Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Stie cineva un site romanesc unde posteaza gen: Descoperiri antice, geografice, misterioase? Multumesc
Am realizat acum ceva timp o pictura pe pânză cu acrilice. Problema e că nu îmi mai place cum a ieșit și voiam sa intreb dacă pot picta peste ea. Pot face asta? Sau trebuie sa dau vopseaua...? (mai mult)
Am pus, din greșeală, mai mult ulei de in decât trebuia pe pânză și văd că nu pot să scap de el. De trei zile stagnează, l- am scos la lumină, s- a mai tras putin, dar fără rezultat. ...? (mai mult)
Spuneți-mi ce podcasturi sau cărți audio în română ați găsit pe spotify
Avand atat de mult timp liber am zis sa fac ceva si sa imi bat capul sa invat sa cant la chitara. Cu ce sfaturi ma puteti ajuta? Filmulete, site- uri sau orice informatie necesara pentru un incepator....? (mai mult)
Nu vi se pare ca Brancusi are o fizionomie atipica pentru un rumân? https://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2015/07/17/55a8f48ff5eaafab2ca8f095/orig.jpg
Salut, vreau sa- mi fac un tatuaj. Inca nu sunt suta la suta sigur, dar am si eu o intrebare pentru cei care sunteti mai cunoscuti in domeniul asta. Am auzit ca sunt sanse oarecum mici sa faci hepatita...? (mai mult)
Salut, Astăzi am găsit o medalie foarte veche pe care scrie "Medalia de ARGINT conferita Dlui", , , , Înfiintată la 25 Ianuarie 1906 din inițiativa prefectului George Cair, iar pe spate este un...? (mai mult)
M- am uitat pe wikipedia la informații despre Camil Petrescu, dar nu găsesc informații despre relațiile lui/căsătorii. Ma întrebam dacă chiar a existat personajul Ela din romanul lui "Ultima...? (mai mult)
Buna! Cum as putea afla ce fel de auditii sunt in orasul meu? Auditii pentru reclame, filmulete scurte? Anunturile se posteaza undeva sau cum?
Cum as putea desena mai bine? Ceva sfaturi? Tin sa precizez ca sunt începător si totodata întrebarea aceasta este pusă la plictiseala :) Am multa imaginatie dar cand ma pun sa desenez nu- mi iese...? (mai mult)
Ce reprezinta un elefant alb? Am inteles ca e ceva legat de noroc, insa nu stiu exact. Voi ce spuneti?
Am tot căutat un tablou/poza, ce apare la testimonialele emisiunii, , Bravo ai stil". Nu știu cum se numește sau cum l- as putea găsi! Un detaliu pe care îl pot oferi este faptul că...? (mai mult)
Cum ce programe se suprapune un instrumental, pe o poza, imagine artwork, imagine miscatoare, videoclip etc. ca sa poti posta pe Youtube?
Bună, TPU! Trebuie să realizez un colaj în care voi folosi o fotografie cu dublă expunere care prezintă imaginea unei fete combinată cu o imagine cu clădiri dintr- un oraș. Apoi, trebuie sa adaug...? (mai mult)
Cum as putea sa obțin drepturi de autor pentru versurile mele? Am inteles că drepturile de autor se obtin UCMR-ADA, dar ce trebuie să fac mai exact? Cat costă?
As vrea sa particip la cursuri de actorie in Brasov insa ma gandesc ca e prea tarziu, majoritatea avand inscrierile la inceputul anului. Cunoaste careva dintre voi un loc in care m- as putea...? (mai mult)
De unde pot face de un topor/barda vechi/e?
Dupa ce termin facultatea de biochimie, pot alege un master ce se face dupa facultatea de biologie sau cea de chimie? Biochimia ma pregateste pentru ambele ramuri? Eu as vrea sa ma duc in cercetare, ...? (mai mult)
De unde pot face rost de vopsea spray graffiti?
Cum pot sa aflu culorile dintr-o imagine exista o aplicatie pentru aflarea culorilor sau ceva de genul?
Cine ar putea sa ma ajute sa aflu culorile acestei carcase? https://www.nzxt.com/products/h700i-ninja
Buna, cum se face săpunul pentru trandafiri din săpun? Ce trebuie sa cumpăr?
As putea preda arta/desen daca am facut un curs de pictura 3 ani?
Hei! Am nevoie urgent de o reteta de slime usoara fara borax sau glicerina boraxata! Multumesc!
