Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
De unde as putea donlanda power point 2003 pentru ca niciun link nu imi merge!
Cunoasteti site-uri asemanatoare ca acesta:http://rocsvana.wordpress.com/category/gandurile-mele/?
ultima manea din tom si jerry pe manele.plz raspuns
Salz TPU vr si eu' sa imi modific niste poze gen: sa imi pun inimioare etc. dar nu vreau sa imi descarc pe calculator :( ma ajutati va rog?:):):)
Cum se instalează nişte tstiluri de litere? Văd că toată lumea îmi dă un site unde dă mai multe stiluri de scris, dar eu nu ştiu cum se instalează. Mă ajutaţi?
Cine a dat bacul la Istoria Artei? Cum au fost subiectele?
Salut all azi am auzit o mel e ca cea de la Riskotheque monster doar ca parca o canta niste fete o stie cineva daca o stie sa raspunda plz
Am pus o întrebare şi nu îmi răspunde nimeni. Ce să fac?
Cine imi poate alcatui cate o prop cu cuv:privirile, a bate, a jigni, bataie, deodata, sa aparat, intelegere strain, decizie...
Caut o muzica pe youtoube da nu stiu cum se cheama si cine o canta:)) cam aiurea, nu? in orice caz e o mel electro si cred ca este cantata de dj bl3nd dar nu stiu sg si e din 2009 daca ma puteti ajuta...? (mai mult)
La 14:00 vine o prietena la mine si vrem sa facem un concurs de desenat si nu stiu ce sa desenam idei?
care are sa-mi dea si mie niste variante pentru bacalaoreat pliz dau fundita romana, fizica, matematica.
Voi ce vă mai aduceţi aminte din cărţile pe care le-aţi citit?
Buna TPU. vreau sa fac un video cu efecte misto. ce program imi propunetii(numai nu movie maker kai naspa)
Imi puteti da mai multe nume de arhitecti? nu conteaza, pot fi si contemporani. Ty
Este pe aici cineva care a auzit de cartea Eragon si are habar cam cand ar putea volumul 4 sa apara in Romania? A aparut in engleza dar nu stiu cand va aparea in romana.
Imi puteti spune si mie daca in Timisoara exista centre care predau Limba Coreeana? Am inceput de vreo 6 luni si nu stiu prea multe. Stiu sa numar si cateva cuvinte...Sau macar un site unde as putea? (mai mult)
Cine este din botosani
Hey, TPU. vreau sa fac nise poze artistice. si deci. am nevoie de voi sa imi dati idei: vreau o idee de poza cu baloane, una cu chitara, una cu palarie din aia mare de plaja, cateva pe camp. si daca...? (mai mult)
In textul: "1892-1897 Studiile primare le-a facut la Pascani, unde l-a avut ca dascal pe Mihai Busuioc cel pe care l-a descris in povestirea Domnu Trandafir, apoi a urmat gimnaziul Alecu Donici la Falticeni....? (mai mult)
Ce reprezinta zapada pentru voi? Albul acela pur, faptul ca este moale ce sentiment va da?
am o intrebare.stie cineva cum se numesc deseneel astea? am auzit ca au un nume specific.pls.dau funda http://www.pozeemo.ro/pozeemo.php?id=93
Ce semnificatie acorzi urmatoarei reflectii a naratorului cu privire la Mara: `Si chiar Mara sa fii, te mor cand simti ca e bine sa fii om in lumea aceasta, sa alergi de dimineata pana seara si sa stii...? (mai mult)
Buna am nevoie de niste activitati scolare ca copii sa recapete stima de sine...va rog e urgent. cine imi da primul are funda:*
Ce pot sa fac pentru prietena mea? adica ea iubeste cartile si mie imi plac dar nu asa ca ea si este un post de bibliotecara a clasei e si pentru baieti si sunt si alte fete care vor si a zis profa...? (mai mult)
As dori sa public niste poezioare si nu stiu cum se procedeaza...Ar putea cineva sa ma ajute? Multumesc anticipat!
Am facut un proiect in Power Point, despre atractiile turistice din Bucuresti. ce melodie sa pun pe fundal? funda:)
Vreau si eu sa va intreb, daca iau o panza pe sasiu de la Hornbach de exemplu, trebuie sa o mai prepar? Sau pot picta pe ea, asa cum este? Multumesc anticipat, dau funda
Buna TPU ma puteti ajuta am incercat peste tot sa gasesc cartea focul mocnit din paradis de sandra brown si nu o gasesc o am jumatate dar imi trebuie continuarea ca e de 607 pagini daca poate cineva...? (mai mult)
Deci la liceu eu mereu stau pe hol, si este mereu si El si se uita la mine si zambeste, vine la noi in clasa etc.Credeti ca ma place, sau e macar interesat de mine? fundita
Cum pot face o masca din carton colorat?
am nevoie de un site sau ceva de unde pot invata cum sa fac un instrument muzical! imi trebuie astazi!
Ma poate ajuta cine cu o poveste despre un animal si trebuie sa adun informatii despre acesta din surse diferite(atlas encilopedie, intrenet etc) VREAU DOAR O IDEE! multumesc mult.
A citit cineva Pădurea Norvegiană de Haruki Murakami? Dacă da, câteva păreri? Mi-am comandat-o de curând, am răsfoit-o puţin şi mi s-a părut foarte interesantă.
Ce smecherii poti face in GIMP sau Photoinstrmen? Cel mai bun raspuns=>funda.:>
Cine imi poate spune cateva romane de reper ale Angliei secolului XIX?
Help me!;) Cine imi poate da un site de download pentru Photoshop? Oricare ca am nevoie mare de al. Fundoi. Scuze categ.
am o problema. Mi-am luat un caine jack russel terrier si ii este foarte foame mereu si scoate niste zgomote ciudate ca si cum ar tusi sau stranuta, ii cunosc parintii nu este din magazin cu...? (mai mult)
"in padurea petrisorului" de mihail sadoveanu e in vreun manual 5-8 de la humanitas?
Funda! care imi poate si mie argumenta sipotul de dimitre anghel?:o3
Care este principiul invocat de catre Montesquieu in organizarea statului? (3 argumente)
Dati-mi si mie niste piese de teatru mai pentru clasa a-V-a. Autor cunoscut cum ar fi I.L.Caragiale. Cele mai multe rasp FUNDA!
Comentati-mi si mie urmatorul citat pls. :Suntem ceea ce iubim.
FuNdItSa! Cum pot invata mai repede tarile si capitalele Europei?
Salut, TPU! Pe 20 decembrie este ziua doamnei diriginte si avand in vedere ca se apropie si Craciunul...ne-am gandit sa-i luam un cadou. Dar nu prea stim ce sa-i luam. Mai avem si alti profesori si la? (mai mult)
La proba de baraj ne-a dat sa zicem ce intelegem noi din citatul: problemele de ecologie nu mai sunt de domeniul SF-ului de multa vreme. ma ajutati si pe mine? va rog dau funda
Unde pot gasi ecosistemul revervatiei poiana narciselor din judetul dambovita? funta pentru cel mai bun raspuns
Poate cineva sa imi traduca si mie urmatorul text, va rogg? : Justin: "It hurts, it hurts a lot… but you know what? I understand my fans because they have told me that I hurt them too...? (mai mult)
Daca azi sunt zero grade si maine e de doua ori mai frig, cat de frig va fi maine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!