Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Pentru ce a fost stonehenge construit? La ce foloseste?
Pe ce site de obicei fotografii publica pozele lor cu scopul de a gasi clienti si a face bani? Am niste fotografii si as vrea sa dezvolta latura aceasta ca intr- o buna zi sa fotografiez barbati goi pusca,...? (mai mult)
Mi- am personalizat niste adidasi cu vopsea textila si din cate am auzit ar cam trebui si niste "finisher" cu care sa dai la final sa tina culorile mai mult, are cineva link de la un finisher, de pe ...? (mai mult)
De la ce varsta e indicat ca un copil sa se apuce de balet?
stie cineva cum pot publica o carte pe internet? Am textul salvat in word dar cica trebuie facut in ceva format si uploadat pe KDP ceva cu ebook? Cum fac toate astea?
Îmi puteti spune cum obțin efectul într-o poza care sa fie alb negru insa daca inserez ceva roșu această culoare sa raman așa si restul alb-negru.
Avem si in Romania, tuneluri ca cele vechi de 12.000 de ani din Turcia?
Care sunt diferentele dintre acviferul de suprafata si acviferul de adancime?
Cum publici o carte?
Salut, am o intrebare, am gasit doua carti pe "Cărți Play" una de antrenarea creierului alta de antrenarea memoriei, scrisă de "Dr. Gareth Moore" și vreau să stiu daca merita cumpărate sau daca...? (mai mult)
Nu stiu sigur daca categoria e potrivita, insa am nevoie de ajutorul vostru. Am inceput sa scriu "carti" prin clasa a 2a - a3a si inca o fac. Am o groaza de schițe, caiete si agende incepute....? (mai mult)
Poți sa devii actor și dacă nu urmezi liceul de actorie?
Mai exista in tara locuri unde se gasesc acei suflatori de sticla (sticlari)? In ce zone?
Hei, ajutati-ma. De unde as putea cumpara culori care sa nu irite pielea, culori pentru pictura pe piele? Adica sa nu aiba ingrediente ce ar putea produce alergii, ci cat mai naturale.
Știe cineva cum și când este admiterea la Unarte Bucuresti anul acesta?
Hei TPU, Unde pot gasi pe internet markere ohuhu sau Touchfive care pot fi platite cu bani cash? Deoarece eu nu am card de credit si am doar 14 ani deci e ilegal sa am card de credit. Sau in general ...? (mai mult)
Care este cea mai interesantă cultură din întreaga lume pentru voi? De ce ați ales-o pe aceasta?
Cu cât pot vinde o monedă de 10 franci din 1917? Pe net nu am găsit nimic, toate monedele arată diferit față de cea pe care o am...
Caut să mă introduc în comunități "intelectuale" și în acest scop caut servere de discord bazate pe filme clasice și cărți. Am făcut câteva search- uri și nu prea am dat de nimic, ...? (mai mult)
Nu sunt rasist, ba din contra. Dar am o întrebare, noi (romanii) suntem considerați țigani de către alte tari, cei de culoare din America sunt considerați la fel(țigani?)?
Salut, știe cineva cum se numește scrisul acela in word care semăna foarte mult cu scrisul de pe timpuri (cel din scrisori)?
Hei! Am o intrebare la care am nevoie de raspuns urgeeeent!: Vreau să dau la liceul de arte și pe foaie scrie ca trebuie să aduc: - 5 lucrări - - compozitii libere cu problematici plastice diferite....? (mai mult)
Cu ce notă se intră la Gheorghe Tătărescu în Focșani pe Arte vizuale? Ziceti-mi o nota, că stiu că conteaza si proba de aptitudni, dar o nota mai exactă.
Salutari! Am inceput recent sa ma reapuc de desen la nivel profesionist si am gasit un tip de hartie desemnat in special pentru desene in creion ("midtone paper", hartie bej pentru personaje si alte desene...? (mai mult)
Pot sa folosesc un MIDI Keystation(m-audio 88 II) fara un PC?
Salutare, de unde as putea achizitiona asa ceva? https://imgur.com/a/IP9x5ir. Nu conteaza din ce tara vreau sa stiu de unde. De modelat stiu eu.
Am nevoie de putin ajutor. Trebuie sa fac o prezentare de o pagina a4 pe care o atasez la lucrarea de atestat despre avantajele folosirii programului photoshop. Am scris cceva despre dezvoltarea...? (mai mult)
Buna, stiti ce postliceale/facultati ma ajuta in a deveni un animator? Adica sa ma invete cum sa desenez un personaj, peisaj, etc. Faculatea de arte, de desing, de design grafic, etc toate acestea ma...? (mai mult)
Pe 3 Iunie trebuie sa merg sa ma înscriu la liceul de arte. Acum se face pe baza de portofoliu ce trebuie sa conțină 10 desene sau 15 dacă dorești. (5natura statica, 5 compoziție liberă, 5 free...? (mai mult)
Cum pot avea incredere in mine si curaj incat sa pot canta in fata mai multor persoane? Deja cand familia se aduna si ma pune sa cant (suntem multi) nu o pot face, am niste emotii, mi se face rau. Cum...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de graffiti, dar imi este foarte greu sa gasesc un tag. M-am gandit la A$AP sau cash/kash. Stiti daca sunt luate cumva? Am vrut zaus sau fake, dar sunt sigur ca sunt luate.
Știe cineva de unde pot lua câteva poze care se regăsesc și în peisajul din desenele gumbal vreau și eu sa editez ceva și am nevoie
Imi puteti spune un site de unde pot lua de exemplu acuarele gen lucruri din astea de pictat lucru manual mai multe dar sa vina prin posta? In afara de art hobby.
Buna, siteuri cu articole despre carti, istorie si cultura generala?
Este cineva care a experimentat sau stie de/ ce e conceptul twin flames? Daca da, te rog scrie-mi in privat.
Care au fost cele mai mari personalitati ale Romaniei? Cele mai influente persoane care au calcat pe pamant romanesc.
Ce cărți ați mai citit în ultima perioadă? Ce cărți v-au plăcut cel mai mult?
Știți cumva pe ce site pot sa găsesc radiera plastică? Ideea e că nu vreau să plătesc 20 de lei în plus, pe transport, deși comanda vine din orașul meu. Voi da fundița utilizatorului care...? (mai mult)
Unde gasesc un curs de actorie in Judetul Calarasi? Multumesc.(Nu am stiut ce categorie sa pun)
Cum as putea gasi grupuri de arta, fie online fie offline? Daca exista asa ceva. Online stiti voi? Iar in Bucuresti exista astfel de cercuri? De pictura, poezie, literatura?
Stie cineva cand a aparut obiceiul cu "iepurasul de Paste" in Romania?
Știe cineva dacă sunt ceva reviste literare care cauta materiale? (proză scurta, beletristica)
Care e artistul vostru preferat si de ce? Nu conteaza ce fel, arta in general.
Am nevoie repeedeee, ce cuvant se formeaza din literele X I C P E L Ă?
Este Maya din Mexic aceeasi Maya din Mahabharata?
Imi recomandati va rog frumos o carte de fizica pentru incepatori? Multumesc anticipat!
Merită să încep să citesc cărtile lui Sven Hassel? Am primit toate cărțile scrise de el de la o vecină și mă gândeam dacă să le citesc sau nu. Sunt despre experiența lui din al doilea război...? (mai mult)
Știți cumva vreun site pe care aș putea posta desene făcute de mine?
Ce părere aveți despre dansul contemporan?
Cum mai era numita arta paleocreştină?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?