Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Comentati-mi si mie va rog frumos urmatorul citat: "Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali." (P. S.-nu, nu este vorba de nici un fel de tema scolara).
Buna dimineata! caut si eu ceva si nu gasesc! Site-uri de pe care pot decarca carti electronice, gratuit! Si nu "cartiaz.ro" sau... Multumesc! Cine ma poate ajuta?
Ce teme pentru poezii imi recomandati? Dar pentru dramaturgie? FUNDOI!
Cate minute de sinceritate acorda barbatii? Part 2.
1.Se tot spune din proverb, ca minciunea are picioare scurte.Stie cineva cati centimetrii de picior poate avea? 2.Am tot auzit pe ici pe colo ca unde e desteptaciune multa e si prostie.Cum de intra si...? (mai mult)
FUNDA + VOT Va rog mult sa imi spuneti unde pot gasi sa cumpar cartea The Fame Monster Super Deluxe! Un site din romania daca se poate... Dau funda si vot!
Este obligatoriu neon la acvariu si de ce?
Cine a scris cartea arthur si cavalerii mesei rotunde? help please
Cititi poezia "In al 9lea cer" de Mircea Lacatus, si spuneti-mi ce parere aveti despre ea, mesajul pe care il transmite, etc... nu te îngrijora iubito o nuntă se va întâmpla ... în partea nevăzută? (mai mult)
Bună Vreau să-i scriu profesorului de română o scrisoare și chiar vreau să iasă impecabil. Vreau să-i spun cât m-a influențat și cât vreau să-i mulțumesc pentru tot ceea ce mi-a oferit,...? (mai mult)
Stiti unde se gasesc silicoane pentru poante(de balet). Stau in Constanta.
M-am inscris la un concurs de muzica la scoala si chiar nu am nici o idee ce melodie sa cant :(. As vrea si eu niste sfaturi :o3.si sa fie Rock :] tnx (funda;) )
Ce tipuri de creioane folosesc cei ce deseneaza astfel: http://www.220.ro/faze-tari/Aston-Martin-Desenat-Cu-Creionul/gjHFScjlwt/
Vreau şi eu să-mi pun o poza aici pe T P U, şi nu ştiu cum. Mă ajutaţi? Mulţumesc!
In ce an a publicat Stefan Petica poezia "Amurgul are astazi luciri ca de matasa"?
Help! As dori sa daruiesc o papusa de genul acesta http://www.clubafaceri.ro/30319/breloc-papusa-voodoo-model-10-570809.html. Am gasit diverse modele pe net insa nimic care sa-mi placa. Asa ca am decis...? (mai mult)
Am un tablou mostenire de la bunicul meu, e pe pinza pictat, dar nu e semnat si as vrea sa stiu unde as putea sa-l autentific.Sint din Suceava si as vrea sa stiu daca e pe undeva mai aproape de mine un...? (mai mult)
Un site dragut cu poze cu mesaje in genu icanread.tumblr.com/?
Cine e primul?
BUNA! Cine imi spune si mie cateva citate celebre de Shakspeare? Ex: -a fi sau a nu fi aceasta e intrebarea. -totul e bine cand se termina cu bine. plsss FUNDAAAA!
cine vrea sa imi dea j mie stts pentru-o relatie complicat? dau fundoi
Am ca tema pentru desen Cum vedem noi o expozitie de arta? si la ora asta nu am nici o idee... Poate cineva sa ma ajute? Multumesc! dau Funda celui mai bun raspuns
Cum se desparte cuvantul ziar? Ziar sau zi-ar?
cine stie cam cat ar costa o chitara si de unde as putea gasi?
Care utilizatori TPU au poet preferat pe Lucian Blaga?
Cine stie care e rolul cratimei in structura urmatoare: "Bate-voi pastorul"? dau funda:)
Ce culori ar trebui sa combin pentru a obtine culoare pielii? Am incercat oranj (portocaliu) cu alb, dar nu mi-a iesit.
