Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce credeti despre firma de papuci CONVERSE?
Moale ca lana Usoara ca pana Piere ca spuma
TPU am tinut o creanga de trandafir japonez in apa aproape 3 luni si i-au dat niste coltisori si cateva fire de radacini si l-am pus in pamant sare ceva? adica l-am pus prea devreme? ( l-am tinut in apa)...? (mai mult)
Stie cineva cat costa un cititor de carduri?
Cum repar crema de tiramisu
Cum se numeşte stilul artistic în care predomină ideea şi conceptul, în timp ce execuţia are o importanţă redusă?
Buna TPU as vrea niste sfaturi la desen mama apucat de desen si profesoara de desen zice ca sunt foarte buna si m-am inscris in decembrie la un concurs!
as vrea si eu niste pozeii crestine pentru copii [ 1-2 srofe]...mersi mult:*. Funda:D
Buna TPU. unde pot gasi un site care sa contina citate sau clisee specifice din Legendele Olimpului cu semnificatiile lor.(gen: marul discordiei, calul troian.etc) va rooog! Fundaaaa :X:X:X
Sunt interesat sa ma apuc de freelacing, insa sunt destul de necunoscator in domenie. Ar putea cineva sa imi dea sfaturi? Pentru un incepator, desigur. Care ar fi cel mai simplu domeniu de freelacing...? (mai mult)
De ce citesc oamenii?
Vrea cineva sa faca dansuri indiene in Botosani? Am nevoie de patru fete.Costa 70 de Ron 2 sedinte pe saptamana sambata si duminica.Cine vrea, sa-mi de-a raspuns cat mai repede.
Imi explicati si mie, va rog frumos, semnificatia metaforei din strofa : Uite, ploaie coase Cerul de pamant CU fir de matase Rasucit de vant.
Buna! Ce sensuri mai poate avea verbul "a creste"? Am nevoie de polisemia verbului a creste.
Cum se traduce corect: Creep street forever fuckin' filthi; assassin of youth?
Am nevoie de niste expresii frumoase despre lac... Ma puteti ajuta?
Ce carti ati citit si va'u placut?
Voi de ce credeti ca emblema revolutiei transporturilor a fost vaporul cu aburi si trenul cu aburi?!?
Ce pot desena pe tema „pentru o lume mai buna"?
Heeei. :D Care e cartea voastra preferata? Dc? Funda :)
imi dati si mie o idee despre ce sa fac un mit. sau sa gasesc ceva pe net despre animale dar sa fie cu dialoguri. va rog e urgent. funda
Salluth! Ce carte e mai faina: 1. Cercul (de Platon Pardau) 2.Castelul de Papura (de Constantin Vremulet) 3. Cerbul Singuratic (de Dragos Vicol) 4.Sub Aripa Vantului de Noapte (de Nicolae-Paul Mihail) 5....? (mai mult)
Toamna e anotimpul ploilor, al copacilor care plang in ritmul caderii frunzelor, al norilor si pasarilor calatoare.Toamna este anotimpul indragostitilor si al romanticilor. E anotimpul poeziilor rostite...? (mai mult)
Ce inseamna abrevierea A. I?
Știe cineva cine este "regele" teatrului nud in România? Adică cine a introdus teatrul nud la noi. Am găsit ceva despre Andrei Şerban şi Alexander Hausvater, dar e cam vag, nu dă prea multe informații....? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste programe de editat poze (efecte, si altele). daca se poate si un link cu tutoriale sa vad cum sa le folosesc mai usor. ...? (mai mult)
Heey:). Iubesc pozele si incerc sa gasesc cat mai multe siteuri cu acestea... As dori, daca mai stiti, siteuri cu poze artistice cu exceptia deviantart.com, weheartit.com, asdfghjkllove.com Fundita:).? (mai mult)
De unde pot lua si eu o sceneta pentru la scoala cu titlul "La Cafenea"? Dau funda+vot... iar la ceilalti VOT!:X
Ce se poate face cu:o umbrela, piuneze, un şnur, un pulover, o cutie de conserve? multumesc anticipat:)
Am de facut pana maine un desen pentru invitatia la bal pentru un liceu de arta si sunt in pana de idei.Desenul trebuie sa fie simplu, fara prea multe detalii si incepand de la sloganul scolii : Culoarea...? (mai mult)
Dupa ce termini de scris o carte ca sa o publici ce pasi trebuie sa urmezi? :)
Mi s-a spus sa citesc o carte."Cartogi cu detoate" daca nu am insel, stie cineva de cine e scrisa? e piesa de teatru.:D:D
Va rog de unde pot gasi un site in care pot sa gasesc poezii, pana maine.
Spunet-mi si mie 2 motive literare din ciclul Tablouri Bilblice, cineva? FUnda:D
Demonstrati caracterul subiectiv al operei literare Amintiri din copilarie. Aveti in vedere si urmatoarea afirmatie critica : "Ceea ce spune el nu e valabil prin continutul obiectiv, ci prin cel subiectiv....? (mai mult)
Trebuie sa citesc o carte pentru scoala(la alegere) si nu stiu ce sa citesc? Inaca un mic detaliu sunt in clasa a7a URGENT!(pana maine) multumesc anticipat
Ii place cuiva Danielle Steel?
Un scriitor pe nume niche? sau nice? stie cineva cum se scrie?
De ce am mai citi Jane Austen?
Deci, prietenul meu are un talent aparte; ; ), deseneaza foarte frumos cu creionul grafic fel de fel de lucruri(caine, pisica, sarpe.etc.)De ziua lui vreau sa ii cumpar ceva grafice, sau...? (mai mult)
Buna. Caut cartea "Calea Luptatorului Pasnic" de Dan Millman si pe toate site-urile scrie stoc 0. Stiu ca este si in format electronic. Eu va rog frumos sa ma ajutati sa gasesc una tiparita. VA ROG daca...? (mai mult)
Hei care stie ce orar e in a 10 la economic:x dau funda :o3 am nevoie urgent:*
Unde găsești inspirație?
Care stii materialele necesare si ideale pentru construirea unui colosseum(macheta)?
Salut, imi place sa scriu poezii, compuneri mici, vreau niste site-uri unde pot sa-mi public aceste creatii, sa particip la concursuri...plizz ajutati-ma
Trebuie sa fac pentru maine o poezie de dragoste la limba romana care sa aiba primul vers: Sunt un fluture venit din amintire...
Sall Sunt baiat si sunt creativ! Imi place foarte mult pictura! Dati-mi si mie niste idei de pictura! Nu mai imi vin idei de ce a picta! :( HELP ME! DATI-MI SI MIE IDEI!
Imi puteti spune cele mai frumoase melodii de dragoste? Cu adevarat.
URGENT. FUNDA si VOT. dati-mi niste idei pentruo prezentare...de exemplu cund ma prezint"eu sunt bianca" trebuie sa fac ceva gen o pirueta, o plecaciune, dar ceva mai elaborat aveti vreo idee? si am nevoie? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a