am nevoie de rezumatul,, Golia ticalosul" de Vasile Alecsandri. dau fundita.
Cum era zicala acea : "Dai omului o speranta si el o sa-ti faca un palat ", sau era dorinta, sau era ca o sa faca cestio ce, cum era originalul?( la ceea ce am spus eu )
Vreau si eu o adresa unde sa gasesc informatii despre Georgia dinafara de adresa cu wikipedia. Am de facut un referat la geografie si imi trebuie informatii;)
Salut, am aflat de acest site cand cautam pe google acum cativa ani niste informatii. Dar sa nu lungim intrebare trec direct la subiect, cum dresez o veverita?
vreau sa imi dati si mie site-uri va rog de unde pot invata engleza.Doresc ca acele site-uri sa contina exerciti in engleza, gramatica, o rubrica de listen etc. Multumesc. si de funda nu am uitat....? (mai mult)
Salut Dirigu ne-o zis sa decoram clasa cu tablouri facute de noi(WTF?)deci trebuie sa incapa pe o a4 ca rama fac eu dar n-am nici o idee. Pot pune un motto sau un desen "care ma caracterizeaza" dar cum...? (mai mult)
Nu gasesc informatii despre Tirteu(grecia antica)... Daca aveti informatii;;). Va multumesc anticipat!
ma puteti ajuta va rog cu ceva? la romana profesoara ne-a dat sa facem cateva lecturi printre care si " florin scrie un roman -Mircea Cartaresc. imi puteti spune va rog ce este? poveste, poezie,...? (mai mult)
FUNDA! Am nevoie de putin ajutor, nu am gasit intreaga poveste Balaurul de Mihai Sadoveanu si trebuie sa vorbesc despre ea la scoala. Habar nu am ce sa spun! Am gasit doar rezumate dar nu imi sunt de folos....? (mai mult)
Exista riscuri legate de folosirea in exces a combustibililor pentru producerea energiei?
Cum pot sa fac un pop up card?
Cine stie care este cea mai grea limba din lume si a doua?(eu le stiu)dar vreau sa vad cine le mai stie! Fundita la primul care raspunde corect!
Salut cine imi spune si mie un site cu rezumate literare!?
Imi poate spune cineva caracterizarea Anitei sau a lui Gealatu din "Florin scrie un roman" DAU FUNDA LA CEL MAI BUN RASPUNS!
cine ma poate ajuta si pe mine cu semnificatia titlului "Seara pe ape" de Ion Pillat?
O intrebare cum se numeste pasarea asta ( este cea care devoreaza cadavre) de obicei asteapta prazile pana mor http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTPUsUMI43RJb05S1SXu1lFVXLfwS8PJ9sw3lWOOB_S_4lm6c96JQ http://3.bp.blogspot.com/-mqmZjsKrQWs/TZn_7uuvSoI/AAAAAAAAAMU/Iov_oCiSr6I/s1600/buitre.g
Ce se intampla daca pui o sticla de plasic sau sticla din cioburi pe foc la emp de 600-700 de grade celsius?
Poate cineva sa-mi spuna o opinie/idee personala despre Legendele Olimpului, primul volum? Va rog mult! Fundaa :*
Spuneti niste carti interesante ceva de genu romace, drama. va rog
am si eu un verisor cam de varsta de 2 ani care isi freaca piciorusele si da din fundulet si transpira abundent. cine poate sa ma ajute si daca puteti sa-mi spuneti cam pe la ce varsta ar scapa...? (mai mult)
Stie cineva sa rezolve problema asta de informatika plz. e urgent :daca n=3 si x=8 in urma executarii segventei pentru
Dati-mi si mie niste idei pentru ce elemente as putea adauga in jurul unei case? Exemplu: copaci, boschetzi, etc. Exemplul cel mai bun/interesant primeste funda!
Buna! cum pot pune o app pe facebook? pls raspuns urgent... fundita:*
Care sunt valorile libertatii?
Ce trebuie sa fac ca sa i-au numai 10 la scoala? Daca sunt in clasa a 5 a la liceu!
Caut un rezumat pentru "La Medeleni" - volumul 1 si peste tot sunt doar referate.
as dori si eu povestirea de la Grivei de Emil Garleanu.
Buna TPU.Am si eu o intrebare:De ce leoaica ranita este socotita o arta universal?
Calculati costul energiei electrice consumate pe parcursul unei ore de urmatoarele aparate: 1. un bec P=100W; 2. un fier de calcat P=100W, in timp de o ora, becul termostatului sta aprins 40 de minute...? (mai mult)
Buna TPU va rog frumos sa imi dati si mie niste exemple cu animale din astea supranaturale, imaginare etc dau funda pentru cele mai tari exemple si va rog frumos cat mai urgent ca este pentru o...? (mai mult)
Am o urgenta si caut cat mai repede cateva raspunsuri Ziua scolii este pe 6 decembrie, iar pana atunci trebuie sa cant, dati-mi o idee Vreau o melodie folk care poate fi interpretata la chitara de colegul...? (mai mult)
Cum pun note muzicale pe facebook?
->Am si eu o intrebare vreau sa-mi cumpar o chitara simpla adica sa nu fie electrica una cu un pret modest si vreau sa stiu si cam ce chitara ar fi buna pentru inceput; ) daca mi-ati puta zice un magazin...? (mai mult)
Unde pot citi carti de maria treben pe net? plizz cine stie un site k eu nu am gasit:(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?