Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna, ma numesc Vlad si am o intrebare pentru voi.Cum se fac cosuletele de origami?
Am fost la biblioteca centrala pentru a imprumuta o carte, dar am vazut pe raft "Scrisoare de dragoste" Mihail Drumes, am deschis'o si am vazut un citat pe prima pagina care mi-a placut foarte mult dar...? (mai mult)
Cum pot face imagini misctoare cu photoshop CS5? Va rog pas cu pas ca sunt cam prostut! Dau o funda frumusica!
Hey! Care este diferenta dintre Rap si Hip-Hop. fara raspunsuri ridicole!
Ce carti mai apar la revista BRAVO?
Daca stie careva, il rog sa-mi spuna: se poate rezolva ghicitoarea sau este fara rezolvare ca sa stiu sa nu ma chinuiesc degeaba. Ma refer la:Testul Einsetein Prezumtii: 1. exista 5 case fiecare de...? (mai mult)
Voi in ce oras locuiti? Eu locuesc la Galati!
Cum aratau camerele obscure pentru developat poze?
Hello TPU!:) Pasiunea mea a fost dintotdeauna scrisul...cunoasteti cumva un forum sau ceva pe care as putea posta fara sa fie nevoie sa am 5000 de posturi? Multumesc[si am incercat sa scriu pe blog, dar? (mai mult)
Cu ce medie se intra la liceul militar, dinu lipati, iulia hasdeu. DAU FUNDA
sunt cu profil de desen la scoala, si deci mi-a dat asa o tema : Chisinau in anul 2030, puteti sa-mi dati va rog niste poze asa mai interesante, sa fac ca si cum chisinau in 2030. Multumesc! Funda....? (mai mult)
spuneti„mi si mie un program de editare prin care, in poza obiectul selectat sa ramana normal iar restul sa fie in ceata, sau ceva de genu... dau FUNDAA!
Care imi da si mie un cod webkinz nefolosit va rog frumos! Nu conteaza ce animal este doresc doar un cod secret nefolosit care sa mearga.
Funda pentru cele mai buna raspunsuri! Cum vi se pare India, indieni, indiencele si mai ales sariurile si bijuterilile indiencelor?
De unde izvoreste Dunarea?
Ce e mai dulce si mai dulce?
Intrebarea mea este.De ce tinerii de astazi nu citesc carti? Trebuie sa va spun ca este foarte important sa citim. Nu stiti de ce? Va spun eu. Prin citit ne imbogatim vocabularul. Cititul este foarte...? (mai mult)
Ce e mai gras si mai gras?
Imi puteti spune niste opere in care sa apara figura mamei? Multumesc anticipat:*
Cate canturi are Eneida?
Cine imi poate gasit un tab pentru Love story - Taylor Swift (catata de Sungha Jung)? http://www.youtube.com/watch?v=9r5aAndmkgU&feature=feedf pe ultimateguitar nu e.(dau Funda si vot)
De unde pot lua textul/monologul sinucigasul pe care il face si Horatiu Malaele? Plss dau Funda dar vreau textul nu video va roooog
Ce carti ati citit si mi le puteti recomanda? Nu conteaza tema cartii. Sa fie ceva interesant, deosebit, care sa te captiveze.
Imi spuneti si mie cateva asemanari intre opera lui Constantin Brancusi si Auguste Rodin?
CAt este Dolarul si cat este Euro in bani Romanesti(Lei)
Vreau sa iau o masina si sa o pun pe paint dar masina sa se vada din lateral si si fie facuta exact cum e in realitate. Dar sa nu fie BluePrint pentru ca vreau sa fie colorata de ei si sa fie pe fond alb...? (mai mult)
Vreu niste citate frumoase.Cine mi le da pe cele mai frumoase are funda restul` aveti vot:*...Va rooog :o3
Stiti ceva site unde sa ti postezi desenele care le ai facut pe foaie in afara de clopotel?
Cum fac sa pun video pe youtube ca imi cere url cei ala?
Nu sunt eu o foarte talentata desenatoare, dar as vrea cateva sfaturi despre cum se fac umbrele.Stie cineva?[dau funda]
Un print I-a cerut unui baiat sa se duca la imparatie nici imbracat, nici dezbracat, nici calare, nici pe jos! Cum s-a dus baiatul la imparatie?
Living the life as an art! Am o mica/mare problema. Vreau sa fac diverse lucruri, insa nu gasesc motivatii pentru ele, adica nu vad de ce le-as face.Sunt constient ca pot face orice vreau eu, insa nu...? (mai mult)
stiti ceva trucuri ptu desenat pe foaie?
Pls ajutati`maaa :o3. Dati`mi si mie un exemplu de dialog intre doua persoane care sa se intample intr-o statie. FUNDITA
Hei am talent la desen dar as vrea sa mai invat asa ca spune-timi ce fel de instrumente sa folosesc si daca se poate sa imi aratati un site in romana dupa care sa mai invat. MS. FUNDA
A citit careva Levantul de Mircea Cartarescu? o am de citit pentru scoala cum vi se pare? dar autorul?
Am si eu nevoie urgent de ceva! Cine a citit cartea unde fugim de-acasa de Marin Sorescu am nevoie de raspunsul Unde se recreea autorul, unde isi gasea linistea? Va rog ajutati-ma urgent! Dau funda marrrrrrrrrrrreeeeeeeeeee!...? (mai mult)
TPU` am si eu nevoie de niste sunete pentru o pantomima, cine ma poate ajuta primeste fundita! Multumesc:)
îmi puteţi da un link unde pot citi integral Camil Petrescu - Jocul ielelor? sau de la ce bibliotecă din Iaşi pot cumpăra această carte din seria "Biblioteca pentru toţi" (Jocul ielelor...? (mai mult)
A citit cineva cartea "Clubul bilderberg", cum vi s-a parut? Sunt cumva 2 volume?
Buna TPU. :* Am nevoie de vreo 15 citate despre adolescenta si adolescenti in general. Citate, maxime, cugetari etc. Eu am cautat ceva dar sunt prea putine. Multumesc anticipat!
De unde pot lua textul/monologul sinucigasul pe care il face si Horatiu Malaele? Plss dau Funda dar vreau textul nu video
am de realizat o fisa (sa pictez) trebuie sa desenez ceva care sa aiba doar culorile galben, negru...culorile de toamna adica culorile mai reci cum ar fi culoarea pamantului adica maro, da in fine? (mai mult)
Dati-mi desene de toamna... dati-mi link-ul va rog dau FUNDA
Stela Popescu & Dan Tufaru - Buclucaşa literă F. Nu stiti unde pot gasi textul scris?
Vreau sa imi redecorez camera. Imi varuiesc tot alb, ma descotoresc de unele dulapuri inutile si vreau sa pun tablouri, doar in creion, facute de mine. Probabil ca stiti cum zic daca ati vazut serialul...? (mai mult)
Am o intrebare cum puneti smile la raspunsuri sau intrebari funda :)
Care sunt cei 10 scriitori portughezi pe care am vrea să-i citim?
Spuneti-mi si mie antonimele in franceza pentru cuvintele:une bete inoffensive, la colline, de derriere.Mersi:)
stiu ca aceasta intrebare suna putin ciudat dar in fine...sunt la o scoala de arta si cu testele astea predictive nu sunt prea sigura ca nu ne va da un test si la istoria artei...si cum nu nea? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!