Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei! Spuneti-mi cateva citate care v-au impresionat. :)
Hei!:-* Care a fost ultima carte citita?
Scuze categoria.am nevioe de cat mai multe voturi... dau funda http://www.consultant-oriflame.com/index.php/concurs/image/6-eana-maria-alexandra.html#fwgallerytop si daca vreti dati si mai departe la prieteni? (mai mult)
Ce obiecte sunt necesare pentru ed plastica? cl a6a
Spuneti si mie toate filmele romanesti pe care le cunoasteti dau funda si voturi :D
Sal, TPU am nevoie de un manual de istorie pentru clasa a IV-a! Dar nu vreau sa-l cumpar ci sa-l citesc online! Va rog dati-mi un sait sau asa ceva, funda!
Codul lui Da Vinci: adevar sau fictiune? Ce parere aveti. Pot sa spun ca aceasta carte (sau film) m-a cam dat peste cap. Un lucru trebuie sa recunosc, Dan Brown are niste argumente solide, dupa parerea...? (mai mult)
A citit cineva carti de la Psihologia Practica? simtiti ca v-au ajutat sau doar au fost o pierdere de timp? imi puteti recomanda ceva care v-au marcat, schimbat? daca puteti da si cateva argumente ar fi...? (mai mult)
Care e cel mai bun site de poezii? adica sa aiba si poeti straini cu traduceri in romana, sa aiba si poeti romani vechi, si nu doar cei consacrati; de exemplu sa gasesc atat gabriela mistral, dimitrie...? (mai mult)
HEY TPU...care sunt articolele hotarate si nehotarate la franceza? DAU FUNDITZ :D
Stie cineva daca a aparut cartea Sanatatea are gust de Mihaela Bilic? Si unde o pot gasi?
Vreau sa-mi schimb tema la shmessenger...ajutati.ma...multumesc!
Buna as vrea sa stiu ce profile sunt ( la liceu ) si ce te poti face cum ar fi ca daca faci filo poti fi profesor si daca se poate si din ce o sa dau examen sau teza la profilul respectiv mersi funda...? (mai mult)
Ce parere aveti despre scriitoarea Herta Muller?
Buna! Cine a urmat cursurile de actorie la Scoala de Arta Bucuresti(inainte se numea Scoala de Arta Populara)? Doresc detalii despre admitere si pareri de la cei care au terminat sau sunt inscrisi la aceasta...? (mai mult)
Cum fac un desen animat dintr-un desen?
Stie cineva vreun site gen dex unde pot introduce un cuvant si sa imi dea sensul lui arhaic? Un gen de dictionar de cuvinte actuale- arhaisme? Exista asa ceva?
Vreau si eu niste carti interesante pentru clasa a 6a. Cele mai multe funda
As dori sa stiu si eu cu cat se intra la liceul de Arta din Ploiesti. As mai vrea sa stiu cum este in liceu. Multumesc. Funda celui mai bun raspuns
Dati-mi si mie va rog niste exemple de carti, sunt in clasa a 9 a, si mi-ar place sa citesc din ce in ce mai mult
La Libraria Universitatii din Cluj se gasesc si manuale scolare pentru liceu?
cine imi poate spune ce sunt urmatoarele cuvinte:infiorarea, vietii, marunte, se strecoara, marginea, acesta, de padure, dimineata, de vara. Funda restul vot
Am mare nevoi de O cercetare critica asupra poeziei romane 1867 in format audio.(este primul capitol din Critice de Titu Maiorescu) Ma puteti ajuta cu un link sau ceva concret
m-am apucat sa fac monede de plastic, un sfat sa fac matritele din ghips? si sa torn plastic? ceva ideei
Buna TPU aveti sa imi dati si mie niste poze din astea http://sweetlytempered.deviantart.com/art/Female-Nightcrawler-26874950 cine imi da ceele mai multe si cele mai frumoase primeste &&&&&
Hi! unde pot gasi si eu cartile "dragoste si eroism" vol 1 si 2 de michel zevaco online? dau funda va rog
Am 14 ani si scriu o carte.Eu cred ca in scurt timp va fi gata si m-ar interesa cum as putea s-o public.Este vorba de o carte despre o fata spion de 14 ani.
Ce parere aveti depre nebunia lui salam? http://www.youtube.com/watch?v=R0AnzwN9WG8? pa sistem fara numar fara numar fara numar?
Hello! statusurii de fericire plz dau funda:*
Dati-mi si mie poze cu numele "ANDRA" dar facute de mana si cool
Dati-mi si mie niste poze cu numele "DANA" super conturate si desenate
Cumf ac culoarea carnatiei? plz dau fundita.
Ce reprezinta cele 5 statui de la Facultatea de drept a Universitatii Bucuresti? Stiu sigur ca Lycurg si cred ca si Cicerone nu au facut parte din cei 5 mari jurisconsulti clasici. Daca nu sunt cei 5 jurisconsulti...? (mai mult)
Ce se face la sectia design interior la liceu? Am auzit ca se dau niste probe la admiterea in liceu... Lamuritzima...
Ce trupe canta anul acesta la Sinaia Forever?
SALUT TPU! Am intrat in Baumax sa cumpar cu 24 de lei o rama pentru un tablou care vroiam sal scot la imprimanta, vroiam sa scot un castel din Franta si sa il inramez si sal asez in nou renovata mea camera...? (mai mult)
"Nimeni nu are dreptul sa distruga frumosul din sufletele noastre", pareri despre aceasta afirmatie... FUNDA!
Cine se pricepe la tatuaje? am nevoie si eu de o sugestie
As dori sa stiu unde pot afla mai multe despre o moneda de argint cred ca din anul1187 ce valoare are si ce inseamna e scris in un limbaj asemanator celui arabesc da... va multumesc
Am nevoie de o piesa de teatru, eventual comedie, pentru trupa mea de teatru de la scoala. Stiti cumva? Eventual cu un link catre scenariu. Multumesc.
Nu pot sa suport botanica si nu am nici note mici(8, 9) fiindca profu imi da note mai mari dar ma oftic ca nu pot sa invata la aceasta materie sa iau notele pe merit. Nu stiu de ce nu pot invata, de...? (mai mult)
Stiti ceva despre Legendele olimpului? E faina?
As vrea si eu in sfat in legatura cu un prof de pregatire pentru arhitectura!
imi puteti spune si mie cateva situri cu poze gen HD-ABSTRACTE. va rog frumos
Hei! :-* Pentru cine a citit cartea Hotul de carti: Cum vi s-a parut? :D
Http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lpyyv8gUQa1qav6uco1_r1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q& Expires=1316275230& Signature=SsaZ6F54xXYYhCcaL6i4NtLBW50%3D cu ce fel de acuarele se...? (mai mult)
as vrea si eu sa stiu cu ce program pot face asa videoclipuri http://www.youtube.com/watch?v=ThtyAu3W8Jc&NR=1 va rog.
Buna TPU m de facu o pictura si nu stiu ce sa pictez. Voi ce ati picta?
ce parere aveti despre acest clip? mie sincer mi-a placut foarte mult in afara faptului ca e putin cam trist la inceput. si scuze categoria. http://www.youtube.com/watch?v=Hzgzim5m7oU& feature=colike...? (mai mult)
Buna ZIUA, as dori si eu cateva imagini "care sa-ti relaxeze ochii " pentru Desktop. Precizez ca am windows XP! Dau FUNDA la cea mai ambientala imagine! Fie ca cel mai bun sa castige :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!