Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
sunt in clasa a 7- si nu stiu sa fac un text narativ adica, nu am nimic de povestit va rog ajutati-ma,.
Scuze că deranjez iar, dar, unii îmi zic de nişte coduri pentru litere, de exemplu: alt+ 0230, dar ţii apăsat pe alt în timp ce scrii cifrele, iar mie nu îmi merge. Aşa iar eu dacă ţin apăsat...? (mai mult)
Am si eu nevoie, urgent, de "medeea" de euripide! stie cineva de unde o pot lua?
Dati`mi va rog niste idei de nume de trupe de dans modern.De curand am infiintat o trupa de dans si nu avem habar ce nume sa punem. Cel mai frumos nume primeste fundita! Ms
Aş dori dacă se poate să-mi zică în ce limbă se găsesc ortogramele: Ǽ, ǽ. Vă rog îmi trebuie urgent. Mulţumesc!
Spuneti-mi pls o poezie despre toamna de vreo 4-5 strofe.(Funda)
Unde pot sa imi postez niste povesti (creeate de mine) as vreau un site va rog sau cel putin un link
Ce siteuri românești de citate vă plac?
Hei.In invitatie la vals cum o chema de fapt pe Aimee? Stiu ca asa ii spunea Tudor dar nu imi amintesc numele real
@Alloha! Vreau sa va dati cu parerea: imi place foarte mult desenul, il ador pur si simplu, desenez aproape in fiecare zi si nu ma satur. Dati'mi si mie va rog frumos niste idei de desene, mai mult...? (mai mult)
Hei! Stie cineva unde pot gasi cartea Apa pentru elefanti sa o citesc online? Cel mai bun raspuns funda:X
Cine stie unde pot gasi cursuri de limba coreeana urgent as vrea mult sa invat limba coreeana imi trebuie plizz(:dau fundita(:
Am 12 ani si deja stiu la ce liceu si la ce facultate vreau sa dau... vi se pare aiurea?
Ce trebuie sa faci ca sa poti trimite mesaje? eu nu pot trimite.
La scoala diriginta mi-a dat sa fac un colaj pe tema alice in tara minunilor puteti sa ma ajutati? dau funda promit(:D
Am de facut un desen cu drepturile copilului! ajutor! Pute-ti sa imi da-ti ceva idei?! Fundaaa!
Buna MA PUTETI AJUTA sh p mine? am nevoie de 3 intrebari cu cuvantul cos care sa aiba sens propriu si sens secundar ...va rog:X:X:*>:D<
Cunoasteti vreun site cu desene pe hartie (video) sa vad cum deseneaza unii personaje, portrete, animale etc.
Ce facultate recomandati? Si de ce? [fundita']
utilizatori TPU! Am si eu de facut o tema dar nu gasesc urmatoarele imagini: stindardul din Ur, stela Vulturilor, si stela lui Naram-Sin :( Ma puteti ajuta? Dau funda cui le gaseste pe toate...? (mai mult)
După Revoluţie, apăruse la "închirieri casete video"un film american, intitulat "CER ÎNSÎNGERAT". Dar titlul real în engleză era altfel, nu-mi mai aduc aminte.Era vorba de o tipă bogată, care...? (mai mult)
Imi spuneti si mie ce este polymer clay si cum se foloseste?:)
Ultima moarte! Prin ultima moarte, voi trece de nori, voi ţine Tomnatecu-n mâini – amândouă; mi-oi marunti prin sita aspidă cuvântul, sub şleampătul icnet să zâmbească...? (mai mult)
as vrea un cod webkinz nefolosit va rog!
In SUA am vazut un film 5D, iar in Romania unul 7D. Logic, cel 7D ar trebui sa fie mult mai tare... Da' n-a fost asa. Imi spuneti, mai detaliat, care-i diferenta?