Puteți, va rog, sa îmi spuneți (cele 7, 8 sau câte o fi) elemente de limbaj plastic. Îmi trebuie deoarece dam test la desen și nu le am scrise. Mulțumesc anticipat!
Știe cineva superstiția despre cercei conform căreia, daca un bărbat oferă iubitei cercei înseamnă despărțire? (Fara glume sau alte chestii, vreau să știu doar daca această superstiție...? (mai mult)
Stie cineva de cine este pictat tabloul asta si cum se numeste? https://i.pinimg.com/236x/88/36/b1/8836b14bceeeea5dec905b5dc2e716c3.jpg
Puteti sa imi recomandati niste piese de teatru cu tema necunoasterea aproapelui, aparenta si esenta sau minciuna? Multumesc!
Deci sunt cele doua "antonime":viata si moarte si este si parcursul vietii. Aveti culorile alb si negru.Ce culoare reprezinta viata si moartea si ce culoarea reprezinta parcursul vietii?
Hei! Imi place foarte mult sa desenez, as incerca sa fac personaje din desene, personajele negative, insa nu stiu cum as putea sa le fac fetele asa expresive, pas cu pas. Ati vazut tutoriale despre...? (mai mult)
Aveti vreo idee cu niste jocuri sau propuneri de evenimente pentru ziua lui Constantin Brancusi?
Vine festivalul primaverii si trebuie sa organizam o piesa de teatru. Stiti ce piesa ar putea merge? Ceva sa nu fie f. complicat, cat sa poata fi jucata si de copii, nici foarte lunga. Sugerati-...? (mai mult)
Stiti vreo carte/ manual de pe care sa invat sa desenez? Ma intereseaza portrete si anatomia corpului uman. Dar si animale.
Care e cea mai mare celebritate pe care ați văzut- o in viața reala? Sunt super curios Eu la mine cred ca pe Robert Lewandowski și Sergio Ramos(sportivi) și după politica dacă ar fi sunt Angela...? (mai mult)
Stie cineva un liceu pentru design vestimentar in Iasi sau Botosani?
Buna seara, am tot lucrat in ulei si acrilice si am avut o gama foarte larga, acum am trecut pe Guase respectiv Tempera. Asta ca sa incerc si altceva, dar am o problema, in ambele medii am doar cate...? (mai mult)
Hello! As vrea sa invat sa scriu mai caligrafic. Inainte faceam caligrafie la scoala si imi placea, acum am vazut ca nu mai e. Deci... exista undeva cursuri pentru a invata sau pot invata doar de pe...? (mai mult)
Am de facut la scoala pentru proiect un poster, cum il pot face cat mai atractiv? De exemplu daca e lipit in scoala, lumea sa nu treaca pe langa el, ci sa atraga privirile, sa fie citit?...? (mai mult)
Pentru pictori/desenatori. Ați reușit să faceți bani din lucrări?
Hei, știe cineva unde aș putea lua cursuri de canto pop in Suceava aproape de Câmpulung Moldovenesc?
Mi-a murit bunicul. Cum e la o inmormantare? Ce se face acolo? Trebuie sa vezi cadavrul daca nu vrei?
vreau sa fac o melodie, am text linie melodica, cat m-ar costa la un studio sa-mi faca negativul?
Din ce se da acel examen la liceul de arte desen?
ce curs de calificare imi recomandati in Bucuresti, in afara de bucatar, ospatar, un curs care sa imi asigure angajare? Mentionez ca am engleza b2, ma pasioneaza muzica(scriu texte, am voce),...? (mai mult)
vreau sa ma apuc de graffiti (tag, spray) fiind la inceput nu prea am experienta in a desena sau a scrie. Aveti cateva sfaturi pentru mine?
Salut, am si eu o intrebare: Merita sa faci cursurile de tatuaje, adica te invata ceva productiv sau te ajuta sa ramai fara bani, sunt destul de scumpe de la 4.500 pana la 6000lei?
Ce parere aveti despre expresia "desenul nu-ți dă de mancare"?
Hey,cine știe niste aplicații bune pentru a învăța limba spaniolă și germana? Am căutat dar toate cer să plătești după ce le descarci ca sa îți dea toate lecțiile
A mai dat cineva examen pentru traducator la ministerul culturii? Despre ce e vorba, trebuie sa fac cursuri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!