Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna TPU. (: Faceti-mi si mie un Top 10 cele mai bune camere foto, va rog :) Ty^^
Vreau sa imi fac hainele mele pentru mine. Unde gasesc ceva tutoriale, cursuri de design vestimentar?
Vreau si eu pentru educatie tehnologica instalatia electrica pentru un apartament cu 2 camere
Cn imi zice rezultatele la Teza la engleza din clasa a 9-a:)?
DC la medeleni este un text literar? dau fuda
Hey! Am 16 ani si sunt foarte pasionat de arta filmului si sper sa intru la UNATC cand va veni timpul sa aleg facultatea. Problema mea este ca nu stiu cum se numeste meseria care mi-o doresc in acest domeniu....? (mai mult)
Hey! :D Stiti un site cu poze cu imbracamintea romanilor la barbati si femei, plzz :( am un proiect si nu gasesc poze :( Help! Funda! :X
Cum reusesc uni sa coloreze asa: http://www.google.ro/imgres?q=desene+ in+ creion+ masini& hl=ro& biw=1024& bih=677& gbv=2& tbm=isch& tbnid=SUvBuLMM_OLGHM:& imgrefurl=http://www.mygarage.ro/cafenea/36456-desenati-15.html&...? (mai mult)
am si eu nevoie de o mica descriere a culorii negrude exemplu:negru exprima... nu am ideei va rog ajutati-ma... dau funda promit
Care sunt cele mai frumoase carti citite de voi?
~ Se poate picta pe sticla cu culori de ulei? daca argumentezi dau funda :] ~
as vrea si eu caracteristici ale lui Ion de Liviu rebreanu.As vrea ca acestea sa fie insotite si de citate.
Dati-mi subiecte de teza la clasa a 6a, fundita
din romanul ion de liviu rebreanu.personajul principal ion era un parvenit? trebuie sa raspund intr-un eseu dar daca este sau nu spuneti-mi de ce.va rog! multumesc. fundita
Dau funda. Stiti care sunt melodiile din Lacul Lebedelor? Imi doresc sa imi downloadez cateva. Mersi anticipat. :)
Buna TPU:x! As vrea si eu sa stiu cum se scrie cu diacritice pe PC! FUNDA :x!
Dati-mi o zugestie de tag graffiti.
Ajutati-ma si pe mine va rog cu ceva la istorie. Trebuie sa vorbesc despre dezvoltarea la egipteni pe plan politic, viata de zi cu zi la egipteni si o lista de carti din care ne punem informa in raport...? (mai mult)
Buna am o intrebare cum imi poz dezinstala kaspersky cu licenta expirata am incercat de la control panel am mai incercat un program si tot nu se sterge. dau funda. pllz.va rog mult
Ziceti-mi si mie repede un stil nou de scris dar fttt special ca urmeaza sa vorbesc cu iubytul meu si nu am nici o idee dau orice doritii
Care este cartea voastra preferata?
Vreau si eu un CVINTET despre Scoala(mea);(funda)
Buna TPU. Luni am teza la matematica... Daca ar putea cineva sa imi dea un model de teza, va rog frumos(accept orice model). A spus profesoara ca o sa ne dea ceva de genul: 10pct oficiu, I parte 40 pct(raspunsuri? (mai mult)
Imi spuneti si mie sau imi dati un site plzz in care sa fie despre vizigotii:mudul in care migreaza, cum influenteaza stapiul unde se aseaza, ce fac etc. dar in special sa scrie de cum influenteaza spatiul...? (mai mult)
De ce pictura si mozaicul nu sunt tot atat de reprezentative ca si sculptura?
am nevoie de caracterizarea Ancutei(cea tanara si cea batrana ) si a lui voda din iapa lui voda.Va rog! Funda!;)
Am si eu niste propozitii la spaniola.Trebuie traduse din romana in spaniola.Cine ma poate ajuta, dau funda! F/42 1.Nu a fost nimeni acolo. 2. Mi-a dat ieri documentele, nu-ti amintesti? 3.Cu toate...? (mai mult)
stiti un sire unde gasesc informatii despre fiintele fantastice, elfi, spiridusi, sirene, etc? dau funda
Va rog sa ma ajutati, imi trebuie imagini cu drepturile copiilor, particip la un concurs si vreau sa ma inspir (doresc cat mai multe, de asemenea frumoase si interesante).
Care este cea mai veche moneda lidiana?(eu porcarie imi trebuie la istorie)
Cine imi poate da si mie un referat (complet) cu semnificatia istorica a datei de 1 decembrie 1918? Va rog:*
De ce se numeste un sat ROTUNDA? Idei primesc normale dar si funny Funda
Ce licee imi recomandati din Bv is la scoala gen 12 a 7 si in a 5-a am avut medie gen 9, 50 in a 6-a 9, 40 si in a 7 a decoamndata este 9, 30 si sper sa ramana asa dar la licee cat de cat adica nu chiar...? (mai mult)
l desen, am de facut o imbarcatiune(barca, vapor etc.) si nu stiu de unde sa ma inspir... Ma puteti ajuta? Dau funda la cea mai frumoasa imbarcatiune pe care mi`o dati imediat:D:x. Multumesc anticipat:-*? (mai mult)
Asi dori o sceneta de teatru, haioasa, care sa fie despre mai multe basme.
Salz TPU vr si eu poze cu stelute :)) :D:D:D mz mult
Imi dati va rog niste idei pentru o poezie despre apa?
Cine stie va og sa ma ajute exista in modul gerunziu complement direct exemplu va rog dau funda
Vreau si eu cateva poezii despre Scoala
Urgent! am nevoie de raspuns... vreau sa imi scrieti si mie dialogul dintre Dem Radulescu (finul) si Draga Olteanu-Matei (nasa) din sceneta Musafiri de Revelion... o gasiti si pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=q7CiKfcIHeE? (mai mult)
Am de desenat pentru la scoala un peisaj de iarna.Acum,intrebarea mea este:Cu ce culoare desenez zapada! DAU FUNDA!
Pentru luni am de facut decoratiuni de iarna ce sa fac? funda+vot
Care sunt cele 10 personaje literare care şi-ar merita propriile lor cărţi?
Cum se merge cu capra si cand? care e regia, ca sa zic asa...
Demon in stele… Cand ingerii pleaca, tu demon ramai... Când soarele apune pe vatra pamantului Doar fulgerul tau mai biciuie suierul vantului. Când tainic, se pierde luna-n nouri? (mai mult)
Ce este legitimitatea monarhica, suveranitatea poporului si nationalismul? va rog mult raspunde-ti ca am maine test la istorie!
Fujufilm s3200 este aparat foto dslr? i se poate schimba obiectivul?
Care imi poate face si mie o poezie, in care sa scrii sentimentele care ti le da craciunul? va rog frumos sa ma ajutati rapid...pana luni, 28.11.2011...
Buna trebuie sa sciu un basm pentru scoala.despre ce credeti ca er putea fii?(sunt in clasa a4 a
Am nevoie de informati despre vasile fa-ti sau un site pliz! va dau funda:D:D:D!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?