Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Http://www.youtube.com/watch?v=-caGubJYXxs O mel interesanta si...altfel. Ce parere aveti?
Vreau si eu parerile voastre, va rog: Fara Tine 1)Mi-e atat de dor de tine, imi lipsesti atat de mult/ Vreau din nou acele clipe, vreau sa fim ca la inceput/ Fara tine nu reusesc, nu pot merge...? (mai mult)
Densitatea, nu inteleg ce inseamna, pur si simplu nu pricep care e definitia ei CE INSEAMNA, si de ce atunci cand creste volumul, densitatea creste, doresc o explicatie cu exemple ca la copii...? (mai mult)
Hmmm...cantarul zice ca am 52 Kg, dar eu sunt chiar slaba, mi-as da 45 Kg... poate avea legatura cu structura osoasa?
De-abia cunosc cateva nume de scriitori contemporani, cel putin romani.Nichita Stanescu, Eminescu, Arghezi, Bacovia, sau ceilalti, erau in aceeasi situatie in vremea lor? Nu erau cunoscuti prea bine...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Germania? ma tot gandesc in ultimul timp ca poate ar fi mai bine sa ma mut (am frati acolo)
. Buna! Imi puteti da niste siteuri in care sa fie poze cu modele desenate? Cel mai bun raspuns primeste fuda!
Sunt in clasa a VII-a, si am la desen de desenat 3 desene. Ce sa desenez? Cele mai bune idei primesc funda:D
Sa vedeti ce ise va rog. 654767568768888888888888888888888888888888888888888887867867888888888888888888888888888886786786786785434444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 F3 si ce nr...? (mai mult)
Prin franturi de iubire. Cu sternul cireşimii un tunet se alintă - furtunii-i cade poama, i se dezmembră firul, se răspândesc in tainuri, le înfăşoară pirul, în final de-anotimpuri...? (mai mult)
Hello TPU! Din cei care va uitati la X Factor, stie cineva numele piesei cantate de Iulian aseara adica in gala a 2-a? era ceva cu "say something..."
Salut vreau sa va intreb si eu cum se face cu logaritmi astia. Ex: Ştiu ca logaritm in bază 2 din 3 este egal cu 8, logaritm in bază 3 din 9 este egal cu 2, dar nu stiu cu cat este egal ex: logaritm...? (mai mult)
Describe your attitude to animals
:-* Vreau sa ma fac fotograf, pentru asta ce facultate trebuie sa urmez? Si ca liceu trebuie neaparat sa urmez unul de arte? Pentru ca in orasul meu nu este niciunul si nu prea vreau sa fac naveta,...? (mai mult)
De curand mi-am facut cont pe deviantart.com si as vrea sa stiu daca imi puteti explica, cum merge treaba pe acest site. Multumesc anticipat!
Ce v-a impresionat la poezia greierele de tudor argezi? "A-nceput un greiere Casa s-o cutreiere. Şuieră Şi flueră Şi să dormi nu te mai lasă; Parc-ar fi la el acasă. Ducă-se...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca a aparut numarul nou din RMT(revista de matematica din Timisoara).
I-mi puteti spune si mie legende din asia
Mi-am facut abonament la o biblioteca recent si nu stiu ce carte sa iau... as prefera o carte fff interesanta nu de copii si nu de autori romani. Ceva cu autorul strain si putin paranormala sau infricosatoare? (mai mult)
Imi dati niste site-uri in care pot sa invat sa fac haie?! Cel mai bun site primeste FUDA!
*DAU FUNDA* Stiti cumva vreo carte care explica cum functioneaza uiversul? Gen episoadele alea de pe Discovery: ``How Universe Works``.
Ma scuzati dar, imi poate spune cineva cine este Cthulhu? Pentru ca atunci cadn caut nu casesc nimic.
Ce parere aveti despre piesa de teatru " Insemnarile unui necunoscut " de la teatrul Bulandra? Care a fost personajul vostru preferat si ce va facut sa-l indragiti? :)
URGENT! Am si eu nevoie de likeuri la poza asta pentru un concurs http://www.nikonisti.ro/concurs-popularitate-licart/noiembrie-2011/adnana-olaru-597
Imi ziceti va rog niste auditii celebre despre natura? Multumesc anticipat!
