Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Caut copii 10-13 ani din galati sa stie sa deseneze si sa facem un club. Dau funda cine vrea!
Hei TPU care tractor este mai bun? fendt sau jhonndere?>
Buna TPU am si eu nevoie de ajutor:am nevoie de niste idei pentru o compozitie de 5-7 personaje si un cub, am nevoie de inspiratie (puteti doar sa spuneti o actiune cu personaje ca apoi eu sa o transform...? (mai mult)
Heii TPU... i really need your help. Vreau si eu un site de pe care pot cumpara un manual de istoria artei si arhitecturii cls a IX-a, a X-a editura ART, autori Mihaela Buliga si Bogdan Pantu va rog? (mai mult)
Ce schimbare credeti ca a adus aparitia tiparului in existenta cartii? Dar calculatorul? Funda
cine ma poate ajuta cu cateva date despre tesuturile vegetale si animale?
Sunt in clasa a 7a nujtiti din ce dau test la Engleza? :(( dau maine testt si nustiuu din ce dau. Daca stiti sau aveti un dubiuu Zice-ti Dau funda pentru cel imi bun raspuns :D
Cum se face hartia artizanala?
Unde gasesc cartea PASSION fallen de Kate lauren pe ce site si gratis si cum se numeste in limba romana va multumes
A comandat cineva pana acum carti de pe adevarulshop? Este un site de incredere si in cat timp sunt onorate comenzile prin posta? Stiu ca termenul dat de ei este de 3-5 zile, dar este respectat?
Am o intrebare, de fapt 2, si sper sa ma ajutati :o3 In ce ordine sunt prezentate informatiile de pe coperta? De ce se procedeaza astfel?
Salutare! 1)Pictez/lucrez in acrilic pe panza si mi se usuca vopseaua prea repede din cauza asta nu am timp sa ma joc cu tonurile prea mult si pierd cam multa vopsea. Ce pot face in cazul asta? 2) A...? (mai mult)
Buna TPU. Imi puteti da niste linkuri cu peisaje de toamna sau poze cu un asfintit marin? Dar vreau ceva cat mai artistic si frumos. Am cautat pe google si nu am gasit ceva foarte impresionant. [Am nevoie...? (mai mult)
Cine joaca Earth Special Force am o problema la versiunea beta.Va rog sa ma ajutati:>
Vreau sa inventez un rebus cu animale si pe verticala sa iasa cuvantul "animal"sau "animale" si n-am nicio idee. Imi dati si mie va rog, cateva exemple rapide? Multumesc. Funda
am nevoie de ajutor! sunt in clasa a7a iar maine dau testul initial la fizica...am cautat pe site-ul ministerului si nu am gasit nici un test initial la fizica la clasa a7a. am gasit doar la clasele? (mai mult)
Buna imi spuneti va rog de unde pot sa descarc carti de sydney sheldon si stepany mayer in afara de twilight 1234 ca le am deja sau sandra brown orce va rog
Sall all! am o intrebare pentru cei ce au servere private de metin2... intrebarea este asta: un prieten de-al meu a facut un server dar cand vreau sa intru in pagina de register imi scrie asta : Warning:? (mai mult)
Ce intelesuri are cuvantul ras ?
! Hi all. 3 Cum as putea sa invat mai usor la teste sau cand ma asculta? Niste ideei Care chiar a functionat primeste funda P. S. Dau teste maine :D
Cat la suta este romania cu oameni catolici? dau funda
Ce inseamna cartea pentru voi?:> funda
Stiu ca am mai pus intrebarea acum ceva vreme, dar... Deci, nu mai am ce citi. Mi-e imi placc foarte mult cartile fantasy si cele criminale. Am citit seria Hercule Poirot a Agathei Christie.? (mai mult)
Heyaa users TPU Am un test maine la istorie si nu stiu cum sa fac sa copiez niste ideii?> care chair sa nu ma prinda sau sa naiba nici-un dubiu? :>
deke ziceti-mi si mie niste obiceiuri din germania. preferabil traditii care se practyca atunci pe 3 octombrie parca. .si merg si alte obiceiuri. de paste craciun si mai stiu eu ce readitii au.? (mai mult)
Hello am o intrebare. am primit o chitara clasica... eu imi doream ff mult una acusticaa. ce as putea facee sa ii aporpii sunetul celei clasice de cea acustica? as putea sa-i schimb corzile de nailon? (mai mult)
Ce este clima?
Cum imi fac o manusa ca a lui hannah montana dintr-un corap frumpsh? mersi funda
E cineva din cluj pe aici? daca da cum este orasul, cum sunt oamenii etc?
Salut.am nevoie de o croitoreasa buna din Iasi care sa-mi execute o rochie exact asa de cum am nevoie.si mi-ar trebui ca pana in noiembrie la jumatate.va rog sa lasati id sau date de contact
Recomandati-mi si mie o carte de dragoste care v-a impresionat pe voi mult! :) Mersi
Am nevoie de mai multe melodii frumoase din animeuri:)Si repede;)funda:)
Cine poate sa-mi dea niste site-uri unde sunt " Simboluri pentru animale" adica ce simbolizeaza fiecare animal in diferitele culturi sau religii?
Cine a citit cartea "Dictionar de lagar" de Oliver Lustig ce parere a avut despre ea?
Imi puteti spune de unde pot face rost de ata speciale pentru cratari facute manual ( dar sa nu fie foarte subtire )
Bona, ma numesc Andreea Adelina, si nu prea am idei de un model de id de messenger, ma poate ajuta cineva cu un model super fain, dar sa fie super!
Am auzit ca un gandac traieste 9 zile fara cap. E adevarat?
Nu vi se pare stupida muzica nouo pe care o scoate eminem?
Hi, all! Cine stie vre un site, sau poate mai multe...de modificat poze... dau FUNDA*!
Ce atractii turistice pentru indragostiti exista in Romania? Funda cine da cele mai multe :d
Exista asa constelatie numita LEU? Dau funda celui care imi spune cel mai multe despre aceasta constelatie
Imi pueti spune care este "bataia"/ "ciupeala" la melodia asta de obicei nu am probleme cu ritmul dar la melodiea asta numai nul prind. http://www.youtube.com/watch?v=c38mZH_XWL0. Multumesc anticipat....? (mai mult)
as vrea sa cumpar carti in romana, dar nu locuiesc in romania. deci stiti cumva un site pe unde le-as putea gasi? da' vreau un site bun, serios si care iti trimite cartile cu adevarat! acum...? (mai mult)
HEI! Am si eu o intrebare. Daca merg la o olimpiada de lb romana trebuie neaparat sa stiu sa fac compuneri la perfectie?
Exista amatori de expozitie din Bucuresti? Daca da poate imi lasati un mesaj sa vorbim ceva. Cu cat suntem mai multi cu atat este mai bine. O zi buna!
as vrea sa imi fac cateva bratari singura. puteti sa imi dati cateva idei va rog? mersi mult:)
Inca o poezie postata.Astept parerile voastre. Furia iernii! Botul de sidef al nopţii linge albele şiştoace, vârful văii mărunţită-n geruire pietre-apleacă, se-ncovrígă orizontul,...? (mai mult)
Heyaaaa! Ce arată cheia sol că am uitat? :-?
Cine este din Constanta si stie sa faca graffiti?
Imi puteti da niste exemple din ce a scris George Enescu, rapid?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!