Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Cu cât pot vinde o monedă de 10 franci din 1917? Pe net nu am găsit nimic, toate monedele arată diferit față de cea pe care o am...
Caut să mă introduc în comunități "intelectuale" și în acest scop caut servere de discord bazate pe filme clasice și cărți. Am făcut câteva search- uri și nu prea am dat de nimic, ...? (mai mult)
Nu sunt rasist, ba din contra. Dar am o întrebare, noi (romanii) suntem considerați țigani de către alte tari, cei de culoare din America sunt considerați la fel(țigani?)?
Salut, știe cineva cum se numește scrisul acela in word care semăna foarte mult cu scrisul de pe timpuri (cel din scrisori)?
Hei! Am o intrebare la care am nevoie de raspuns urgeeeent!: Vreau să dau la liceul de arte și pe foaie scrie ca trebuie să aduc: - 5 lucrări - - compozitii libere cu problematici plastice diferite....? (mai mult)
Cu ce notă se intră la Gheorghe Tătărescu în Focșani pe Arte vizuale? Ziceti-mi o nota, că stiu că conteaza si proba de aptitudni, dar o nota mai exactă.
Salutari! Am inceput recent sa ma reapuc de desen la nivel profesionist si am gasit un tip de hartie desemnat in special pentru desene in creion ("midtone paper", hartie bej pentru personaje si alte desene...? (mai mult)
Pot sa folosesc un MIDI Keystation(m-audio 88 II) fara un PC?
Salutare, de unde as putea achizitiona asa ceva? https://imgur.com/a/IP9x5ir. Nu conteaza din ce tara vreau sa stiu de unde. De modelat stiu eu.
Am nevoie de putin ajutor. Trebuie sa fac o prezentare de o pagina a4 pe care o atasez la lucrarea de atestat despre avantajele folosirii programului photoshop. Am scris cceva despre dezvoltarea...? (mai mult)
Buna, stiti ce postliceale/facultati ma ajuta in a deveni un animator? Adica sa ma invete cum sa desenez un personaj, peisaj, etc. Faculatea de arte, de desing, de design grafic, etc toate acestea ma...? (mai mult)
Pe 3 Iunie trebuie sa merg sa ma înscriu la liceul de arte. Acum se face pe baza de portofoliu ce trebuie sa conțină 10 desene sau 15 dacă dorești. (5natura statica, 5 compoziție liberă, 5 free...? (mai mult)
Cum pot avea incredere in mine si curaj incat sa pot canta in fata mai multor persoane? Deja cand familia se aduna si ma pune sa cant (suntem multi) nu o pot face, am niste emotii, mi se face rau. Cum...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de graffiti, dar imi este foarte greu sa gasesc un tag. M-am gandit la A$AP sau cash/kash. Stiti daca sunt luate cumva? Am vrut zaus sau fake, dar sunt sigur ca sunt luate.
Știe cineva de unde pot lua câteva poze care se regăsesc și în peisajul din desenele gumbal vreau și eu sa editez ceva și am nevoie
Imi puteti spune un site de unde pot lua de exemplu acuarele gen lucruri din astea de pictat lucru manual mai multe dar sa vina prin posta? In afara de art hobby.
Buna, siteuri cu articole despre carti, istorie si cultura generala?
Este cineva care a experimentat sau stie de/ ce e conceptul twin flames? Daca da, te rog scrie-mi in privat.
Care au fost cele mai mari personalitati ale Romaniei? Cele mai influente persoane care au calcat pe pamant romanesc.
Ce cărți ați mai citit în ultima perioadă? Ce cărți v-au plăcut cel mai mult?
Știți cumva pe ce site pot sa găsesc radiera plastică? Ideea e că nu vreau să plătesc 20 de lei în plus, pe transport, deși comanda vine din orașul meu. Voi da fundița utilizatorului care...? (mai mult)
Unde gasesc un curs de actorie in Judetul Calarasi? Multumesc.(Nu am stiut ce categorie sa pun)
Cum as putea gasi grupuri de arta, fie online fie offline? Daca exista asa ceva. Online stiti voi? Iar in Bucuresti exista astfel de cercuri? De pictura, poezie, literatura?
