Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna! Cum pot sa ajung de la Bucur Obor la Patinoarul Cismigiu? Multumesc!
Care este cea mai scumpa vioara din lume? Chitara? Dar cel mai scump instrument?
Imi spune cineva o adrasa unde pot gasi scheme pentru croasetat fulare?
Bunat TPU! Imi place sa citesc orice ce tine de cultura generala. Imi puteti trimite va rog sit-uri unde pot gasi ceea ce caut? Ofer funda!
Ce monolog tragic imi recomandati?
Unde pot gasi cea mai noua muzica?
Am un referat la istorie pe joi, in care trebiue sa spun ce animale au fost aduse in Europa pe urma cruciadelor ( in Evul Mediu) Funda
Stiti intrebarea aia de la categoria a -10-cea care incepe cam asa, , Am zece si va rog sa nu ma luati in ras... Dar mi-e putin jena sa va spun" o stiti? Daca da, datii un copy paste aici ca m-as uita? (mai mult)
Cine imi poate spune unde gasesc informatii despre Mihai Eminescu in perioada pasoptista, imi trebuie pentru un studiu de caz. Dau funda
Deci eu nu pot sa invat la istorie sunt in clasa a8a am 10 pe linie la ist am 9 si nu merit pentru ca citesc din carte de fapt toti colegii mei fac asta! heeelp si imi place de d.prof e mai glumet nu as...? (mai mult)
Care era organizarea in grecia?
Maine am teza la geografie si as vrea niste variante de teza sunt in clasa a8a Geografia Romaniei! Si spuneti-mi ce e o funda ce trebuie sa fac ca sa dau si ca sa primesc (sunt nouA)
Vreau sa mai ascult si eu niste melodii misto. Care este melodia voastra preferata? Cea care este super si imi place si mie ia funda!
Cine a fost primul oul sau gaina (sondaj de opinie)
Eseu liber despre prietenie? o carte care sa fie de ajutor pentru eseu? Multumesc.
(FUNDA) Spuneti-mi o balada populara va rog mult.
Buna :d la scoala am un proiect... trebuie sa facem rochii din materiale. As vrea sa fac din saci...imi puteti da niste idei? :-? am una in cap dar as vrea ceva mai complex cu niste accesorii, poate :D? (mai mult)
SaLL TPU! CE slogane despre Romania ati pute-a sa-mi dati?[Nu vreau in nume de rau]; Ceva cu care numai Romania se mandreshte! pls FUNDOI!
Cine stie ceva adrese pentru decoratiuni de Craciun? Dar NU video.Rapid! Dau funda la cele mai usoare si mai bune.
Bijuterii Handmade, ideale pentru a fi daruite in preajma sarbatorilor si nu numai! Pentru cei care devin prieteni si au aflat de noi chiar de aici sunt rugati sa lase un post cu"TPU" pe perete, astfel...? (mai mult)
Puteti sa imi faceti si mie o banda desenata cu romeo si julieta cu 10 imagini? va rog frumoss:x ca eu nu ma pricep la desenat.:( dau funda si vot:*
Doresc sa aflu daca se tin cursuri de gimnastica si unde, as dori un raspuns. Multumesc
O sugestie pentru o carte in engleza ce merita citita? -La nivelul clasei a9-a, filologie engleza- :D Multumesc anticipat.
Daca exista stilul eminescian vierean etc... atunci cum se va numi al lui octavian goga cele mai bune variante primesc funda+vot
Care este legatura dintre nas si limba? Si care este importanta lor?
Care sunt cele 10 mirosuri ale omului? FUNDAAA
Salut, puteti sa-mi spuneti REZUMATUL baladei "Pasa Hassan" de George Cosbuc?(Funda)
Pentru a vinde ceva la anticariat de ce documente ai nevoie? buletin sau ce? trebuie sa fii major?
Vreau si eu cartile in format pdf si in romana: The notebook si A walk to remember va rog frumos pe adresa de mail daca se poate: in_search_of_sunset@yahoo.com
Buna TPU ( nu e tema ); )) as vrea sa va intreb ce's cu diatezele? adica am inteles activa, pasiva, reflexiva. dar nu inteleg cum transform de exemplu din diateza pasiva : " Copilul este spalat de catre...? (mai mult)
Emil Garleanu a scris si proze? Daca da spuneti-mi si mie.Va ro.
Am 13 ani si imi place de o fata foarte mult. Cum as putea face in asa fel incat sa ma placa si ea?
as dori sa vand la un anticariat o carte despre coxatroza, in medie cam cat as pute-a lua pe ea :), adica sa nu ma pacalesc, este o carte foarte buna si cautata. Funda
Daca cineva ma poate ajuta cumva, voi fi foarte recunoscatoare. Caut cartea The Dirt: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band http://en.wikipedia.org/wiki/The_Dirt aici este un pic de...? (mai mult)
Am nevoie ne niste idei la eseu pe tema :"Lirica populara reflecta sufletul neamului intreg" va rog mult!
Stie cineva ce fel de moneda este aceasta si daca are vreo valoare: fata:http://imageshack.us/photo/my-images/88/img1033xn.jpg/ Verso:http://imageshack.us/photo/my-images/38/img1035l.jpg/
Ce insemna (AB)... Adica ce inseamna acele paranteze rotunde?
Cat costa o pictura abstracta?
Ce sunt blugii slim?
Imi puteti da siteuri in care sa vad cum se confectioneaza un ren din hartie? DAU FUNDA PLS ajutati-ma :O3
Am o moneda de 5 lei "carol I rege al romaniei " din 1906, unde o pot duce si cat pot lua pe ea?
Cum confectionez o capra pentru sarbatori?
Nu pot vedea o intrebare de la categoria a 10-cea care incepe cam asa, , Am 10 ani si va rog sa nu ma luati in ras... Dar mi-e putin jena sa va spun :I (...)". Daca o stiti va rog dati-mi linkul de la? (mai mult)
Cum fac sa dau funda pentru primul raspuns corect la urmatoarea intrebare.cum schimb parola la mess
Hey! Cum se numeste piesa si interpretul de la reclama aia cu camerele de filmat, HTC parca? Cu bebelusul si etc. :D. Dau funda :).
Care credeti voi ca sunt personajele literare din carti/filme care isi merita propria carte/film?
Nu imi puteti spune va rog frumos cum as putea retine mai usor ceea ce invat?:") Ca fac ce fac si nu retin aproape nimic.:(
Care imi poate da o imagine sau o pictura de genu "iarna" sau pentru craciun?{ dar pe care o pot picta f bine in tempera ca n-am acrilice sau uleiuri ca de obicei in astea iesea aproape exact la fel}
cat trebuie sa ai medica pentru a intra la liceul de arte?
Trebuie sa fac un referat la istorie despre o personalitate si nu stiu pe cine sa aleg. Trebuie sa fie din secolele 17-19.Pe cine imi recomandati? De ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!