Scrieti nr. 2 la a 10 a -1 ca o suma de 10 puteri consecutive ale lui doi... ajutati-ma va rog
Ce reprezinta pentru voi caderea frunzelor toamna in afara de venirea frigului si al toamnei?!?!?!?! Dar va place toamna sau dupa voi ce reprezinta ea insasi?!
Ok nu criticati ma plictisesc si imi place sa compun povesti cu ceva timp in urma imi imaginam cum as vrea eu sa continue seria amurg asa ca m-am apucat de scris stiu ca cele doua parti din zori de zii...? (mai mult)
Heei:* cine stie care sunt semnele dinaintea apocalipsei?;))cele adevarate.parca erau 7. Cine mi le zice pe toate dau FUNDA! mersii:*
Heeei TPU! Ce cladire/monument/institutie din Romana credeti ca ar merita sa fie patrimoniu dar nu este?
Heey TPU! imi spune si mie cineva ce inseamna "passe-temps preferes"? dau funda;)
Cine stie de unde pot lua probleme cu c. m. m. d. c si c. m. m. m. c... dau funda
Sal cei care ati auzit de liceul iosif marturisitoru din baia mare. Am auzit ca se intra fara sa dai testarea nationala si ca e foarte simplu acolo. IMI puteti spune cate ceva?
Cine cunoaste care este problema la acest site? http://horesti.md/index.php/en/sport Dupa ce am introdus in articole "read more", coloanele din ambele parti s-au dat in jos! Funda...
Cine se pricepe bine la photoshop, si vrea să mă ajute cu ceva. îl rog să îsi lase id-ul aici, deoarece am nevoie de ajutor la o chestie.Multumesc anticipat!
H e i i. : ]. Clasa noastra, in fiecare semenstrul face o " revista a clasei ". De fapt, e prima data cand o facem : ]]. Dirigintele nostru ne-a zis ca fiecare trebuie sa faca cate ceva, eu nu am nici...? (mai mult)
Dictators free themselves but they enslave the people! http://www.youtube.com/watch?v=WibmcsEGLKo&feature=related
Ce cărţi ar fi de citit când afară e urât şi plouă?
Hello guys! Urmeaza sa fotografiez o trupa in studio si este pentru prima data cand fac asta asa ca am nevoie de niste tips& tricks. First of all, lumina e foarte joasa iar eu nu dispun decat de aparat+...? (mai mult)
Cine imi da si mia o sceneta de craciun de 17, 18 personaje
Da-ti si mia o sceneta de craciun pentru 18 persoane funda!
Am citit acum vreo 2 ani o carte si nu mai stiu la cine am imprumutat-o si habar nu am cum se numeste... Era vorba de cateva persoane care au primit niste scrisori ce contineau niste invitatii undeva pe? (mai mult)
Spunetiva parerea: Vreti sa pun in fiecare zi (aproximativ) la intrebari cate o poveste de groaza?
** Fantoma din casa Intr-o noapte, o fata pe nume Laria a trebuit sa ramana singura acasa, parintii ei fiind plecati la prieteni pentru a sarbatori aniversarea unui amic. Laria era o fetita de sapte...? (mai mult)
As dori (pentru documentare), linkuri cu vraji, spirite, despre spiritism, fantome si alte chestii din astea. Cel mai bun raspuns FUNDITA+VOT!
Men cum as putea sa fac o scultura din noroi de asta da sa iasa exact forma unui drac! sa fie model drept la coarne. ofer funda dar imi ziceti care stiu si mai am o intrebare. cum as putea sa o pictez...? (mai mult)
Cu ce medie se poate intra la liceul de arta Octav Bancila la sectiunea teatru? fundita;)
imi puteti da si mie o imagine cufumatul dauneaza grav sanatatii da nu urate un afis mai frumos asa ca trebuie sa fac un afis pentru scoala
Care este simbolistica fortelor mitice si a descantecului?
Rontaie si tu cu Lila! (Milka)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!