Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Am un DSLR si as vrea sa modific daca pot formatul pozei in cover gen, sa imi fac o poza pentru coperta Facebookului, se poate?
Buna tuturor. Stie cineva cum se numeste acest tip de wallpaper? Sau cum pot gasi mai multe in genul acesta facute? Va multumesc! https://imgur.com/a/EcEiw2a
Hei! Știe cineva dacă se mai dau probele de aptitudini la Liceul de Arte Dinu Lipatti Pitești in perioada asta?
Imi poate spune cineva daca au fost romani pe titanic?
Orice stiti despre "Bendorf".
Exista vreun site/amanet de antichități in Romania? Pentru ca am un țambal de umăr are peste 100 de ani
Are cineva seria de 14 carti a lui Sven Hassel din 2012 coperta neagra? Vreau sa cumpar.
Cat de greu este sa publici o carte de fictiune?
Voi credeti in vraji, horoscop? Cum credeti ca au aparut extrateresti? Si de ce nu i-au contact pe oameni?
azi am gasit o sticluta intr-o casa abandonata si nu stiu pentru ce erea folosita, va rog ajutati-ma. http://imgur.com/gallery/j1ykjMw
Dacă binevoiți, mi-ar prinde bine niște titluri de carti care sa aibă ca și conținut mesaje de aprecieri, gânduri bune și urări (de "la mulți ani", etc). Mulțumesc!
Un site de pigmenți pentru ulei cu prețuri rezonabile?
Imi poate spune cineva ceva despre aceasta furculita https://imgur.com/4GHpuFV?
As vrea sa imi fac un tatuaj pe antebrat. Chestia ii ca am antebratul subtire si nu stiu daca o sa arate urat sau bine si as vrea sa ii răspundă cineva care poate a fost in situatia asta!
Știu că asta s-ar putea să pară o întrebare tâmpită, dar: Tot ce trebuie pentru amestecarea vopselei pe baza de ulei este ulei de in sicativat si un pigment(gen Titanium white), nu?
Buna, Stie careva cum se cheama aia de la gatul unui rege pe post de cravata dar care de fapt seamana cu o babetica mult mai stilata?
Hei TPU, cunoasteti filme despre matematică? Cum ar fi filmul "O minte sclipitoare". Trebuie să fac o lucrare la matematică in care descriu o teorie ce are legătură cu matematica, domeniul nu contează...? (mai mult)
Salut, cunoaste cineva un magazin sau un cumparator cinstit si cu experienta in domeniu de anticariat din Bucuresti?
A văzut cineva filmul "O minte sclipitoare", "A beautiful mind", daca da, imi puteti spune care este relația cu matematica? Ce ati reperat ca teorie. Am de facut un proiect la matematică...? (mai mult)
De unde vine traditia asta de Paste cu Iepurasul?
Am o tava din argint, e mostenita de la bunic, nu stiu din ce an dateaza, insa are stanta de argint. Cat credeti ca ar putea valora?
Ati auzit de traditia Elefantului Alb? Am inteles ca se face in preajma sarbatorilor, se fac cadouri, se pun toate la un loc si apoi fiecare persoana ia cate un cadou. Dar nu stiu prea multe, voi ati...? (mai mult)
Am și eu nevoie de nume de cărți pentru adolescenti (care sa nu aibă final tragic). Dau pamglică
In caz de vreti sa cititi o carte (inca nu terminata), de dragoste si de suspans, va las un link:https://www.wattpad.com/story/219724285-inainte-sa-o-cunosc-pe-ea PS: Astept pareri si critici
Cum imi dau seama dacă o/un clădire/mobilier/etc. este din perioada Art Nouveau sau Art Deco?
Salut, caut oameni pasionati de animatii sa cream ceva misto.
În ce țări e considerat sănătos să scuipi pe stradă?
