Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
>:D< Dati`mi si mie niste idei de carti gen "Rem" de Mircea Cartarescu sau "Singur pe lume" de H. Malot P. S: imi plac cartile despre viata, si nu vreau sa fie cu personaje romane
As avea o intrebare. E pentru civica :DCe insemna pentru voi sa fiti liberi?:D:D
Unde pot citi cartea,, Scrisori imaginare" de Octavian Paler? Am nevoie urgent... dau FUNDA!
Astazi mi-am luat un polymer clay de la Cernit.Am modelat forma dorita si acum vreau sa se intareasca.Pe cutie scrie ca trebuie pusa la cuptor pentru 30 min la nu stiu cate grade.Nu este si o alta oportunitate...? (mai mult)
Ma puteti ajuta? :o3... am o "problema". Habar nu am cum se face un ex la romana 8-|... el suna asa : Dati exemple de 5 locutiuni in structura carora sa apara "verbul a canta"
Inventati o poezie de 1, 2 strofe cu 1 decembrie, dau funda.
La Evaluarea Nationala din 2010 s-a dat aceasta cerinta : B.Redacteaza un text de 10 - 15 randuri, in care, valorificand textul dat (Alin Totorean, In vacanta cu aparatul foto in Terra Magazin), ...? (mai mult)
Am o pronlema.Plz raspuns urgent! Maine trebuie sa prezint la scoala niste lucruri de preferinta jucarii facute de mana si sa le dau unor copii de gradinita. Ce sa fac? Help me!
Buna ma puteti ajuta? Vreau semnificatia titlului poeziei " Seara pe ape " de Ion Pillat... macar niste idei. ca nu stiu :(( Funda :*
Aveti poze cu lucrarile lui kandinski referitoare la punct si linie?
Stiti cumva care sunt modaltatile de utilizare a punctului si a liniei intr-o opera de arta?
Vreau sa invat sa fac poze artistice(atat cu persoane cat si cu animale plante etc) insa cred eu ca nu am toate cunostiintele pentru a face ceva de calitate si de care sa fiu mandra cred ca ce conteaza...? (mai mult)
Cititi poezia "Sa ne iubim pe tarmul Marii Negre" de Adrian Paunescu, si cine imi face un scurt si frumos comenteriu, isi spune opinia despre poezie, scrie mesajul, etc...peimeste o funda mare
Ce inseamna atitudine?
Buna ma cheama manuel si am 17 ani vreau sa creez un grup de desenatori cei care sunt din btosani sa ia id meu :drawandlove
Spuneti-mi si miie coperti vechi de carti inainte de anii '80 :). caa am nevoie spune-timi site-uri, dau funda;;)
As vrea si eu niste nume de carti despre al doilea razboi mondial! Funda+vot=Placere!
Descrieti un tablou de orice natura care sa aiba ca titlu 'liniste', 'calm' sau 'pace'. Nu ma intereseaza titlul ( pentru ca in fond sunt apropiate ca sens), dau funda celui mai creativ si 'la subiect'....? (mai mult)
Stie cineva o piesa de teatru care sa aiba doar trei sau patru personaje feminine? Va rog!
La noi la scoala profesoara de romana face in fiecare saptamana un cerc de literatura in care trebuie sa ne prezentam creatiile. Ce parere aveti despre urmatoarea poezie " O lacrima se scurge, ...? (mai mult)
Salutare, la tatuajele permanente se face anestezie?
Vreau sa dau o proba pentru teatru si nu stiu ce ar trebui sa joc. Vreo sugestie?:)
Doua unghiuri pot fi complementare? Daca da, calculati masura lor.Aceleasi cerinte daca unghiurile opuse la varf ar fi suplementare. PLz, Imi zice si mie cineva?
As dori sa particip la niste concursuri de desen, orice fie nationale sau internationale, dar nu stiu nici un concurs.Ma puteti ajuta?
Cumpar monede si bancnote vechi! Lasati in raspuns id de unde va pot contacta.Multumesc!