Ce culori sa combin pentru a obtine kaki? fundita
Hey, TPU. Am si eu o intrebare...se poate modifica intr-un videoclip o persoana cu alta? daca da, prin ce program? De exemplu: pe youtube sa zicem... un videoclip cu muzica si cu diferite poze.In? (mai mult)
Trebuie sa fac o casuta pentru ora de tehnologica.Materialele sunt:lemn, zapada artificiala si carton.Eu zic sa fac din zapada. E bine? Iese mai frumoasa?
as vrea sa stiu ce trebuie facut ca sa fii admis la Tonitza.am inteles ca trebuie sa inveti cel putin un an acolo ca sa fii admis.sau cv de genu...ma puteti lamurii si pe mine?:D dau funda
cei care stiu mai multe despre chitari, vreau sa mi cumpar si eu o chitara si nu stiu pe care sa aleg din: 1.http://www.esound.ro/DIMAVERY-JK-303L-Cutaway-3-Band-Eq, Natura-Chitara-acustica,...? (mai mult)
Buna Ziua. Sunt elev la un liceu de arta(nu dau nume) la flaut. fac flaut de doi ani aproape si sunt cls 8. Am un repertoriu foarte bun (dansul vrajitoarelor o idila suntla ernesto kohler cartea 2)insa...? (mai mult)
Cum se despart in silabe cuvintele creeaza, inotator, punctuatie si exceptional?
Cine aduce cel mai bun argument pentru care trebuie sa invat latina ii dau o FUNDA;)
Unde pot sa gasesc si eu cartea Tradarea din Casa Noptii de Kristin Cast? Dau funda.:(
"Adevaratele poezii incep acolo unde se sfarsesc pe hartie" ce intelegeti voi prin fraza asta
As dori si eu, din ce ati mai citit si voi, nume de scriitori buni de thriller si mystery. :)
Am nevoie de titluri de carti/romane cu bufnite in care actiunea sa se concentreze strict pe bufnite...
"Unii spun despre oameni c-ar fi rai, Altii spun despre oameni c-ar fi buni. Eu cred ca… Unii oameni sunt buni din rautate Altii sunt rai din bunatate. Oricum, n-ai dezmierda de n-ai sti...? (mai mult)
Buna TPU... am intrat pe in site pe care intru mai mereu si astazi nu stiu pe ce am apasat sau ce am facut ca mi s-a facut pagina minuscula nu vad nimic ...Va Rooog mult ajutati-ma dau si funda! Va Rooog? (mai mult)
Imi puteti da niste informatii despre apa? Ceva de genu: Stiati ca 80 la sut este apa pe pamant? Sper ca ait inteles!
Ziceti-mi si mie melodi gen casa loco vand fan
Salut, am si eu o întrebare :dacă o comunitate considera ca traditiile nu mai corespund, are ea dreptul sa le modifice? Exemple. Dacă se poate si motivatie. Am nevoie urgent de raspuns.
Unde pot citi,, Fântâna dintre plopi" de Mihail Sadoveanu online? Am nevoie urgent. dau FUNDA
Cine stie intrebari capcana?
cine poate sa-mi faca si mie o pictura pe fata cum se fac cele in filme parca as fi iesit de abia din accident adevarat sunt din galati am nevoie pe cineva din apropiere sau la cine sa apelez....? (mai mult)
Va rog daca stiti cum se numeste poezia pe care a recitat-o Cove la "cireasa de pe tort" (nu stiu cand a fost emisiunea...reluare pe 6noiembrie)
Scuze, vreau un nou stil de scris pe messenger. Pentru că, scriu mereu cu Comic Sans Ms, şi vreau alt stil. Mulţumesc că mă ajutaţi!
Cu ce cantec poti intampina niste profesori la o lectie deschisa la romana? am nevoie urgent de sugestii.plz!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!