As dori sa stiu numele unui cărți. O avea o prietenă mai demult si stiu ca imi plăcea. Era hardcover, cartonata si era un fel de carte cu vrăji. Parca avea si ceva scrisori, cumva scrise de vrăjitorul...? (mai mult)
Salut, vreau sa desenez cu sprayul de grafitti, ce fel de hartie mi-ar trebui?
Avem un nou concurs! Castiga o invitatie la cursul online de Introducere în Design interior – Stiluri şi principii decorative
Stie cineva daca hartia de la Herlitz 120g/mp este buna{daca absoarbe apa imediat sau nu} https://www.bnb.ro/bloc-desen-a4-15-file-120-g-mp-xblock-herlitz.html
Doare să iti faci un tatuaj?
Ce traditii stiti de Paste? Voi in familie aveti una a voastra? Stiu ca se vopsesc oua, dar poate sunt si alte traditii pe care nu le stiu.
Este cineva care a fost in Italia? Cum este viata acolo? Cat mai detaliat (Fara legatura cu CoronaVirus)
Stiti vreo scoala de dans din Iasi care are program de break dance sambata si duminica?
Ma pricep la desen si as vrea sa dau la liceu de artă (design), problema e ca nu am imaginatie, adică desenez superb cu o imagine în fața dar fara nu prea.Ce părere aveți? Crede ti ca m- ar putea...? (mai mult)
Stie cineva sa cante la ukulele? Ati invatat de pe internet de undeva? Ce informatii ati folosit?
So am citit candva, intr- o zi, acum mult mult timp ceva in genul: Sa zicem ca cineva compune muzica gen la pian (nu vorbesc de rapp si rahat) si face foarte bine asta gen la modul superlativ,...? (mai mult)
Aș dori să știu unde pot asculta imnul României difuzat ori la radio ori la TV. Aș aprecia mult răspunsul dumneavoastră!
Daca e cineva in domeniul bijuteriei, poate sa imi recomande cativa designeri de bijutieri? M- ar interesa detalii despre cum concep designul (de unde se inspira) si cum realizeaza produsul...? (mai mult)
Ce părere aveți despre yoghini? Adică cei din organizația lui Bivolaru. Eu am avut mulți turiști yoghini și am stat de vorba cu ei și mi se par niște oameni cu care chiar ai ce vorbi. Printre ...? (mai mult)
Are cineva partituri pentru orga cu muzica populara, inclusiv digetație?
Hei! Acum ca sunt acasa, as vrea sa invat sa desenez mai bine si am inceput cu ochii. Nu stiu tehnica...dar poate ma ajutati voi cu niste sfaturi, tutoriale.
As vrea sa imi spuneti daca e adevarata sau nu fraza urmatoare si sa imi explicati de....Am auzit la o emisiune, cum ca francezii nu cosiderea inselare intretinerea relatiilor intime cu alte persoane....? (mai mult)
Sa spunem ca citesc o carte, o poveste si apoi dupa un timp as scrie si eu tratand acelasi subiect, alte personaje, poate cateva intamplari similare, alt spatiu temporal, s- ar putea considera plagiat,...? (mai mult)
Cum pot canta doar din diafragma? Mi s- a spus ca eu o fac din gat si de aceea ragusesc des si ca ar trebui sa invat. Dar acum, acasa fiind fara a mai merge la lectii... unde as putea gasi si cum as putea...? (mai mult)
Ce trebuie sa folosesc ca sa fac pozele alea estetice. @kparkjimin pe ig? Ce foloseste omul ala ca sa faca editurile alea? Plssss
Familia imi zice ca am voce, insa eu sincer nu imi dau seama. Au spus sa cant in fata lor, dar mie imi este foarte frica, teama, jena cum vreti voi sa ii spuneti. Desi sunt ai mei, tot ...? (mai mult)
Recent am devenit foarte interesată de mitologia greaca. Ma întrebam dacă puteți să îmi dați niste site-uri si titluri de cărți din acest domeniu
Unde găsesc lista de filme din repertoriul unatc pentru admitere 2020?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!