Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
stiti carti punk maghiare? Acum cateva zile am vazut 2 carti de genul mentionat, dar amuitat si autorul si titlul carti :$va rog, daca stiti scrieti-mi si titlul si numele autorului.Cinemi da...? (mai mult)
as avea o rugaminte, puteti sa-mi spuneti o parere despre omul saritor(in ajutor) pur si simplu, a saritorului cumsecade si bun, care are timp mereu pentru problemele tale? Sau un text literar...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru! Am nevoie de niste titlurila un text compus de mine, n-am nici o idee de parca muza ma ocoleste de fiecare data. Dec, textul cuprinde o povestire, despre cum o...? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare:D:D:D:D ce se face la orele de M1 M2 si M3:):):):):):) funda
Aztazi la ora de franceza doamna ne-a pus sa desenam un desen va rog sa-mi dati o idee pentru desen pentru ca nu am nicio idee
Cum pot scrie mai repede cu pixul? Please fast!
BUNA.imi spuneti va rog ce fel de caiet imi trebuie la cultura civica, chimie. va multumesc
Cum se numeste poezia lui Nicolae Dabija, cu versurile "Multe am mai patit in acest secol/ care neschimbindu-se se schimba/deseori ne-am rusinat sa spunem/ca vorbim cu Tine-aceeasi limba"?
am o intrebare vreau date despre starchild tot despre el ce zodie e? unde s-a nascut? etc...cati ani are?
Buna TPU. Puteti sa-mi spuneti teme pentru ora de dirigentie? va rog un raspuns rapid. pup. funda+vot!
Sall, cine stie un program de facut flimuletze din poze si cu muzica pe fundat(usor de folosit)?
Ce inseamna `desarte`?
Cine stie niste bancuri foarte amuzante? Daca stiti imi scrieti cateva?
Graffiti arta sau cultura? Funda la cel mai bun raspuns
In ce clasa ati trecut voi? Eu inta IV!
Care este cartea voastra preferata si de ce?
imi place foarte mult cum scrie Sandra Brown. stie cineva cate carti a scris? daca da, imi puteti da cateva titluri? sau imi puteti spune care carte v-a placut cel mai mult?
imi place foarte mult cum scrie Sandra Brown. stie cineva cate carti a scris? daca da, imi puteti da cateva titluri? sau imi puteti spune care carte v-a placut cel mai mult? dau funda
Ce carti merita citite? Psihologie, daca se poate. :D Multumesc.
Stiti cum pot sa-mi bag desenele pe calculator (desenele de mana pe calculator) funda
As vrea sa stiu care sunt zonele mai nepericuloase din Australia, adica cu cele mai putine animale veninoase sau deloc?
UITE! vezi? ( TPU e naspa pentru ca nu ma lasa cu intrebari scurte )
Cine imi da si mie povestea Alexandru Lapusneanul pls pls pls am nevoie urgent:(:(:((
Hello! credeti ca a fi scenarist este un vis stupid? si exista vreun liceu cu profilul de cinematografie? fundita pentru cel care are mai multe informatii:x ps.scuze de categorie:o3
Ce poetul nu poate sa vada, Preocupat fiind sa-nteleaga, sa prevada? Felicitari celui care stie raspunsul corect!
A inceput scoala, iar eu nu am reusit sa fac jurnalul de la romana.Doamna de romana ne-a dat sa facem un fel de jurnal cu ce am facut in vacanta.Cum eu nu am facut mai nimic-decat ceva ce este personal...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce parere aveti despre chitarile Flame sunt bune? As vrea sa imi achizitionez o chitara si am vazut un Flame si nu stiu ce sa fac daca e buna daca se merita este in jur de 600...? (mai mult)
Este cineva care poate sa-mi ofere mai multe detalii despre admiterea la Ion Mincu, arhitectura design interior?
Cum pot sa desenez si eu frumos? Ceva de genu asta: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_zy0QxmVepGk/SJm-V8VWIgI/AAAAAAAAABk/xdnsIViZZfM/s400/Copy%2Bof%2B30.%2BMilla%2BJovovichXX.jpg&...? (mai mult)
Ce părere aveţi despre George Carlin unul dintre cei mai buni comedianţi din lume?
Cine a citit carti de Dean Koontz? Si daca da spuneti ce pareri v-au facut.
Salut cine stie carti ca si cartiel scris de Joseph Delaney? sa te sperii la tine sa te tina in suspans? funda+++vot
In clasa a 4 este frumos adica este bine este greu?
Nu stiu exact cand, dar prin anii 2000 sau 2005 maxim pana prin 2008 a aparut la TVR1 o emisiune, cu un batranel cu barba, care era difuzata vinerea seara, si acest batranel oferea comentarii...? (mai mult)
Cine stie cate carti am citit vara asta?
Daca ati scrie o carte cum s-ar numi si despre ce ar fi? Va rog fara raspunsuri stupide.
Stiti niste site-uri de arta? in afara de Creativemonkeyz... fundoii ^^
Cate dintre cartile Philipei Gregory despre Dinastia Tudorilor sunt traduse in romana si care?
Care este diferenta dintre print si cersetor de Mark Twain? Si care sunt capcanele la care au cazut acestea?
Imi puteti spune ce trebuie sa aiba o carte pentru a nu fi inclusa in categoria cartilor pentru 10-14 ani?
Ce parere aveti despre romanul Accidentul de Nicholas Sparks?
Dati-mi exemple d firme ca avon oriflam... fundita cele mai multe
Cum sa-mi fac parul c stana izbasa:))fundita
Hey! ma ajutati si pe mine cu niste pareri? :D am sa pun mai jos un link cu o postare de pe blog in care sunt niste schite made by myself. as vrea sa aud(ma rog, sa citesc) niste pareri sincere despre...? (mai mult)
Ce facultate pot face ca sa ajung fotograf profesionist?
Dati-mi va rog rezumatul la Povestiri Isorice...
Imi spune si mie cineva ritmurile de la Sterling Knight-Hero(Cantata pe chitara acustica)?
Ce ritm are versul Blanca, afla ca din leagan?
Ce părere aveţi despre versurile: Poate mă-nşel, poate-i doar închipuire de copil. Ce să vadă o albină la un trântor inutil?
De ce toata lumea injura? fundita pentru cel mai bun raspuns, dar serios. SFAT: Eu nu injur... si am 13 ani;), jur...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?