Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei! Mi-am luat Mara de Ioan Slavici.Trebuie sa o citesc in doua saptamani.Chestia e ca... mie imi place sa citesc, dar nu toate tampeniile.Cand vad moaca lu' aia de pe coperta imi piere chefu'. Pentru? (mai mult)
Care-i treaba cu ascendentul in zodie? Adica, cum se afla si ce inseamna? Funda! >:D
Cum vi se pare poza? http://www.flickr.com/photos/httpwwwflickrcomallexbkphotos/6175038340/lightbox/
Buna ziua! Cum se poate ajunge de la Bucur Obor la AFI Palace Cotroceni? De preferat cu ratb-ul... Multumesc!
Care sunt cei mai mari domnitori ai Moldovei in Evul Mediu? Funda pentru cel mai bun ras!
Ce lecturi îţi inspiră parfum de toamnă?
Hey TPU:x. Vreau si eu niste poze artistice sau site cu poze * art...Gen music is my life.yes, i smile:d...Pliss:o3
Care sunt cele mai bune cărți care te pot ajuta să-ți îmbunătățești cunoștiințele?
Am auzit odata pe la radio o poezie misto avea la sfarsitul fiecarei strofe ceva de genul:Mai mintene... dar mintene frumos. Era super tare poeziea cine imi da un link ceva unde o pot gasi
Cine are negative la cantece pentru copii?
:) Am o intrebare la care tot incerc sa-i gasesc raspuns si nu prea reusesc. Sunt la un profil de arte si nu am inteles nici acum in ce mod si pe ce criterii ne evalueaza profesorii lucrarile....? (mai mult)
Daca ai avea tot timpul din lume sa scrii, cu ce subiect ai incepe? Daca iti doresti sa participi si la selectia pentru "Atelier Creative Writing Incubatorul de Condeie", raspunde la aceasta intrebare...? (mai mult)
vreau sa scriu o carte si nu mai am idei de epitete, repetitii, metafore...Aceasta carte o scriu optional (adica nu mi-a cerut sa o scriu pentru scoala)dau funda!
am de facut o compozitie despre luna mai. nu imi vine nici o idee despre ce anume. trebuie sa fie ceva mai la nivel de facultate, si sub forma unui jurnal de o luna.deci.idei.pls pls
Vreau sa deschid un ABC in centrul unei localitati. Vreau sa fac lucrul asta ca la carte si vreau ajutorul tuturor celor care au experienta in acest domeniu. Se accepta sfaturi incepand de la norme juridice...? (mai mult)
este vreun program care poate face exerciti de matematica sau romana pe net sau vreun sait dau fundita.
Cum pot sa iau coduri nefolosite webkinz?
Eu sunt cam mofturoasa la carti.Este cineva de pe aici care a citit Oracolul de Catalina Ifrim si poate sa imi spuna rezumatul? Eu de obicei nu citesc o carte pana nu ii stiu rezumatul. Aproape de fiecare...? (mai mult)
Stie cineva site-ul cu modele de teste initiale pentru toate clasle ( de preferat clasa a VII-a)? multumesc!
Heii! Am nevoie de niste idei. Cine vrea sa imi zica cateva personaje importante ale Europei, de-a lungul timpului si pana acum. Din trecut si din prezent... O sa am o activitate in care va trebui sa ne? (mai mult)
Credeti ca lectura este importanta? De ce?
Care este relatia autor>povestitor>personaj? la amintiri din copilarie? :-?
Cine imi explica si mie cu e cu rezultatu asta de la testele astea initiale ce conteaza rezultatu asta i dau funda
Ce programe online pentru editat poze unde se pot adauga texturi (poze de fundal) stiti?
Help! :D cine imi spune si mie 2 probleme la fizica pentru cls a 6-a rezolvate dau fundaaaaaaa! :X
Mi-am luat nokia e71 si stiti ca pe ecran apar mai mutle chestii inclusiv bluetooth. Dau clik pe el ca sa il activez si imi zice" Initializing bluetooth now... wait a moment" ce trebuie sa fac ca sa imi? (mai mult)
Hei! Ce parere aveti despre literatura horror? Ce carti de acest gen ati citit si v-au impresionat? :D
Am pierdut nr 33 al revistei "Mari Corabii" si nu stiu unde sa-l gasesc(la chioscuri nu mai este)... ajutor plzzzzzzz:(
Cum se cumpara bilete de pe eventim.ro? Le rezerv dar dupa aceea cum le platesc si cum intru in posesia lor?
Cine imi poate da un id de pe whos dating whom la nivel de editor star ca sa pun s eu o vedeta?
Are idee candva c poezie a lui Nichita Stanescu e asta care suna cam asa:" vino tu fara de tine, ca sa fiu cu mine mine/vino tu cu tine tota, ca sa-ntruchipam o roata"funda
Stie cineva unde pot gasi minusul cintecului,, Basarabeanca-ne este draga viata" poate imi dati vreun linc, va rog imi trebuie mult...
Cartea Maresalul Ion Antonescu. O Biografie: http://www.depozitdecarte.ro/carti/maresalul-ion-antonescu-o-biografie.html Am inteles ca este prima biografia a Maresalului Ion Antonescu, stie cineva ceva?...? (mai mult)
Ce mai stiti de Cleopatra Stratan? Ca de cativa ani a cam disparut in ceata...Imi puteti da si niste poze cu ea in prezent sa vad cum mai arata?:D:D FUNDA+VOT
Cum as putea sa desenez din ce in ce mai frumos si mai artistic, eu tot exersez dar desenez de fiecare data la fel. Cine imi da cele mai bune sfaturi ii dau FUNDA! :) Multumesc!
Puteti sa scrieti niste aprecieri (referinte) critice pentru Nicolae Iorga pentru ca eu nu gasesc. Multumesc!
Spuneti va rog vreo scoala de fotograf din Moldova (Balti, Chisinau, e. t. c)?
stie cineva de vreun centru de printare prin ploiesti? as putea sa-mi printez acolo ce postere vreau? adica vreau sa-mi printez cateva postere care nu le pot gasi in reviste. cum as putea? va rog...? (mai mult)
Salut, puteti sa-mi spuneti niste idei pentru proiect la arta plastica?
Cum inveti mai usor limba rusa?! FUNDA
Salut, cine a auzit de "utopia" de Thomas Morus? trebuie sa o citesc pentru filosofie, puteti sa-mi spuneti cite pagini are si daca as putea s-o gasesc undeva in format electronic, sau poate este film...? (mai mult)
Ce combinatie de creioane colorate ar trebui sa folosesc pentru a obtine auriu?
Cine imi poate spune va rog de unde pot lua poze cu case taranesti cu planul partierului sau macar cu case taranesti?
Am inteles ca a aparut Cartea Rosie a lui Jung! Stie cineva de unde o pot cumpara si sa o si livreze la domiciliu?
Va rog muult mult de tot, va implor... unde pot sa gasesc scenete de ale lui Tom Caragiu? (replicile scrise)? am mare nevoieeeee :(
Cum sa pui intr-o poza un personaj cu o persoana adevarata dau funda :P
Buna! Ce ati citit interesant din literatura franceza? Ce v-a ramas in minte si v-a frapat? Imi puteti recomanda una sau mai multe carti pe care le-ati reciti oricand? Eu am sa va recomand urmatoarele...? (mai mult)
as vrea sa va intreb pe toti de ce istoria, percum si alte stiinte sunt asa de importante?
Ati folosit lumanarile aniversare SELEST? O prietena si-a cumparat dar sunt din America. Stiti daca se gasesc in Romania? Dau funda
Cum se numesc culorile curcubeului?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!