Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
am de facut un desen cu tema linie si forma si nu gasesc exemple, niste imagini daca se poate
Salutare, am nevoie de mare ajutor caut niste arii din operete negative(fara voce) pls care stie help
Ce carte merita citita de la bibloteca!~ Funda.
Stie cineva unde pot gasi cele 7 volume ale lui Stephen King The Dark Tower sa le pot cumpara de pe un site?
Va rog cei care stiu unde pot gasi online o versiune a volumelor I si II SCARLETT de Alexandra Ripley sau cineva din Ploiesti care o are in biblioteca si vrea sa o vanda sa ma contacteza sau sa imi...? (mai mult)
Cand o sa ninga adica cand? ca suntem in noiembrie cand o sa ninga :((?
Ajutati-ma va rog! trebuie sa pictez pana maine niste personaje, ceva acolo...chinezoaice, orice om colorat. si nu stiu ce sa desenez. va rog trimiteti-mi link-uri cu poze cu idei de desene.? (mai mult)
Hei, cum se obtine intr-o fotografie acel efect de :-? ce este in fata, persoana sau obiectul iese foate clar iar ce este in spate, in ceata?
imi place mult sa desenez desene triste de orice fel si portreturi... dar nu stiu ce sa desenez acum:-s...imi da-ti niste idei? dau funda :)
Unde pot gasi instrumente de laborator? CHIMIE... în Suceava? sau în altă parte?
Cum se numeste filmul care a fost facut dupa carte lui Nora Roberts-Raul divin?
Care stie ceva carti sau filme cu vampiri clasici (costume frumoase, rochii largi, maneci bufante, still goth si gentlemani)? Ma rog, nu ma refer la toate caracteristicile deodata. dar ceva care sa...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie, o carte interesanta, cu mult dialog si pentru copiii sau despre copii. EX:La Medeleni Dau funda la cel mai bun raspuns
Ce înseamnă *literatura de sertar*?
Imi puteti spune va rog cateva asemanari intre pacea din anul 89 si pacea din anul 102? Dau FuNdiTa celui mai bun raspuns
Dalut TPU. am urgenta nevoie de idei pentru un afis bazat pe textul: Draga frate alb Cand m-am nascut, eram negru Cand am crescut, am ramas negru Cand stau la soare, sunt negru Cand voi muri,...? (mai mult)
Cine stie un program de modificat poze, care se poate descarca, dar sa fie bun, sa pot modifica fata si sa sterg cosurile sau bubitele din poza. Si sa se descarce gratis. Va roog!
Unde gasesc Titanicul? Unde pot sa-l vad?
Cine stie schema de la dialog?
Unde pot gasi cartea Mein Kampf dar la un pret rezonabil? Si alte carti naziste/sataniste.
Daca te-ai duce pentru o zi de capul tau prin lume, unde te-ai opri?
Imi place sa citesc si in ultima vreme mi-am indreptat atentia asupra literaturii de genul urban fantasy, poate SF... oricum aparitii destul de recente. Problema mea e urmatoarea: in conditiile in care? (mai mult)
Cine are cele mai tari imagini pentru telefon (de fundal) care se misca de sx curge apa;) funda
Cum pot uita de o nota proasta? Cand am facut prezenta la desen, (sunt in clasa 5 -a) am doar ridicat mana si am zis prezent. Profesoara m-a trimis in fata clasei si mi-a zis ca stiu ce...? (mai mult)
Stiti vreun fel de "dictionar" al desenelor online? Adica anumite elemente sa fie explicate de exemplu inima inseamna iubire, triunghiul inseamna casa... de exemplu.Multumesc.
In ce consta fenomenul de imbatranire si cum poate fii eliminat?(la tehno) nu e pentru tema...:)) e pentru ca vreau sa lucrez un test si nu stiu raspunsul
Va rog sa imi dati niste siteuri cu origami de hallawen! fuda la cel mai roditor site cu origami!
