Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Este cineva care a fost in Italia? Cum este viata acolo? Cat mai detaliat (Fara legatura cu CoronaVirus)
Stiti vreo scoala de dans din Iasi care are program de break dance sambata si duminica?
Ma pricep la desen si as vrea sa dau la liceu de artă (design), problema e ca nu am imaginatie, adică desenez superb cu o imagine în fața dar fara nu prea.Ce părere aveți? Crede ti ca m- ar putea...? (mai mult)
Stie cineva sa cante la ukulele? Ati invatat de pe internet de undeva? Ce informatii ati folosit?
So am citit candva, intr- o zi, acum mult mult timp ceva in genul: Sa zicem ca cineva compune muzica gen la pian (nu vorbesc de rapp si rahat) si face foarte bine asta gen la modul superlativ,...? (mai mult)
Aș dori să știu unde pot asculta imnul României difuzat ori la radio ori la TV. Aș aprecia mult răspunsul dumneavoastră!
Daca e cineva in domeniul bijuteriei, poate sa imi recomande cativa designeri de bijutieri? M- ar interesa detalii despre cum concep designul (de unde se inspira) si cum realizeaza produsul...? (mai mult)
Ce părere aveți despre yoghini? Adică cei din organizația lui Bivolaru. Eu am avut mulți turiști yoghini și am stat de vorba cu ei și mi se par niște oameni cu care chiar ai ce vorbi. Printre ...? (mai mult)
Are cineva partituri pentru orga cu muzica populara, inclusiv digetație?
Hei! Acum ca sunt acasa, as vrea sa invat sa desenez mai bine si am inceput cu ochii. Nu stiu tehnica...dar poate ma ajutati voi cu niste sfaturi, tutoriale.
As vrea sa imi spuneti daca e adevarata sau nu fraza urmatoare si sa imi explicati de....Am auzit la o emisiune, cum ca francezii nu cosiderea inselare intretinerea relatiilor intime cu alte persoane....? (mai mult)
Sa spunem ca citesc o carte, o poveste si apoi dupa un timp as scrie si eu tratand acelasi subiect, alte personaje, poate cateva intamplari similare, alt spatiu temporal, s- ar putea considera plagiat,...? (mai mult)
Cum pot canta doar din diafragma? Mi s- a spus ca eu o fac din gat si de aceea ragusesc des si ca ar trebui sa invat. Dar acum, acasa fiind fara a mai merge la lectii... unde as putea gasi si cum as putea...? (mai mult)
Ce trebuie sa folosesc ca sa fac pozele alea estetice. @kparkjimin pe ig? Ce foloseste omul ala ca sa faca editurile alea? Plssss
Familia imi zice ca am voce, insa eu sincer nu imi dau seama. Au spus sa cant in fata lor, dar mie imi este foarte frica, teama, jena cum vreti voi sa ii spuneti. Desi sunt ai mei, tot ...? (mai mult)
Recent am devenit foarte interesată de mitologia greaca. Ma întrebam dacă puteți să îmi dați niste site-uri si titluri de cărți din acest domeniu
Unde găsesc lista de filme din repertoriul unatc pentru admitere 2020?
Stie cineva un site romanesc unde posteaza gen: Descoperiri antice, geografice, misterioase? Multumesc
Am realizat acum ceva timp o pictura pe pânză cu acrilice. Problema e că nu îmi mai place cum a ieșit și voiam sa intreb dacă pot picta peste ea. Pot face asta? Sau trebuie sa dau vopseaua...? (mai mult)
Am pus, din greșeală, mai mult ulei de in decât trebuia pe pânză și văd că nu pot să scap de el. De trei zile stagnează, l- am scos la lumină, s- a mai tras putin, dar fără rezultat. ...? (mai mult)
Spuneți-mi ce podcasturi sau cărți audio în română ați găsit pe spotify
Avand atat de mult timp liber am zis sa fac ceva si sa imi bat capul sa invat sa cant la chitara. Cu ce sfaturi ma puteti ajuta? Filmulete, site- uri sau orice informatie necesara pentru un incepator....? (mai mult)
Nu vi se pare ca Brancusi are o fizionomie atipica pentru un rumân? https://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2015/07/17/55a8f48ff5eaafab2ca8f095/orig.jpg
Salut, vreau sa- mi fac un tatuaj. Inca nu sunt suta la suta sigur, dar am si eu o intrebare pentru cei care sunteti mai cunoscuti in domeniul asta. Am auzit ca sunt sanse oarecum mici sa faci hepatita...? (mai mult)
Salut, Astăzi am găsit o medalie foarte veche pe care scrie "Medalia de ARGINT conferita Dlui", , , , Înfiintată la 25 Ianuarie 1906 din inițiativa prefectului George Cair, iar pe spate este un...? (mai mult)
M- am uitat pe wikipedia la informații despre Camil Petrescu, dar nu găsesc informații despre relațiile lui/căsătorii. Ma întrebam dacă chiar a existat personajul Ela din romanul lui "Ultima...? (mai mult)
Buna! Cum as putea afla ce fel de auditii sunt in orasul meu? Auditii pentru reclame, filmulete scurte? Anunturile se posteaza undeva sau cum?
