Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cand apare goodies pack 6 din serialul robotzi
Cine imi spune ce s-a intamplat in 1352? Funda
Cei mai multi filosofi au tins sa apere morala, sau sa fie imoralisti?
Cine a citit Vampirii Sudului? Cum vi se par cartile? :d
In scurt timp va fi ziua de nume a unui profesor (barbat) si nu prea stiu ce iau:D Aveti vreo idee?
Am nevoie urgent de un site unde gasesc hartie de transfer cu indigo inclus pentru imprimarea tatuajelor!(dau 5 funde)
Stie cineva de unde pot descarca cartile lui SOPHIE KINSELLA? funditica:)
de ceva timp am instalat si eu in pc meu photoshop-ul.Insa pe atunci nu avea serial number si acesta s-a dezactivat ori l-am sters eu. Insa acum am instalat photoshop 7 si totul e? (mai mult)
Comparatii despre luna? daca stiti va rog sa-mi scrieti
Ce carti imi recomandatii?
Despre ce razboi este vorba in ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi?
Cine imi poate trimite niste poze cu tomna usoare de desenat?
Va rog sa ma ajutati...5 evenimente din istoria moderna cele mai importante!
Cand apar variantele de bacalaureat 2012 nu stiti?
Alegeti paronimul corect: Lamaia este stringenta/astringenta. Care este paronimul bun?
Unde gasesc piesa de teatru de Alexandr Galin stele in lumina diminetii?!
Când scrii, ce te influențează mai mult: mediul exterior sau trăirea interioară? Răspunde până vineri la această întrebare și poți fi selectat și poți participa la Atelierul de Creative...? (mai mult)
cine ma poate ajuta cu niste sunete? gen impuscaturi, apa curgatoare, vant, spartul geamului, stele verzi, sec, boom. Dau fundita;;)
Dati si mie o poza in care o femeie sa fie cu incaltaminte in fata ei sau langa ea(nu sa probeze).
ce melodii folk stiti care se pot interrpreta si in grupuri si intr-un concurs "Toamna Baladelor"? multumesc.:D
Exista vreun student in New York sau a plecat cineva din Romania in New York cu ajutorul unei burse sau unui program? Multumesc!
Care este opinia voastra personala despre cu privire la semnificatiagenerala a poeziei "Revin in toamna " de Ana Blandiana?:)
Cum ar trebui sa fie cetateanul european in viziunea voastra?
In pictura, era ilustrat adesea nudul pentru ce? Pentru ca pictorii considerau acest lucru "atractiv"? Pentru ca il considerau frumos? Pentru ca picturile erau mai "de impact"? Pentru a exprima adevarul...? (mai mult)
Buna, Cum comentati citatul lui Paul Valery : "Teritoriul comun al europenilor este cultura "?
Cate pagini are cartea eclipsa de stephenie meyer spuneti numai daca o aveti, nu daca ati vazut pe net scuze de categorie n-am chef sa o aleg
Hey, deci profa de bio nea intyrebat cine vreaq al olimpiada.si am ridicat si eu mana... eh... acum cautam si eu subictele de olimpiada clasa a7-a de anul trecut da nu gasesc nicaieri. plz un link de? (mai mult)
Imi poate spune cineva unde pot sa comercializez anisul in cantitati mari? Va rog!
Va rog sa ma ajutati! dati o reteta de salata care sa contina si aceste Produse piept de pui, cu maioneza, cartofi, morcov, ou, cascaval, Urgent am nevoie de reteta!=(Dau funda celui care ma ajuta!
cine imi comenteaza si mie dc in poezia, , emote de toamna, , de Nichita Satneascu ...eul liric penduleaza intre cele 2 elemente, , cele terestre si cele cosmice :*SCUZE DE CATEGORIE :* deeyutz,? (mai mult)
Unde pot gasi conturul hartii frantei? imi trebuie sa fac pe o plansa A4doar conturul hartii dati-mi un site de unde il pot lua cine e primul dau funda;)
Din cartea Breaking Dawn o sa se faca doua filme sau in noiembrie apare tot?
Cum se numea constanta pe timpul turcilor?
Ce este un sinonim neologic? Dati_mi ex la gingas va rog >>>funda
Hei! Cum faci diferenta intre o opera literara si un gunoi?
Hei! Pentru cei ce au citit Maestrul si Margareta(Mihail Bulgakov). Ce ziceti? Merita?
Salut tuturor! Stie cineva care este semnificatia proverbului: Cine se scoala de dimineata departe ajunge? Vreau sa fie cat mai literar! Dau funda :D
Cine ma ajuta si pe mine va rog frumos, dau fundita:o3 explicati sensurile cuvintelor: a furgasi, femartie, politieni, militisti, politicalosie, universecuritari.
La subiectele pentru bac era un text, o pagina de jurnal de Ioana Em. Petrescu, care incepea asa: "As vrea sa plang, daca lacrimile n-ar fi prea sarate...". Unde pot gasi textul? Daca il aveti, trimiteti-mi-l? (mai mult)
Stie cineva sinonimul cuvantului napraznic? Fundaa :D
Imi poate spune si mie cineva ce proprietati are agnisul/acnisul?
Stiti o carte care sa prezinte viata unui actor/artist? As vrea ceva interesant, drama, iubire.Se apropie ziua prietenului meu si stiu ca i-ar placea ceva de acest gen.Multumesc anticipat.
Cine stie un reprezentant din sibiu**********pentru avon? fundita
Imi puteti explica tehnicile de baza in Paper Graffiti? Dau funda celui mai bun raspuns.
AM o problema. Am gasit un ptogram de facut filmulete super, se numeste AVS VIDEO EDITOR, doar ca cand salvez video imi apare o tablita scriind in ce program am facut video. CUM SA O DISPAR?...? (mai mult)
Cum imi pun poza la profil pe Trilulilu plzz spuneti-mi si mie plzz
Dati-mi si mie cat mai multe titluri si cantareti de melodii romanesti.Sa nu fie de muzica populara sau manele, pentru ca vreau sa cant una la un concurs.Sa nu fie o melodie de dragoste. Dau fundita!...? (mai mult)
cine stie cum sa descrie toamna mai artistic;;)?
unde aş putea vedea filmul,, human nature,, online şi cu subtitrare? am tot căutat pe site-urile cu filme dar nu am găsit nimic, poate l-aţi văzut voi şi mă luminaţi şi pe mine:))
Cum pot face un logo in photoshop cs 5 sau cs 3 dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!