Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce e o reproducere libera? Am vazut la niste tablouri la descriere "reproducere" sau "reproducere libera". Care e diferenta?
As dori sa stiu daca se merita sa mergi la atenul tatarasi din Iasi la cursurile de chitara ...sunt incepator si as dori sa invat, thx
Vreau si eu un site unde pot gasi "Din Moldova." de Mihail Sadoveanu pls.nu am gasit nicaierii:|... Fundaa;;)
Ce s-ar intimpla daca ar disparea plantele timp de o ora
Buna! Caut site-uri de unde pot downloada carti gratuit, desigur! Merci?!
E o carte in care o fata afla ca are cancer si mai are putin de trait... povesteste toate nebuniile pe care le face... Stie cineva cum se numeste?
Care ar putea fi simbolul sinceritatii?
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o problema? am nevoie de 10 cuvinte in limba franceza cu sens denotativ si conotativ va rog dau funda
Ciao.TPU.vine halloweenul.si am nevoie de niste mel pe care sa fac un dans. ceva gen... zombi:d. funda+vot. celui care imi da cele mai multe.mersi anticipat.
Ce fel de opera este,, Print si cersetor"?
Cu ce profil trebuie sa termin liceul daca vreau sa intru la Facultate la inginerie mecanica SAU inginerie constructii? [FUNDA]
Stiti cumva vreo piesa de teatru pentru craciun.sa fie pentru ce de la liceu...si sa aiba o legatura cu craciunul:-s?
Vreau sa iau o masina si sa o pun pe paint dar masina sa se vada din lateral si si fie facuta exact cum e in realitate. Dar sa nu fie BluePrint pentru ca vreau sa fie colorata de ei si sa fie pe fond alb...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest blog? http://nana-wang.blogspot.com/. tinand cont ca este la inceput.
Scz pentru categorie :-D. Ce inseamna atunci cand visezi Universul? Era ca atunci cand te uiti pe cer noaptea si vezi stelele(dar mai puteam vedea si planetele)iar deodata am vazut o explozie. Atunci a...? (mai mult)
Vreau si eu o poza va rog cu fenomene meteo extreme care o pot face pentru desen :D:D... dar sa nu fie asa complicat.am autat si am gasit asa numai d`alea grele... da funda
Am nevoie de un set de pixuri fineliner de la idena, Poate cineva sa imi cumpere si apoi sa mi le trimita pe o adresa care o voi da pe mess.Am nevoie urgent.Va rog ajutati-ma ca in orasul meu nu gasesc.Si...? (mai mult)
Norocel.Am nevoie urgent de raspuns. Puteti sa-mi dati niste sfaturi legate de ziarul liceului? Adica... ce sa contina si cum sa-l facem sa fie mai atractiv atit pentru profesori, cit si pentru elevi?? (mai mult)
De ce un marinar aflat intr-o barca trage de o franghie prinsa de ponton, pentru a ajunge la mal?
Ce inseamna spatiu emblematic?
Am urmatoare poezie Chiar şi atunci cînd scriu stihuri originale nu fac decît să tălmăcesc. Aşa găsesc că e cu cale. Numai astfel stihul are un temei să...? (mai mult)
Imi dati niste idei? Eu vreau sa compun o poezie trista! Dar nu ma pot gandi despre ce anume sa fie!( Toamna, Intunericult, Moarte...)
Heey imi trebuie si mie 4 sensuri ale cuv polisemantic,, A INGHETA "
Hey! trebuie sa scriu o poveste gen..."poveste in poveste" si habar n-am ce sa scriu...:-? dupa ce-am citit hanu ancutei profa ne-a dat tema asta! si nu stiu cum sa incep va rog imi dati cateva idei, sfaturi? (mai mult)
Cine stie un site pe care gasesc cum se face portretul ciuva(cum se deseneaza o fata oarecare)? Multumesc!
Unde pot descarca jocul diner dash 2 dar dara bani adica nu sa ma joc doar o ora va rog funda
Care e parerea voastra despre importanta fotografiilor?
Dati-mi si mie un link in care pot citi "Portretul omului necunoscut " de Nathalia Sarraute! Va rog plz!
Cine ma poate ajuta si pe mine? Caut un site unde pot citi romane si nu gasesc cine ma poate ajuta? nu vreau sa cumpar cartiile vreau sa le citesc online. Dau funda primului raspuns si celui mai bun!
Care sunt comenzile principale ale calculatorului? :X
este cineva care sa aiba tabloul "Tipatul" cu Homer Simpson? ma refer la acesta: http://www.canvasprintart.co.uk/new%20templates/simpsons-screem-1.jpg Nu il gasesc la nici un magazin online...? (mai mult)
Cine poate sa-mi da si mie cuvinte cu prefoxoide si sufixoide, am nevoie neaparat.
Ajutor, dau fundita! exemplificati una dintre formele comunicarii.:x
Imi puteti da idei de un desen cu tema "Lumina unui gand"? cat mai urgent:d. Funda si mersi:*!
cine imi poate spune cate mari exista pe globul pamantesc :D... dau funda
imi puteti spune si mie va rog frumos urmatoarele timpuri:Present simple tense, Present continous, Past continous tense si cele cu will.ca pe cel cu will l-am uitat va rog
De unde pot procura apa+marmura? sau unde o pot gasi?
Stiti sa combinati culori de acorele sa va iasa alta culoare de exemplu negru cu alb: gri - alb cu rosu: roz, spuneti-mi si mie daca stiti despre incrutisarea culorilor si rezultatul culori finite...? (mai mult)
unde as putea sa vand o icoana din 1840 pictata in ulei reprezinta SF Ecaterina 30X30
Imi ziceti subiecte ce ar putea aparea in revista scolii? Eu trebuie sa o fac pe Luni...
Cine ma ajuta sa scriu un discurs in legatura cu a vinde o casa? fundita
Salut, dau funda pentru un raspuns! am o tema (ascensiune, drum, alternativa) spuneti mi ce pot desena, la grafica sau la arhitectura, va rog, chiar am nevoie de ajutor, este o tema aiurea
Salut, dimineata am vazut la tv Insecte Reale de la DeAgostini! Eu stau intr-un sat aproape de beclean, eu stau in Cociu si mama mi-a cumparat volumul 1 din Insecte reale(...)Dar imi place foarte mult? (mai mult)
Sanul tau captiv in podul palmei! Dezbracată-n copca iernii, noaptea-n pas minor de ciută se strecoară în cămeşa pustnicită a nurimii; surd, raurile-ncorsetate sapă iezerului cută, ...? (mai mult)
Revista Universul meu este revista adorata de nepotul meu. El sta la tara si m-a rugat sa ii cumpar numarul 9 sezonul 2, dar nu stiu cand apare.Va rog ajutati-ma!
Bună, TPU! Dacă există printre voi, mici sau mai mari scriitori/poeţi, aş vrea să îmi răspundeţi la următoarea întrebare: După ce criterii se poate alege un pseudonim? Sau, cine este persoana...? (mai mult)
Vă plac cărţile audio?
In ce consta conflictul dintre lica si ghita samadaul din opera moara cu noroc? am citit cartea dar nu prea am inteles-o. va rog sa ma ajutati
Duminica plec in turcia.si voi face ceva timp pe drum. ce as putea sa fac sa nu ma plictisesc?:D daca imi spuneti jocuri dati si exemple, va rog multumesc :*
Am si eu nevoie de caracterizarea unui personaj literar... oricare. Funda )
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!