Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
O fata timida poate face doar putina actorie(impreuna cu varul ei)?
Am de facut o prezentare power-point despre diverse pietre pretioase; as vrea sa atasez pe langa animatii etc si o melodie "de fundal". As dori sa-mi propuneti melodii; si de asemenea sa-mi-o trimiteti...? (mai mult)
Sunt pasionata de pictura, imi puteti da si mie cateva idei de picturi?[Cine da cele mai multe idei primeste{Funda}]
Imi poate spune si mie cineva un site unde sa ma invete sa desenez personaje din Naruto sau orice alte anime-uri.
Intrebare numai pentru cei care au volumul "Pasteluri" de Vasile Alecsandri: Cine imi poate zice care sunt PRIMELE 10 POEZII din acest volum? Doar primele 10, si va rog sa le spuneti in ordine.Multumesc....? (mai mult)
Cine poate sa ma ajute cu niste informatii foarte interesante despre NIcolae Labis primeste funda:x si daca se poate va rog nu imi dati de pe Wikipedia. Nu uitati Fundaaa'
Dati-mi va rog trei titluri de tablouri[cu autor] despre joc, joaca sau coplarie.
Poate cineva sa-mi spuie vreun sait unde as putea gasi diferite lucruri facute manual.Mersi mult
Dati`mi si mie niste conturi adevarate pe Sherwood Duegon! =(( :(( :(( :(( :(( Am pus intrebarea de 4 ori! FUNDA si tot ce vreti
Buna cum alcatuiesc muzica muzicienii? cum fac fonograme negativ?
Salut, mai are cineva toate aceste talente de odata...(voce, sa desenezi bine si sa compui versuri). Eu am si voce, compun si versuri si desenez si bine. Ca as vrea sa stiu daca mai sunt persoane ca? (mai mult)
Imi place pictura. Cine vrea sa discutam despre acest subiect?
Hei. in baltagul.cine stie ce le a spus maria, crtasmarita aceea care era ruda cu sotia tovarasului lui nechifor, lui victoria li celuilalt cu care era aceasta? adica. le a zis ceva de doi oieri. dar...? (mai mult)
Salzzz Vr si eu poze pentru facebook de etichetat mz :D
Va rooog imi raspundeti la intrebare?
City-zone.zapto.org:7777 servar de samp GOGOGO
Am si eu nevoie de ajutor, in sensul ca trebuie sa fac rost de un filmulet care a fost difuzat de mai demult pe Discovery.insa nu stiu cum se numeste.precizez ca am gasit o varianta mai scurta...? (mai mult)
Dati`mi si mie un cont (care sa aiba animal sau un level mai mare), pe Sherwood. Multumesc anticipat! Dau funda+vot!
Care este diferenta dintre masa si greutate? fundita pentru cel mai explicit raspuns
As dori si eu un site despre si cum se fac origamiile...multumes mult!
Cum pot sa laud mancaruri de la fast-food sa iau un 10? De exemplu carnea are proteine si ne ajuta sa crestem. Dau fundtita.
Ati putea sa imi recomandati cateva romane de dragoste asemanatoare cu cele ale Sandrei Brown, pe care sa le pot citi online? Chiar si cateva link-uri mi-ar fi de ajutor. Grazie mille
Imi spune-ti cum recunosc diateza? Definitie si exemplu la fiecare in pare(pentru clasa 7). Va rog maine dau teza la romana! Funda Promit!
Spuneti-mi va rog citeva intrevadi" daca va-ti intilni cu George Bacovia ce la-ti intreba dupa ce ati studiat opera "Monosilab de toamna"
Cum instalez stilurile ale de scris la messenger ca ma tot zapaciti nu am nici un FONTS!
Buna TPU.Cateodata ma stau si privesc ce e in tarisoara asta si ma intreb : De ce as iubi Romania? Astept raspunsuri de la voi.
Cum se scrie : la segmente?
Vreau si eu un cod webkinz va rog! funda!
Ce Carti de Dragoste Imi Recomandati?
TPU ce sa fac,? Am facut un desen cu sfantul Andrei si am ajuns la ochi, unu mi-a iesit dar la celalalt ma chinui de vreun sfert de ora! Ce sa fac?
Vreaaau si eu niste stiluri de scris ca m`am plictisit de ale vechi. Mssss dau funr :*
Ce fac dacã mi-am uitat parola de la conQUIZtador? Cã nu mi-o mai aduc aminte. Plzz funda ce fac?
Cine ma ajuta si pe mine cu o compunere in franceza despre un cantaret? imi trebuie pana maine. ca maine dau teza
Am si eu de facut "Florin scrie un roman" pe momentele subiectului.Ma ajuta cineva?
UnI colegi de la mine clasa fac grafiti pe tabla si as vrea si eu ma puteti ajuta.Cu niste poze cu alfabet grafiti sau cu site-uri. FUNDA
Va rog sa-mi dati idei pentru o compunere cu titlu:"Casa pe care mi-a doresc! funda la toate raspunsuril bune! promit!
Stiti siteuri tari de facut sau prelucrat poze?
La multi ani Romania! :) Si o melodie: http://www.youtube.com/watch?v=bErRqum1dSA
Unde sunt spectacole cu sarbatorirea ziuei 1 decembrie 2011
Buna am si eu o intrebare cum pun melodii sau ritmuri la orga(Yamaha psrE323)? FUNDAAAAAAAA
Vreau sa urez la Multi Ani! Tuturor Romanilor! Numai bine sanatate la toata lumea si userul "toxik"sa moara in chinuri asa ne ajute Dumnezeu...
Buna TPU. :* Unde pot citi online cartea "Istoria literaturii romane de la origini pana in prezent" de George Calinescu? Sau macar capitolul "Epoca Veche - Miturile". Stiti vreun site? Dar in afara...? (mai mult)
Vreau un cont pe lady popular si parola... dau funda.
Cine stie programe foarte utile pentru colaje si cum se utilizeaza? DAU FUNDA!
Prin ce metafora compusa poate fi privita Patria? Cum o definiti?
Stie cineva cine canta o melodie mai veche "Printesa din Serai"?
Cine poate sa-mi spuna filme de dragoste emotionante, care sa te marcheze, adica sa fie superbe.
acum ceva timp m-am apucat de desenat si cu timpul am vazut k desenele tot mai bine ies.intrebarea e, daca fac portete dupa poze, inseamna ca copiez? cateodata imi ia si cateva zile ca sa...? (mai mult)
Merita Alba Iulia vizitata de 1 decembrie? (calatorie cu masina. din Sibiu) - doresc pareri argumentate.
Voi ce ati alege dintre textile (pot sa ajung designer) sau grafica (afise si de alea )? nu stiu ce sa aleg imi plac amandoua si nu pre pot. va rog ceva pareri!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!