Ce este arta pentru voi?:) Mersi!
Ce inseamna infantilism? funda.
In viata personala, Eminescu tindea spre a fi o fire erotica, sau iubirile i-au fost cuprinse in principal de platonism si iubire spirituala?
:* Vreau si eu o inscrpție de pe un moment sau inatrarea intr-o școala in limba latină! Vă rog mult! :* Dau fundita! :*
Hi! Vreau si eu site-uri cu poze artistice, ca nu gasesc. :o3 Va rog frumos, imi dati si mie?
"Rece" Flori galbene şi melodie, Visez rar, şi amar prin sînge-mi trece… Ecouri din trecut, lacrimi de rouă şi melancolie Adorm adînc şi pleoapa-mi este rece… Visez ramură...? (mai mult)
Am nevoie de o poza care sa scrie pe ea BRATARI, una sa scrie pe ea COLIERE, pe unde sa scrie SI, iar pe alta sa scrie OFERTE.Sa fie un scris dala mai misto daca se poate(nu neaprat oricum) Funda+ vot...? (mai mult)
Cum functioneaza cuiul si din ce este alcatuit?
Ceva recomandari de carti, va rog frumos? :O3 Am 14 ani, dar va rog nu Jules Verne sau Alexandre Dumas, caci am citit cam tot de acesti autori. Vreau... altceva... Fundita ^_^
Repede va rog funda cine imi spune toate puterile de la 1 la zece va rog mai ales 9 ca nu stiu plz va rog urgent pana pe 1 am nevoie plz repede 3
Imi spuneti unde pot gasi masti de silicon pentru HALLOWEEN in Arad? DAu funda
am 16 ani si am compus cateva poezii Sunt curios sa vad cat de vine mi-au iesit si imi este. rusine sa le arat cuiva, asa ca m-am decis sa le divulg online :D 1. Te iubesc precum o stea, Ca...? (mai mult)
Buna TPU.Am nevoie de ajutor.La mine la liceu se fac preselectii pentru trupa de teatru, si am nevoie de un monolog. Mi-ati putea da va rog niste idei, sugestii? Preselectiile sunt peste o saptamana....? (mai mult)
Halloween pe ultima suta de metrii... HELP:o3, sugestii de costume simple. dar nu vampir, vrajitoare sau fantoma...
Are cineva idei de carti? nu de citit ci de scris. vreau sa scriu o carte si am multe idei si mai am nevoie de cateva ca sa pot sa ma haoarasc...
Caut 2-3 colaboratori pentru diferite proiecte de Design. Sa stie sa foloseasca Photoshopul de la un nivel mediu la unul mai sus. Corel sau alte programe de editat/modificat. As vrea pentru diferite...? (mai mult)
Stefan Hrusca si Adrian Paunescu - Ruga pentru parinti unde o gases in formatul acesta http://www.youtube.com/watch?v=vZZS4FmPeAg toata, adica si cu Adrain Paunescu si cu Hrusca? cand paunescu spune...? (mai mult)
am si eu o mare rugaminte la voi toti.am nevoie pana maine de descrierea unui vas din sticla de(pocal/pahar de sticla). trebuie sa mentionez functia acestuia utilitara, estetica, si semilotica...va? (mai mult)
Am fost aleasa in clasa sa ma ocup de activitatile culturale si etc. Am cateva idei, dar m-ati putea ajuta si voi, va rog? Ce as putea sa fac etc... fundita
Buna TPU cat timp se sta in timpu examenului de bac la proba scrisa.
Ce carti de dragoste care merita citite stiti? :) Funda.
Cum scriu 53 la puterea 53 ca diferenta de 2 patrate perfecte?
Cum imi fac un CAPODASTRU, pentru chitara? Pentru ca nu este magazin de muzicaa prin apropiere si nu am de unde sa imi iau! Idei plz!:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!