Cine poate sa-mi zica unde gasesc subtitrarea in romana la documentarul "Michael Jackson The life of an icon"?
Am o icoana de peste 200 de ani(aproximativ 230 de ani), pictata cu niste acuarele speciale, de parca ar fi bucatele de foita lipite(nu prea pot sa explic in cuvinte, as fi pus o poza dar...nu? (mai mult)
Care e formula chimica a oxidului de magneziu? 2MG+2O=2MGO2? daca nu care?
Cum sa invat mai repede pentru testul de maine la lb rom?
Despre ce este vorba in opera dramatica Mesterul Manole (Lucian Blaga) pe scurt (care este diferenta dintre balada si opera dramatica adica Monastirea Argesului si Mesterul Manole)?
Comentati-mi si mie va rog frumos urmatorul citat : Iubeste si fa ceea ce vrei.
Despre ce este vorba in opera dramatica Mesterul Manole (Lucian Blaga) pe scurt (care este diferenta dintre balada si opera dramatica adica Monastirea Argesului si Mesterul Manole)
Buna TPU.deci am o geanta de spot, o am de un an, la inceput era neagra dar cu timpul s-a decolorat.intrebarea:este vreo solutie care sa redea kuloarea neagra.HELP plizz +FuNda
Am auzit ca la Libraria Mihai Eminescu din Constanta se vand niste materiale pentru arta si hobby-uri(de provinienta germana). Sunt accesibile preturile?
Cum reusesc uni sa coloreze asa? http://www.youtube.com/watch?v=WaOsem0ffcg&feature=related
Care este diferenta dintre statele autoritare si statele totalitare?
Imi puteti da niste negative de colinde :(? Cele mai multe au funda!:) Multumesc!
Cei de clasa a8a cre au trecut la Planeta celor doi sori imi puteti raspunde la exercitiile de la pg 63? de ex: Infatisarea aparte a plantei Ahra, asemanarile si deosebirile dintre AHRA SI tERRA...? (mai mult)
Daca fac un tablou dupa ideea dintr-o poezie se poate numi reproducere? De exemplu am terminat azi un tablou dupa "Emotie de toamna" de Nichita Stanescu.
Sall. puteti sa imi spuneti si mie rezolvarea la problema urm?: Aflati un nr stiind ca 20% din el este 16. Dau funda@@@@@@@@@@@@@@@@ scuze de categ
Cat de bine ma cunoasteti?
Vreau sa impaiez o pasare dar nu stiu exact ce mai trebuie sa fac in afara de ai scoate organele :D putin ajutor?
Mi-am adus aminte de o melodie foarte emotionanta.Mereu sunt nostalgic atunci cand o ascult, iar prin aceasta ocazie vreau sa o ascultati si voi. http://www.youtube.com/watch?v=zDKO6XYXioc& feature=relmfu Ce...? (mai mult)
Cine poate să-mi zică, dar repede, un nou stil de scris, dar fără Seagoe Script sau Seagoe Print, că nu le am. Mulţumesc!
Am citit zilele astea winnetou 3 volume. poate cinea sa ma lamureasca de ce exista si volumul 5 si daca testamentul lui winnetou face parte din acest ciclu sau este o opera separat de winnetou.va rog mult...? (mai mult)
Dau funda si tot ce se da. 1.Alegeti o persoana din localitatea voastra care se afla intr-o pozitie importanta in ierarhia sociala si realizati o scurta caracterizare a ei.(primar, presedinte de consiliu...? (mai mult)
Cum se numesc locuitori din Peru, Madrid, Noua Zeelanda, Maramures, Tara Galilor, Londra, Moscova, Chile, Cipru si America de sud?
Va place? http://www.flickr.com/photos/httpwwwflickrcomallexbkphotos/6340356322/in/photostream/lightbox/
Limba coreeana e mai apropiata de limba japoneza sau chineza?
Buna TPU :) Cine imi poate da si mie doua exemple de atitudini care ne pot caracteriza ca buni ascultatori? funda :x
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!