Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna TPU cine stie cam ce se da la testul initial din clasa a VII-a (de fapt din clasa a VI-a) la Educatie tehnologica si Educatie plastica? Multumesc anticipat :*
Vreau texte de genu asta: O fată şi un tip circulau cu viteza de 100 km/h pe o motocicletă. Fata: Mai încet, mi-e frică. Tipul: Nu, este distractiv. Fata: Nu nu este, te rog! E atât de înfricoşător. Tipul:...? (mai mult)
Stiti vreun basic video sau scris prin care sa invat sa desenez ca un profesionist pe pc sau pe hartie ?
Cum pot sa-mi salvez desenul de pe paint tool sai versiunea 1 astfel incatc sa se vada salvat ca o imagine oarecare?
In timpul liber desenez...tot felul de chestii dar nu prea mai am idei. vreau idei ciudata dar in acelastimp destul de usoare ::). multumesc anticipat dau funda
Trebuie sa facem o sceneta/piesa de teatru la scoala de Ziua Nationala a Romaniei si nu prea am idei. As dori sa aud ideile voastre despre cum ati dori voi sa faceti o sceneta sau cum ar trebui sa fie. Va...? (mai mult)
Dati-mi va rog informatii despre chisinau va rog ajutati-mava rog fromus si mult
cine stie ce inseamna unire politica. funda:)
Stiti ziua si luna in care trupa Guns N'roses s-a format?;;) \m/ dau funda;;) la raspunsul coresc
Va rog ajutati-ma si pe mine, dati-mi si mie un site unde pot gasi argumentare ca e opera epica la povestea "5 pani" de Ion Creanga! Dau fundita si vot! Mersi:)
Ce profil la liceu nu implica DELOC mate si nici derivatele ei (fizica, chimie)? Adica, exista unul la care sa nu fac nicio ora de mate? Si ce ies de-acolo, preferabil fara facultate?
Imi place mult sa cant dar nu stiu cum pot sa gaesc un site ceva sa ma inregistrez la voce sa cant ceva gen andra, bly, andrea balan ceva de genu si sa aud si eu dupa cum am cantat deci ce ziceti? help...? (mai mult)
Arunc cu noaptea in stele... Vântul sfârtecă rugina ce prânzeşte-n dunga frunzei, Norul, grizonat în barbă, stă flămand pe buza pânzei, Doar lumina, -n disciplina-i, adormită se preface,? (mai mult)
Hi. Ma puteti ajuta cu alcatuirea unui text format din doua propozitii / fraze cu urmatoarele notiuni : nucleu, cromozom, ADN si cromatina? Multumesc.
stiti ce inseamna " FICK MICH " am cautat peste tot pe net in dictionare si nu stiu ce inseamna. Ma puteti ajuta va rog!
Care este cel mai bun translator roman-englez online?
Salut cine poate sa-mi recomande si mie un roman politist sau sf ceva mai usor primeste funda. MUltumesc.
Buna all stie cv vreun program unde pot sa-mi colorez doar parul.(sa-l schimb culoaresa)plz funda repede!
Mai stiti carti de genu? dar nu de Dan Brown http://urbanlegendbest.wordpress.com/2011/09/25/ingeri-si-demoni/
(:)Ce stiti despre riul prut... dau funfita ...cine vrea fundita imi da informatii despre riul prut (*)
Vreau si eu simbolurile si motivele in Dacia Sau daca nu : Mitologia pamantului Romanesc. Multumesc anticipat.:) Funda + voturi! :D
Caracatita si a impoodobit fiecare brat cu cite un inel din 7 stele de mare. Din cite stele de mare si a facut margele daca podoabele contin in total 100 stele? ajutati-ma va rog rezolvati problema...? (mai mult)
Heii, sunt clasa a 8a si ma tot gandesc pentruce liceu sa optez, adica m.am gandit la liceul Floria Capsali de coregrafie, eu fac dans sportiv de 4 ani, credeti ca am vreo sansa sa ajung la acel liceu?,...? (mai mult)
Daca in Romania esti ora 14:00 in Anglia cat e? cine rasp corect are funda
Cum se numeste rabla din "Tokio Drift" care a facut liniuta cu Dodge Viper? sunt curios :d astept raspuns :) funda :)
sunt un salbatic si nu am nici bani si nici haine si nici casa si nici par sub luna si nici masina de taiat lemne. Ce sa fac?
Luna viitoare botez o fetita la catolici si nu pre stiu ce trebuie cumparat ma poate ajuta cineva
Care e cel mai bun program de desenat pe calculator?(gen flash)
Unde este semnalat pentru prima data fenomenul descalecatului?
Cu cine s-a infruntat mihai viteazul in lupta de la guraslau?
In ce an a fost fondata mitropolia tarii romanesti?(funda primul raspuns)
Știe cineva unde aș putea urmări ce cărți apar în fiecare săptămână cu Adevărul? Mersi.
inca nu am gasit nici un program de creat animeri( nu imagini ci video- in miscare)intelegeti dar mai intai vreau sa stiu macar cum se creeaza animeurile si dupa imi putei arata un program daca se...? (mai mult)
Exista cumva lectii de balet fara profesor cam ca si engleza fara profesor sau asa ceva:D Site-ul sau video-ul (sau orice ar fi) cu cele mai multe miscari si cele pe care le pot intelege primeste...? (mai mult)
Vreau un site in care sa iti arate cum sa faci bratari din noduri(ata).
Heii! Am o intrebare pentru cei din Galati. Cum vi se pare Cnva-ul? Eu as vrea sa dau acolo la liceu dar vreau sa aud si parerea voastra.
Salutare, are cineva o sugestie despre cum poti invata repede si usor la mate? Eu n-am nici o boaba de talent, si chiar am nevoie de note mari. Ajuuuuttttoooorrr!
Unde pot citi cartea Hanu Ancutei online? Pe Scribd nu am gasit :-s
De ce credeti ca exista fantome? dau funda
Prieteni buni cine imi face si mie textul asta pe engleza? Vreau sa o recit poezia si pe engleza. http://www.youtube.com/watch?v=vcenZbNqaVc& feature=related Dar sa fie tradus in engleza de la...? (mai mult)
Cum faci plastilina Fimo sa fie din nou moale?:-S
Spuneti-mi va rog niste mituri romane
Cine poate sa imi spuna niste carti care au actiuni istorice sau actiuni asemanatoare cu serialul supernatural
Ce opinie aveti despre acest citat? "Vorbele zboara, cele scrise raman"
Cate biserici sunt pe tot globul?
Cine a inventat Plantele?
Hei! Care sunt cei mai buni scriitori francezi? :D
as dori ceva de la voi :D. Nu am o cultura genereala prea bogata si sper sa ma ajutati. Stiti poate niste site-rui despre/cu istoria antica ( Grecia, Roma, Egipt) orice, dar nu vreau de pe...? (mai mult)
Cate carti sunt (in total) cu reviste "Libertatea" (seria Mary Jo Putney - "O Noua Viata", "Pasiune Si Onoare", "Umbrele Trecutului", Danielle Steel etc)?:D
Imi puteti da niste modele de teste predictive/initiale? De toate materile! Funda pentru cele mai multe! Ps: Sunt a 8
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!