Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei :o3. vreau sa-mi cumpar un aparat profi DSRL dar nu stiu ce sa aleg :((. Canon sau Nikon? (pe un aparat as da intre 2.000 - 2.200 lei :-") "
Pentru desenele cu masini in creion ce tip de mina este buna? B?
Am si eu o nelamurire. Un sufleor ( e vorba de piesele de teatru) trebuie sa citeasca tot scenariul, pe tot parcursul piesei de teatru sau trebuie sa citeasca doar atunci cand un actor isi uita replicile?...? (mai mult)
Heii TPU! :-*... Am de făcut un proiect pentru p0imâine [ 02.10.2011 ] Despre Halloween și vreau să fie cât mai original. :) Aștept sugestile voastre. Mulțumesc anticipat!:-* :-*
De unde pot descarca seria "Vampirii Sudului"?
Buna TpU As dori sa ma ajutati si pe mine cu ceva, as dori sa aflu cum pot face avatare cu efect bassic si din astea sa fac avatare frumoase, cu ce program? Multumesc, a era sa uit si daca imi puteti...? (mai mult)
URGENT! Pleaaaase spuneti-mi ce fel de ata se foloseste la friendship bracelets? PLEASE PLEASE PLEASE.
Vreau si eu niste filme de HALLOWEEN dar nu foarte de groaza.(mai deopii asa) :))
Degraba sunt domnisoara de onoare si nu am alcatuit toastul. Ajutati ma va rog. Dau fundita.
De ce se sarbatoreste Halloweenu? urgent raspuns.
Nu stiti daca scriitoarea Karen Hawkins are romane traduse in limba romana? Multumesc anticipat!
Unde gasesc o aplicatie sa calculez cum ar fi 14 la puterea a 2 sa zicem?
Cand scapam de boc?
Acusi vine ziua unei prietene ce ii pot da cadou?
Ce pot face de Hallowen cu prietenii daca la mine in tara nu se sarbatoreste aceasta sarbatoare?
Cati km sunt de la dragasani la castelul bran va roog uregewnt, si dati-mi itinerariul plz mersi :*:x
Hello! stie cineva vreo melodie tip...de asta cu "tam tararam tam tam tam tam"! tragic! ca si cum ar venii sfarsitul:)) intelegeti sper...am vazut pe facebook http://www.facebook.com/photo.php?v=269519233087430&? (mai mult)
Unde pot gasi `Hanul Ancutei` de M. Sadoveanu online?
Ce parere aveti despre viitorul literaturii? Am auzit multe persoane discutand despre faptul ca, odata cu evolutia tehnologiei, cartile se vor retrage usor. E drept ca, indiferent daca acestea s-ar...? (mai mult)
Cand apar pe net rezultatele la Povestile Cangurului din 28 octombrie 2011?
Am nevoie de o parere. Am de facut un proiect la germana despre ceva din germania. Am hotarat sa fac despre castelul neuschwanstein. pe langa prezentare ce sa ma adaug? de exemplu : unii de la...? (mai mult)
A mai observat cineva ca, desi forma corecta este"recensamant"majoritatea prompter-istelor cat si unii ziaristi folosesc forma"recesamant"? Oare sunt acceptate ambele forme?
Buna! Am pe o fata in blog si ii trebuie cateva poezii sau texte de toamna...
Cine are cont pe studentie.ro sa mi-l dea va rog!
Ce carti interesante de orice gen[ politiste, horror, dragoste] as putea citi la cls a7a? Care sunt cele mai indragite de voi?:)
FUNDA cine canta melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=-rXu6KDeG0o&feature=related
am 15 ani si desenez ff fain daca vreti sa vedeti inttrati pe www.pdrake1.deviantart.com stiu ca n-am prea multe poze da o sa mai postez. deci sunt cel mai bun din clasa la desen da nu ma laud sau...? (mai mult)
Ce ati alege intre a fi Ahile sau a fi Hector, eroii razboiului Troian?
Cine se uita la iubiri secrete sezonul 2 am o intrebare pentru ei... hei cine credeti ca a omorato pe delia, nu mamironii ci alt cineva madalin, diana, altcineva ziceti... dau funda
Vand camera digitala s602 zoom, finepix
Ce cărţi bune mi-aţi recomanda? Dar nu-mi daţi link-uri, daţi-mi câteva cărţi pe care voi le-aţi citit şi v-au plăcut mult. Aş vrea ceva de mistere/crime, adolescenţi sau chiar aventuri.
Va rog repede niste replici sau text pentru banda de Anul Nou la jocul ursului.
acum am treaba doar cu artistii. Puteti sa imi desenati in creion poza asta? http://i44.tinypic.com/dw8f3t.png Funditaaaaaaaaa si vot (fundita la toate intrebarile ) vA MULTUMESC
Vreau si eu avatare emo dar si misto in acelasi timp si sa nu fie exagerat de emo! dau funda :d
Stiti cumva siteuri pe care puteti desena?
De ceva vreme ma pasioneaza arta fotografica.Imi puteti arata niste site-uri sau blog-uri(in afara de deviantart), dar sa nu fie numai peisaje? Multumesc anticipat
Vreau sa stiu daca unul dintre voi stie ceva despre un casting la o reclama tv, sau poate un film gen Narcisa Salbatica (adica film serial nu ma refeream strict la Narcisa ca din cate stiu s-au terminat...? (mai mult)
Ciorba de perişoare a pătruns în cultura gastronomică românească de la:... Dau funda celui care imi spune de unde vine
Am acasa o gramada de goblene.foarte multe goblene lucrate de mama mea foarte foarte bine.si nu gasesc cumparatori e drept nici nu am cautat cumparatori ca nu am stiut unde.stiu ca se scot bani frumosi...? (mai mult)
Cartea "Hugo Pepper", scrisa de Paul Stewart & Chris Riddell, e o carte de copii?
Ce a facut Anglia diferit in congresul de la Viena fata de celelalte participante?
De ce Anglia NU a participat la Congresul de la Viena? (face parte din lectia Congresul de la Viena si Sfanta Alianta) o faceti in clasa a 7-a
Dati-mi si mie niste cuvinte care sa se termine in,, oaie" exemplu ploaie va rog
BUna! Dau funda pentru cel mai bun raspuns:D! Daca imi cumpar tel cu wi fi? trebuie sa am wifi in casa adica aparatul ala.sau cum este imi puteti explica cam cat costa sau de unde se ia! multumesc :*
cate sanse sunt ca un roman sa invete sa vorbeasca si sa stie limba coreeana >?/? funda :D
Vreau si eu niste discursuri pentru vrajitoare si rokerita pentru halloween.Va rogg e urgent! Si fundita pentru care raspunde la amandoua! Va pup!:*
Care au fost modelele voastre literare când eraţi copii?
Ce este friza?
Mai sunt bune 1000 lire mille din anul 1990?
Cine stie de unde sau cum sa fac rost de negativele melodiilor: Adriana Ochisanu-mustata socrului meu si Adriana Ochisanu-nu`i nimic ca omenia.va rog ajutati`ma! trebuie sa le cant la mine la bal si am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.