Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
As vrea sa fac un site pentru tata, pentru a putea sasi vanda tablourile... dar problema este ca nu stiu cum sa fac acea pagina, si cum sa pun preturile, cum sa dea pers. respectiva comanda, etc.(tata? (mai mult)
cum downloadez clipuri cu fantome ceva de groaza precum clipul de pe youtube cu fantoma fetitei in cimitir?:* mersii dau funda:*
Importanta scrisului ori a picturii in viata individului? pareri:P FUNDAAA
Hey! imi puteti recomanda niste carti? sau macar o carte care v-a placut foarte mult...sau cartea preferata.mrs:)
Nu stiti un site sau ceva de genul unde imi pot face planul casei 3D?
Cum pot face guma mai mare in paint decat alea patru marimi? Dau fundita :)!
Cum era viata oamneilor in perioada moderna? Cum se imbracau ei, cum erau casele lor pe atunci? Cel mai bun raspuns fundita!
Atentie! Concurs cine raspunde la intrebare corect si frumos Primeste Funda! Cine a aparut nou in Harry Potter 5?
Sunt la Liceul De Arta Octav Bncila (la arte plastice) si in timpul liber as vrea sa desenez ceva dar nu stiu ce #-o! imi zice-ti voi?;):-*
Caut sponsori pentru un concurs... Spuneti-mi si mie cativa (daca cunoasteti). Ofer fundita.
Cine stie niste site-uri pentru modificat poze?:) unde sa pot pune mai multe poze diferite una langa alta?:P
Va rog spuneti-mi cum se numeste melodia in care la dans trebuie sa sari si sa si fugi dintr-o parte in alta sa bati din palme etc iar melodie tot zice ceva de jump to the left jumpt to the right...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie de ce trebuie sa ne fie frica pentru ca ai mei colegi imi spun ca sunt fricoasa... dar eu sunt prima la fete ca alergari.sau chestii din astea de sport desen si mate
Cum este scoala in anglia? adica se poarta uniforma? si cand fac elevii ore? si care sunt acestea?
Unde as putea vinde o statueta din fildes? sunt din bucuresti. Ma poate ajuta cineva?
Am si eu o.problema:D...imi place enorm de mult sa desenez.dar.am cam putin talent.as desena intrunaa.dar.nu prea iese totul asa frumos...:(. ce as putea face :-s?
TPU, dau funda, Deci vreau sa vad Obiectivu la fotoparatul Nikon D3100 Cat de lung e, ceva poze, videouri. urgent imi trebuie!
Cine stie cum se nume ste sculptura greaca un cap de femeie inclinat cu parul un pic ridicat(se gaseste in manualul de cl 5-6 pag.105)funda
BUNa caut si eu niste sugestii pentru 2 costume de halloween, daca puteti va rog sa-mi dati niste sugestii cine imi da primul ii dau FUNDA! SI CA SA VA SPUN PENTRU CE IMI TREBUIE ESTE ca doamna ne-a pus...? (mai mult)
Ce este "Shining June"? (fundita pentru cel mai bun raspuns!)
Hei TPU as vrea sa imi ziceti cum suna aceasta poezie numita Te iubesc: Te iubesc din ziua-n care te-am vazut. Si iti spun, ca in iubire n-am crezut. Vreau sa...? (mai mult)
Care sunt cele 10 personaje literare masculine cu care am ieşi în oraş?
Hello TPU! Am mare nevoie de ajutorul vostru! Ce combustibili lichizi sunt utilizati in activitatile curente ale oamenilor? Raspuns urgent... Dau fundaaaaa!(scuze de categorie)
Help. Vreau sa acordez o MANDOLINA si nu stiu cum. Ma puteti ajuta? Daca da as prefera filmulete in care este aratat lucrul de mai sus. multumesc
Stie cineva cine este naratorul romanului "La Medeleni"?+specia literara a acestui roman...PLZ am de facut o fisa de lectura pana maine si nu stiu aceste doua lucruri...
Program de editat video free, in afara de sony vegas, videopad.
Salutt Sunte Georgi. Exista un site in care imi pot rezolva tema la matematica? daca da va dog spuneti-mi-l si miee:x; X... Fudnitzaa
Exista element chimic cu 0 neutroni? Daca da...atunci care:))? Funda;)
Cine stie cele mai frumoase povesti poiezi sau carti?
Doresc o melodie adecvată pentru karaoke, ce nu necesită foarte multă experiență. Prefer, adică profa de canto mi-a spus să aleg o melodie cântată de o voce masculină. Mă gândeam și la melodia...? (mai mult)
Cum/unde pot sa fac reclama cel mai bine sa ma ajute la vanzarea unui pian ULBRICH din 1856, stare excelenta? Accept orice raspuns in afara de ceva gen anunturi.ro. Astept raspunsuri interesante. Ofer...? (mai mult)
Ajutor TPU! Care este sensul figurat al cuvintelor umar, verde si banca? Dau fundita la primul care raspunde corect :D
Cum se comunica in codul morse prin sunete? daca litera A este un punct si o linie...cum o comunici printr-un sunet?
as vrea sa stiu ce credeti depre poezia asta.va rog sa imi spuneti daca sunt buna la scris poezi Scoala ...? (mai mult)
cate volume din Jurnalele lui Stefan exista?
sunteti de acord cu afirmatia ca "Votul este cel mai puternic instrument pe care l-a avut omul vreodată pentru a învinge nedreptatea"?
Herta Müller. Pareri, opinii.
Cine stie cum pot sa fac un site gen blog? pls raspunsuri:X:X:X:)
Pentru desen trebuie sa facem un fel de jurnal pe o tema, pe un carnetel :-? Cu imagini si text. Dati-mi si mie niste idei despre ce ar putea sa fie.
Hei Tup, as vrea si eu sa imi dati niste exemple figuri de stil, eventual sa scrieti si ce sunt ( epitete, comperati... )
Cu ce medie se intra la facultatea de medicina din cluj daca stie cineva dau fundita.
Ce se realizeaza prin dialog si descriere?
Cum se poate realiza o papusa din carpa?
Am facut un proiect scris, gandit logic, care eu cred ca este unicat pe lume, masina care merge cu apa este cea mai simpla dar eficienta masina este facuta numai din lemn si merge cu apa!...? (mai mult)
Cine imi da linkul cu blonda si bruneta care zice asa: tu esti blonda nu bruneta, ne se zice net ci neta ...mai de parte am uitat dar daca imi dati linkul va multumesc anticipat
am o rugaminte pentru cei care sunt inspirati in muzica si arta, trebuie sa compun o melodie referitoare pe tema dragoste, deoarece saptamana aceasta voi avea concert la Zilele Comunelor Din...? (mai mult)
Imi dati si mie exemple de texte amuzante, cu personaje care au caractere diferite...sau un fragment dintr-un roman care va impresionat. Am nevoie de un text la arta vorbirii la teatru si nu? (mai mult)
TPU cine imi poate spune cum sa fac sa am un costum de vampirita reusit pentru hallowin? As vrea sa imi iau o rochie sangeriu inchis pana in panant, sa ma machez cu creion negru, ce imi pute foarte bine...? (mai mult)
Care sunt intrumentele de care ai nevoie pentru a desena umbre. Ma refer la cele minitioase, nu siple.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!