Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Din ce pot face o macheta de la piramide?
De unde intru pe powerpoint? Fundaa
Descrie functionarea unei pompe de bicicleta.
Dau funda la cel care mi le da corect primul! Cine imi poate da definitia la diftong triftond si hiat pentru ca maine am trza la romana si nu mai gasesc definitiile ca sa le repet.PLZZZZ am nevoie de ele...? (mai mult)
Nu stiu ce sa mai fac de vreo saptamana si ma plictisesc continu... m`am plictisit si de calculator.si de televizor... poate imi ziceti voi o activitate ca sa nu ma mai plictisesc asa de mult. Multumesc!? (mai mult)
Stie cineva vreun site cu modele de broderie...trebuie sa fac la desen pe o foaie A4 niste modele si nu gasesc. Ma poate ajuta cineva? funda+vot
Imi puteti spune niste linkuri de unde sa dld free carti despre cum sa desenezi pentru incepatori.pls...am tot cautat si nu am gasit...
De ce anul 1 incepe odata cu nasterea lui Isus? ce spune stiinta? De ce Isus?
Va rog mult sa imi dati poezia lui WIlliam Blake in romana. Cred ca titlul era ceva de genul "esenta omului" The human absract, si e cam asa: "Nu ar mai fi mila intr-o buna zi, Daca pe unii nu i-am...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu daca si cand apare volumul 2 dincartea Lyli of the Valy (nu stiu sigur ca asa se num deoarece am citit-o acum 1 an)Mersi anticipat! FUNDA
Hello, ce lucruri putem crea cu imaginatia? (nu stiu... povesti, desene, colaj) ce altceva mai credeti? si despre ce? Thankss:)
Imi trebuie pana in vacanta de iarna cartea : Hornicul si cantecul varsteleor de Lucian Blaga.Am cautat-o peste tot nu o gasesc. daca stiti vreau site de unde as putea sa o cumpar...sau daca o aveti? (mai mult)
Am nevoie de o carte pana in vacanta de iarna.Se numeste Hornicul si cantecul varstelor de Lucian Blaga.Nu o gasesc nicaieri, iar la biblioteca judeteana.de fiecare data cand merg zice ca e data(deoarece...? (mai mult)
Auziti am un prieten {mai nebun } scrie niste poezii frumoase foc da nu vrea sa le publice deci are 5-6 caiete pline ore pot sa il fac sa inteleaga?
As vrea si eu sa stiu versurile de la colindul capra. Dar nu toate acele versiuni fake.Varianta aceea originala care avea versuri ceva de genul "Capra noastra e voinica... Ta ta ta caprita ta..." si "Ba? (mai mult)
Buna TPU. Dimensiunile unui rezervor pralelipipedic sunt: 20 cm, 40 cm, 1 m. Cati m3 de apa incap in rezervor? In cat timp se va umple rezervorul daca dintr-un robinet asezat deasupra lui curg 50cm3...? (mai mult)
Cun se lipeste un tapet pe lemn, adica cu ce? Am un tapet si vreau sa il pun pe usa si nu stiu cum sa il lipesc...Multumesc anticipat :*
imi puteti da un site cu informatii despre Insulele Baleare? Am cautat pe wikipedia dar scria putin.
Formula chimica a pulberi de aluminiu are aceeasi formula cu a alumuniului? ^FuNdita^#
Stiti si puteti sa imi spuneti de unde pot lua microsoft word 2000(fiindca asta il avem la scoala)sau 2003? fiindca am de facut o tema iar eu am microsoft word 2007 si nu gasesc aceleasi chestii. Dau...? (mai mult)
Puteti sa-mi aratati un site cu o povesti foarte scurte?
Daca va rog, imi puteti da niste idei pentru un mini-spectacol pentru Craciun? Dar sa fie si comic, si specific Craciunului, si sa nu plictiseasca oamenii din sala.De exemplu un dialog intre "acel"Mos...? (mai mult)
Cine stie o piesa de Craciun cu aproximativ 10-15 personaje? Daca se poate cine gaseste site-ul la piesa "mos craciun bine-ai venit " ar fi minunat.Plizz cat mai repede!