Cum as putea desena mai bine? Ceva sfaturi? Tin sa precizez ca sunt începător si totodata întrebarea aceasta este pusă la plictiseala :) Am multa imaginatie dar cand ma pun sa desenez nu- mi iese...? (mai mult)
Ce reprezinta un elefant alb? Am inteles ca e ceva legat de noroc, insa nu stiu exact. Voi ce spuneti?
Am tot căutat un tablou/poza, ce apare la testimonialele emisiunii, , Bravo ai stil". Nu știu cum se numește sau cum l- as putea găsi! Un detaliu pe care îl pot oferi este faptul că...? (mai mult)
Cum ce programe se suprapune un instrumental, pe o poza, imagine artwork, imagine miscatoare, videoclip etc. ca sa poti posta pe Youtube?
Bună, TPU! Trebuie să realizez un colaj în care voi folosi o fotografie cu dublă expunere care prezintă imaginea unei fete combinată cu o imagine cu clădiri dintr- un oraș. Apoi, trebuie sa adaug...? (mai mult)
Cum as putea sa obțin drepturi de autor pentru versurile mele? Am inteles că drepturile de autor se obtin UCMR-ADA, dar ce trebuie să fac mai exact? Cat costă?
As vrea sa particip la cursuri de actorie in Brasov insa ma gandesc ca e prea tarziu, majoritatea avand inscrierile la inceputul anului. Cunoaste careva dintre voi un loc in care m- as putea...? (mai mult)
De unde pot face de un topor/barda vechi/e?
Dupa ce termin facultatea de biochimie, pot alege un master ce se face dupa facultatea de biologie sau cea de chimie? Biochimia ma pregateste pentru ambele ramuri? Eu as vrea sa ma duc in cercetare, ...? (mai mult)
De unde pot face rost de vopsea spray graffiti?
Cum pot sa aflu culorile dintr-o imagine exista o aplicatie pentru aflarea culorilor sau ceva de genul?
Cine ar putea sa ma ajute sa aflu culorile acestei carcase? https://www.nzxt.com/products/h700i-ninja
Buna, cum se face săpunul pentru trandafiri din săpun? Ce trebuie sa cumpăr?
As putea preda arta/desen daca am facut un curs de pictura 3 ani?
Hei! Am nevoie urgent de o reteta de slime usoara fara borax sau glicerina boraxata! Multumesc!
Puteți, va rog, sa îmi spuneți (cele 7, 8 sau câte o fi) elemente de limbaj plastic. Îmi trebuie deoarece dam test la desen și nu le am scrise. Mulțumesc anticipat!
Știe cineva superstiția despre cercei conform căreia, daca un bărbat oferă iubitei cercei înseamnă despărțire? (Fara glume sau alte chestii, vreau să știu doar daca această superstiție...? (mai mult)
Stie cineva de cine este pictat tabloul asta si cum se numeste? https://i.pinimg.com/236x/88/36/b1/8836b14bceeeea5dec905b5dc2e716c3.jpg
Puteti sa imi recomandati niste piese de teatru cu tema necunoasterea aproapelui, aparenta si esenta sau minciuna? Multumesc!
Deci sunt cele doua "antonime":viata si moarte si este si parcursul vietii. Aveti culorile alb si negru.Ce culoare reprezinta viata si moartea si ce culoarea reprezinta parcursul vietii?
Hei! Imi place foarte mult sa desenez, as incerca sa fac personaje din desene, personajele negative, insa nu stiu cum as putea sa le fac fetele asa expresive, pas cu pas. Ati vazut tutoriale despre...? (mai mult)
Aveti vreo idee cu niste jocuri sau propuneri de evenimente pentru ziua lui Constantin Brancusi?
Vine festivalul primaverii si trebuie sa organizam o piesa de teatru. Stiti ce piesa ar putea merge? Ceva sa nu fie f. complicat, cat sa poata fi jucata si de copii, nici foarte lunga. Sugerati-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!