Stie cineva cand a aparut obiceiul cu "iepurasul de Paste" in Romania?
Știe cineva dacă sunt ceva reviste literare care cauta materiale? (proză scurta, beletristica)
Care e artistul vostru preferat si de ce? Nu conteaza ce fel, arta in general.
Am nevoie repeedeee, ce cuvant se formeaza din literele X I C P E L Ă?
Este Maya din Mexic aceeasi Maya din Mahabharata?
Imi recomandati va rog frumos o carte de fizica pentru incepatori? Multumesc anticipat!
Merită să încep să citesc cărtile lui Sven Hassel? Am primit toate cărțile scrise de el de la o vecină și mă gândeam dacă să le citesc sau nu. Sunt despre experiența lui din al doilea război...? (mai mult)
Știți cumva vreun site pe care aș putea posta desene făcute de mine?
Ce părere aveți despre dansul contemporan?
Cum mai era numita arta paleocreştină?
De unde as putea cumpara un manechin? Stiu ca nu sunt prea ieftini, insa as putea gasi unul sh? Ma ajutati, va rog?
Crushul a aflat ca am ceva voce si vrea sa ii cant. Cum sa fac asta? Totusi e crushul meu, abia pot sa vorbesc cu el fata in fata d-apai sa ii cant? Daca voi fi agitata si voi canta aiurea?
Cine îmi poate spune și mie despre războinicii de teracotă? Mă interesează mult subiectul asta dar pe net nu am găsit cine știe ce! Cine îmi spune cel mai mult despre acești războinici...? (mai mult)
Imi puteti da o lista de muzee sau locuri ce pot fi vizitate online? Am vazut la un moment dat pe Facebook asa ceva, insa nu am reusit sa salvez informatia. Stiti? Multam.
Noi am preluat si sarbatorea Recunostintei de la americani? Voi ati auzit de persoane care tin aceasta sarbatoare? Copilul meu face la gradinita despre ea, nu o tin, insa in fiecare an au avut tot felul...? (mai mult)
Hey, buna. Am o intrebara pentru persoanele care au fost sau sunt la un liceu vocational la arte plastice. Va este permis sa folositi materialele pe care le preferati? De exemplu, va este impus sa folositi...? (mai mult)
Bună, as avea câteva întrebări referitoare la examenul de admitere în cadrul facultății unarte. În ce consta mai exact acesta? (pictura și design) Pot fi înscrisă la doua departamente în...? (mai mult)
Vreau sa scriu o carte de povesti cu ilustratii. Care sunt pasii? La cine apelez pentru a ma coordona in realizarea lucrarii mele? Cat costa printarea si copertarea? E neaparat o regula ca eu sa fi citit...? (mai mult)
Credeti ca, cazinoul din Constanța chiar va fi reabilitat sau lucrarile vor fi abandonate?
De unde aș putea lua un dicționar român - coreean?
Daca vreau sa vopsesc o pereche de tenesi albastri inchisi in negru (cu vopsea textila) va trebui sa aplic un strat alb inainte?
Heii. Stie cineva dacă sunt bune acuarelele acelea școlare în ulei (paletă albă cu pătrățelele de culori) pentru pictat haine? Se întind sau se duc la spălat? Ce ce altceva pot picta dacă nu...? (mai mult)
Cine a compus muzica operei „Povestirile lui Hoffmann"?
Salut.Am găsit pe internet o imagine cu două biserici greco- catolice din țara noastră separate de un drum asfaltat dar nu am mai găsit- o. Dați- mi un link către imaginea respectivă, vă rog. ...? (mai mult)
Hei TPU, pot sa zic că viața mea nu merge spre bine iar eu vreau sa o să o schimb in bine si vreau sa vă cer ajutorul, sper ca există niste oameni înțelepți care sa ma ajute. 1 In primul rand...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva sa gasesc o Matroska asemanatoare sau chiar identica? https://www.olx.ro/oferta/papusi-matroska-matrioska-rusesti-din-lemn-pictat-IDcA4p8.html#12805b383f?
Unde pot gasi fire de crosetat in Bucuresti, gen magazin fizic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!