Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum va arata Romania in 2030? FUNDA!;)
Ce este un canon biblic? va rog...
Stie cineva ce sunt moliftele Sfantului Vasile si cam cuprind? le-ati citit?
cum se aduna 69 la puterea 2000 + 2000? 2000 de aduna cu 69 si da 2069; la puterea 2000? ca eu n-am inteles :)) plizz ajutooorr :o3 FUNDA :*
Deci, am o problema de cls a 8a la chimie si dau funda celui care mi-o explica si imi arata cum sa o fac, am nevoie de un raspuns fff rapid, : 80g soda caustica reactioneaza cu o solutie de acid...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartea "Cismigiu & comp."? Nu e asa ca e amuzanta?
Vreau si eu modele de scrisori in limba enegleza despre o calatorie urgent! Dau funda link orice.
Cine stie ce inseamna :"Muieti is posmegii"?
Ce personaje are Domnul Vucea de Barbu Stefanescu Delavrancea? dau funda
Cum se desparte cuvantul Doamne in silabe? Doam-ne sau Doa-mine
Dati-mi si mie niste substantive care se termina in is exemolu frunzis, luminis, alunis.
Oamenii care au ca poet preferat pe marele Lucian Blaga(aici ma refer doar la poezii nu la piesele dramatice, conceptia filosofica si opere epice) am rugamintea sa posteze aici raspunsul si cateva argumente...? (mai mult)
Citeste cineva Rudolf Steiner si ii place?
Imi da si mie cineva alfabetul evreu, arab, hindus si grec? ps dati-mi de ex a = من
Imi dati niste sfaturi pentru a invata sa desenez portrete? DAu funda
ziceti-mi si mie ce fel de creioane imi trebuie pentru a desenea sketchuri? Dau funda
Timisoara, vand chitara acustica Hora Reghin (Western) 500lei, chitara clasica Arias AK20 300lei pret negociabil.
Buna TPU.tot despre halloween. imi puteti da niste idei cum sa sculptez dovlecii? niste poze cat mai amuzante sau interesante plz! dar sa le pot face fara 10 ani de antrenament.:)) mersi, funda.
as dori sa-mi spunet pareri despre Audi Q5. cei care aveti sau ati fost intr-unul.( pret confort putere, impozit la cel de 2.0 TDI si 3.0 TDI) Multumesc!
ziceti-mi si mie ce fel de creioane imi trebuie pentru a desenea sketchuri?
Salut din nou TPU. Am de facut un filmulet cu tema,, Asa vad eu reciclarea". Imi puteti da cateva idei ce sa pun in el?
stie cineva un profesor de chitara din oasul murfatlar, sau daca nu, din judetul constanta si cat costa o lectie? funda! merci
Cu toti am folosit macar o data cuvintele "smechier" si "misto"! Dar v-ati intrebat vreodata de unde provin ele? Sa incepem cu cuvantul "misto"! El provine din germana de la cuvintele "mit stock" care...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie va rog cum se face o prezentare Power Point.Cat mai repede! Multumesc. FUNDA.
Dragilor vreau pareri in legatura cu urmatoarele carti :) http://www.edituratrei.ro/product.php/Tim_MurpHi_Loriann_Hoff_Oberlin_Agresivitatea_pasivă_Cum_să_o_recunoşti_şi_controlezi_la_tine_şi_la_ceilalţi/2035/ http://www.clcromania.ro/labirintul-codependentei-drumul-spre-relatii-interumane-
Cine imi poate explica cum se rezolva aceasta ecuatie si sa-mi explice si sa-mi dea ex va rog mult da funda: 3/4 [adica 3 supra 4] deci : 3/4x - 6\3= 7\3 + 5/4x; (7/6- 7/3) ori X = 7/3; si x+ 5/3 + ...? (mai mult)
De ce in dreptul muntiilor Zarand nu exista dealuri si direct campie. Dau Funda cel mai bun raspuns
Cine imi poate spune si mie cum sa imi pun o poza la contul depe TPU?
Caut rime amuzante, care are cea mai amuzanta rima primeste funda. PS: sa nu fie asta : "Foaie verde castravete am dat headshot prin perete n-a fost wall ci a fost bulan da mi-a dat adminu ban!"
Buna cum se saruta funda
Spuneti va rog citeva antonime cu prefixul des (9 exemple)
Scuzati categoria.Va rog sa-mi spuneti ce vreti sa va faceti cand sunteti "mari"?
:) Sunt in clasa a 9-a si acum studiem tema iubirii, mai exact mitul lui Don Juan. Stiti vreo carte care sa prezinte mitul in afara de Calomnii mitologice? Pe net am cautat, dar am gasit...? (mai mult)
Caut un profil, cu niste poze destul de dragute, artistice, al unei fete, gen: facebook, tumblr, flickr... ş. a. m. d. Desigur, pozele sa fie cu tipa respectiva. Multumesc.
Heiii :*. Care credeti ca este scopul regulilor in viata?
Vineri trebuie sa particip la un bal de halloween. Si personajul meu este un dracusor. Nu ar fi nicio problema doar ca la prima proba trebuie sa ma preint si sa spun de ce am ales acel personaj. Aveti va...? (mai mult)
Saluut. As vrea sa stiu ce formule de salut se foloseau in scrisorile vechi. Adica azi folosim stimate domnule si sfarsim prin formula "cu stima", dar in vremurile de demult cum se vorbea?
Cine stie de unde pot sa cumpar "Cititorul din pestera" de Rui Zink
Voi credeti ca poate ne-ar fi placut Eminescu daca nu l-am fi studiat niciodata la scoala? Eu cred ca da :)
Stie cineva cine a fost Corneliu Mihailescu?:|
Dati-mi si mie o poza cu o casa in care sa se vada fiecare camera. Sa fie 4 camere, 2 bai si 2 balcoane, daca nu gasiti doar 4 camere o baie si un balcon sa aiba.SA SE VADA INAUNTRU CASEI! Funda+ vot...? (mai mult)
Ma numesc Georgi si sunt pasionata de arta si de confectionarea costumelor...Ati putea sa-mi dati niste idei pentru unul sau mai multe costume de Halloween? Mersi oricum!
Am de alcatuit scenariul la tema de acasa la balul bobocilor. Pe scena vor fi doar 2 persoane, bobocica si bobocelul. E nevoie sa fie amuzant. Ce-as putea sa alcatuiesc? Multumesc mult!
Cine imi explica si mie cum este cu statutul asta de junior si senior aici pe TPU? dau funda
As dori si eu, niste poezii frumoase compuse chiar de voi ...va rog! cele mai frumoase primesc fundita si un sincer multumesc.:*
Ce inseamna "marota" in limba bulgara su in rusa?
Trebuie sa fac un ppoint despre un pictor/sculptor. Dati-mi niste nume, dar nu... da Vinci, Luchian, Michelangello, Frida, Picasso... sau din astia mai cunoscuti ca sunt deja luati. :|
Argumentati prin trei fapte istorice care sunt principiile ideologiei comuniste si cum functioneaza aceasta ideologie intr-unul dintre statele in care s-a instaurat. Rog seriozitate.Acord funda celui...? (mai mult)
Se pricepe careva la franceza?:|
Ce culori trebuie sa combin ca sa imi iasa o culoare a cerului mai infricosatoare, ceva gen cum e cerul in filmele de Holloween...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!