TPU, cine e pasionat, scriitor de poezii poate accesa site-ul meu poeziile de azi diaconu oana rodica.pa!
Vreti un strop de cultura si spiritualitate?! Acum, pe TvR1, la Eugenia Voda - Profesionistii - este Cristian Tudor Popescu! http://www.youtube.com/watch?v=Qqz8MAfi4K0&feature=related
Cine are cont pe desenatori.ro? Linkul contului please.
De ceva vreme mi-a trecut prin cap gândul să scriu o carte, deoarece îmi place să scriu, sunt creativ şi cunosc pe cineva care m-ar putea ajuta în acest domeniu. Problema este că am 15 ani, deşi...? (mai mult)
Hey :) FUNDA! Am photoshop cs 4 si as vrea cat mai multe tutoriale in lb romana... nu conteaza ce, puteti sa imi spuneti si voi diferite chestii pentru editarea pozelor.(a, nu vreau gen: taiat si adaugat? (mai mult)
Stiti cumva unde pot gasi pe internet un site in care prezina foarte bine gramatica si literatura italiana? Dar cea poloneza? Cea mai importanta este gramatica italiana-timpuri, moduri, grade de comparatie,...? (mai mult)
as dori sa fac parte dintr. o trupa de dans(fara populara). cine stie astfel de trupe?
Exista un pictor care nu stia legile refractiei, acesta pictand o femeie cu picioarele in apa gresit.Stiti despre ce pictor este vorba?
Cat de grele sunt olimpiadele? JUstificati.
Buna TPU.De vreo 2 luni tot ma gandesc sa imi cumpar o chitara acustica si acum a venit moemntul decisiv.Nu stiu care chitara sa aleg dintre acestea care dupa parerea mea sunt cele mai bune ca pret pentru...? (mai mult)
Va rog eu sp si mie niste idei frumoase si deosebite cum as putea sa decorez casa de craciun! am inebunit... nu stiu ce e cu mine... da va rog spuneti-mi. in afara dechestii de hartie, origami. ? (mai mult)
Dee unde pot sa-mi iau vopsea aurie, argintie si de culoarea bronzului? NU vopsea pentru pereti garduri etc. ci pentru lucru manual
Care sunt animalele din literatură pe care le-aţi vedea într-o gradină zoologică literară?
Stie cineva de ce egiptul se numeste asa?
Salut! Cine imi poate spune si mie cum se face aceasta arta cu ce instrument, s-au cum? http://www.toxel.com/inspiration/2009/05/13/paper-art-by-simon-schubert/ Dau funda si vot.
Ce inseamna FOTOGRAFIA ca arta pentru voi?> este cineva pasionat? :D
De 2 saptamani mi-am luat permis pentru C si azi am dat examenu pentru CE si ghiciti ce? Admis! as dori niste sfaturi vreau sa ma angajez pe tir nu in romania de preferat in afara:D ce ar trebui...? (mai mult)
Cine se pricepe la amenajari interioare?
Puteti sa-mi dati si mie date despre Zburatorul(personajul din mitologia romaneasca)?
fratele meu a ajuns la o lectie despre Germania si profesoruli-a pus o intrebare ca ce inseamna ve ven sau nu stiu, dar ceva de genul asta. Va rog raspunsuri, dar o FUnda grasa drept rasplata? (mai mult)
Dau funda, din nou! Scz de intrebare dar cine imi poata spune rima, ritmul si masura poezii "Noapte de toamna" de George Toparceanul.Multumesc mult!
D-na de romana ne-a dat o tema. suntem un grup de 5 copii si trebuie sa cautam o carte pe care doamna nu o cunoaste si sa o povestim. Ceva mai interesant. Nu conteaza domeniul! Idei?
Ce parere aveti despre " Omul este responsabil de faptele sale" (scuze daca am gresit categoria)
Aveti cateva imagini a le sculpturilor lui Brancus? dau funda
se apropie sarbatorile si vreau si eu idei cum as putea sa fac decoratiuni. si mi am o rugaminte: va rog da-ti-mi idei cat mai deosebite! funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?