Va place? http://www.flickr.com/photos/httpwwwflickrcomallexbkphotos/6382897719/in/photostream/lightbox/
Exista 2 carti cu apolodor? daca da cum se numesc cartile?
Unde pot gasi poezia apolodot intreaga?
Buna TPU. Puteti sa imi raspundeti si mie la intrebarea : Care sunt efectele nepotrivirii dintre aparenta si esenta la schita D-l Goe? Dau funda! VA rog ajutati-ma! DAu funda+ vot! Va rog eu este URGENTTT!...? (mai mult)
Cui apartin versurile: "de ar fi in lume un sat de munte jur ca-n el te-as pune rege" Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns!
ce imi puteti spune despre criticii de film? si cum as putea detine aceasta meserie? dau funda
Buna TPU. Puteti sa imi raspundeti si mie la intrebarea : Care sunt efectele nepotrivirii dintre aparenta si esenta la schita D-l Goe? Dau funda! VA rog ajutati-ma! DAu funda+ vot!
cine stie un site bun de chitari? Va rog. Am urgent nevoie de o chitara noua. :D
Nu stiu ce sa mai desenez, imi dati voi idei? Va rog.Cine imi da idei, care o sa imi placa va primi funda.
este un cuvant cu litere amestecate. va rog sa ordonati literele pentru a forma un cuvat, literele sunt: acotaoicl. Promit fundita :D
am si eu nevoie de niste informatii despre arhitectura greaca sau niste situri de unde pot afla. multumesc
Cine stie cu ce a intrat Romania in Cartea Recordurilor?
Hey. mane am teza la geogra si cred ca o sa ne puna sa explicat relief glaciar... mi-ati putea explica relieful glaciar?;( funda! cat mai repede plzzzzz
Am facut un tablou de toamna si nu stiu ce fond sa ii dau.iedi.funda
Unde as putea gasi cartea "Do-It-Yourself Book" de Jeff Kinney, in Craiova? Sau, de pe ce site romanesc as putea-o cumpara?
Am nevoie de capitolul 6 din "Viata ca o prada" de Marin Preda.
Buna stie cineva daca exista liceuri de fashion designer sau actorie in bucuresti? Funda!:)
Hey all! :D. Recomandati-mi o carte buna, va rog.;;) Multumesc.
Cine ma poate inspira si pe mine cu niste idei? :))...nu gasesc nimic pe net despre impactul cultural al sevaletului sau a culori sau a carbunelui (de desenat nu de gratar)... orice idee imi poate fi de? (mai mult)
Imi dati va rog un site cu Roman Nazdravan de Nicolae Filimon aparteneta la genul epic sau scrieti voi ceva.
Dati-mi si mie idei pentru un desen la romana arta pentru viata plzzz repede
Dati-mi niste idei ce sa organizez de craciun la scoala cu clasa ca m-am tot gandit si nu imi vine nimic in minte la cea mai frumoasa idee dau funda : *. Scuzati categoria
ce mesaj transmite poezia luntrea de bogdan petricescu hasdeu? fundita si vot pentru rasp corect! Si rade, si plange, si-ntocmai ca luntrea usoara, Plutind pintre valuri Departe de maluri Se zbuciuma...? (mai mult)
Salz TPU da-timi si mie poze cu indragostiti plizz:) mz va pup :*:):)
Cum ii ajuta muzica pe oameni
Buna TPU.Am o problema.Maine este teza la romana.Profesoara in timpul semestrului ne-a dat fise cu esee, ne-a dictat argumentari, caracterizari de personaje etc. Dumneaei ne-a spus sa nu invatam fisele...? (mai mult)
Care imi da un site cu desene in creion as vrea mai ales intreiorul unei farfurii spatiale Plzz dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?