Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am gasit un sait http://cartinoi.ro cu o oferta exceptionala de carti.As vrea sa aflu mai multe pareri in legatura cu diversitatea si preturile oferite de acest sait.Am gasit niste titluri bune si cred...? (mai mult)
As vrea si eu sa citesc cartea vampirilor...stiti daca este intresanta? sau unde o pot gasi sa o citesc online?
Ce carti bune ati mai citit?
Cum sa-mi tai blugi sa arate misto asa u franjuri
cam de cand aveam 7 ani am inceout sa practic putin breakdance acum am 12 am invatat multe dar nu prea multe...:|mi-am dat seama ca imi plcace si crown walkul ma poate ajuta cineva cu tutoriale ceva? (mai mult)
De ce toti cocalari au impresia ca au muti dusmani? Si de ce dracu isi pun semnul Nike pe Dacie, si alte prosti din astea?
Descrieti-mi si mie un nagat...:D
Ce inseamna semnul ala de triuncghi cu un cerc in mijloc taiat de o linie dau funda
Voi ascultati si muzica clasica? :).
La ce numar din revista Curs de Picturs apare sevaletul cu 30 lei?
Vreau si eu sa stiu cand va fi reluarea filmului "Triumful dragostei" difuzat pe acasa tv.Multumesc mult:-*
Cine stie site-uri de unde as putea cumpara materiale pentru pictura si grafica nu foarte scumpe?
Cine are odnoklassniki.ru ?
Pot fi reprezentant la oriflame\avon daca am 14 ani? Dau funda:X
am o intrebare. Cine imi poate spune cartii frumoase, de dragoste si imi plac mult si cele cu vampirii. Am citit toate serile amurg si as vrea ceva asemanator. In orice caz as vrea sa fie de dragoste....? (mai mult)
Salut, trebuie sa organizez cateva seri tematice la un restaurant. Inafara de muzica live si dansatoare (belly dance) nu ma pot gandi la altceva. Poate aveti voi ceva ideei bune. Raspunsul cel mai bun...? (mai mult)
Hellooooow :x. Ce ziceti despre urmatoarea poveste? 2 lumi diferite, atatea cai de esec. In lumea de sus ingeri, in timp ce in lumea de jos demoni, si totusi acelasi drum. Asta s`a intamplat cu unul...? (mai mult)
Ce nume chinezesti de fata stiti?
Ce program pot sa folosesc sa editez poze si sa am culoarea asta http://weheartit.com/entry/6950112 sau asa http://weheartit.com/entry/14489958 funda mare! ( daca se poate sa-mi spuneti si de unde pot...? (mai mult)
Stiti cumva de unde pot invata japoneza online? Dau funda cine m-ar putea ajuta!
Buna! Imi trebuie o lista care sa contina lecturile obligatorii ale liceenilor din Franta. E legat de scoala, de facultate, ma rog. Vreau doar sa stiu. Multumesc
Nu va`ti plictisit inca de intrebarea, cu ce sa ma imbrac in prima zi de scoala sau voi ce haine ati cumparat pentru prima zi de scoala? De cand a devenit scoala asa importanta pentru voi? De o lectura...? (mai mult)
Hei TPU :-x. Am nevoie de ajutorrr neaparat :o3. Am scris o fraza dintr-o poveste si nu stiu cum sa mai continuii :-|... Am iesit afara din camera plina cu fiinte enervante si discutii de doi bani,? (mai mult)
Scrieti-mi un text despre vara (in versuri sau in proza) inspirat din poezia Zi de vara de George Toparceanu, care sa inceapa tot prin substantive si sa se incheie cu o imagine din lumea gazelor. Va rog....? (mai mult)
trec in cl. a 9a sunt la Turism si Alimentatie nelamurirea mea e ca nu stiu care e cl. mea cand ajung acolo cum imi dau seama care e.Cine stie funda din toata :X.
Soarta imperiilor depinde de educaţia tinerilor.Nu inteleg ideiia.Help me
`:*. Sambata merg sa ma inscriu la un curs de tatru-actorie. Aveti vreo idee ce probe ar trebui sa dau sau ce ar trebui sa fac in prima faza? Cel mai buna raspuns primeste fundita :o3`.
Ajutati-ma va rog sa elaborez un proiect pentru autoinstruire : ce as putea face, cum as putea proceda ca sa cunosc mai bine limba materna? Multumesc anticipat. P. S -fundita te asteapta
Dau FUNDA. Stie cineva cu ce program este modificata aceasta poza http://weheartit.com/entry/14348137? PLSS tell me. Multumesc.
imi poate da cineva detalii despre centrul de arta si cultura japoneza din Cluj Napoca? Cred ca pagina lor este veche deoarece am fost la acea adresa mentionata acolo si nu era nimic, iar pe internet...? (mai mult)
Propuneti'mi va rog niste romane de dragoste, da de dragoste.
Ati citit vreo carte dintre cele aparute la Adevarul? Sau ce alte carti frumoase cunoasteti? As dori sa citesc ceva dar nu stiu ce sa aleg; )). Va multumesc! PS: Nu imi plac romanele istorice....? (mai mult)
Stie cineva de unde as putea face rost de romanul "Under the Sabers: The Unwritten Code of Army Wives" de Tanya Biank? online.sau sa il cumpar. multumesc anticipat
Amenajarea in stil feng shui implica sa amplasez in casa multe bibelouri si obiecte de decor chinezesti?
Am o intrebare de curand ma certam cu cineva pe tema " ROMANILOR " el sustine ca " Roma "a fost facut doar de oamnei care stateau atunci pe teritoriul Italiei (adica italieni de astazi ) iar eu tot...? (mai mult)
Cat ati da pe o bucata de ametist cu diametrul de 3 cm? Dar pe o bucata de cristal extras din muntii bicazului respesctiv lacul rosu? As vrea sa le vand!(cristalul are 2 cm diametru)
Buna vreau niste poze inficosatoare! funda
Imi dati si mie un linck cu volumul "Unde fugim de-acasa" de Marin Sorescu?
Care sunt poveştile numai bune de citit înainte de a adormi?
Hei. :) M`am gandit sa scriu o carte [ nu pentru a o publica, ci pur si simplu pentru ca imi place sa scriu ], si as vrea sa scriu despre o fata retrasa, care nu vorbea cu nimeni. In acest timp, ea,...? (mai mult)
Are cineva conturi webkinz sau coduri? fundita!:)
Am nevoie de ajutor! cine poatye sa imi spuna si mie ce as putea devenii daca ma hotarasc sa urmez un liceu de arte? in afara de arhitect. va rog frumos dau funda!
Cum fac cont pe metin2 ro
Buna am terminat de scris o carte intitulata "Intre rasarit si apus". Acesta este blogul meu http://pascalgeorge.blogspot.com.O scurta prezentare: În cartea mea de debut este vorba de un tânăr ce se...? (mai mult)
Careva poate sa ma ajute cu un eseu pe tema:Personalitati si opere ale literaturii romine pe care le-as prezenta unui prieten dintr-o tara straina? Va rog, funda
Care sunt fanii lui Robert Pattinson va rog sa ma faceti prietena pentru ca este Cel Mai Frumos Actor din toata lumea. Va rog! PUPICI SI Vot Pentru Cel Mai Mare Fan! :X :) :)
Aflati masurile a doua unghiuri a) opuse la virf si complimentare.
Care stiti ceva carti cu mistere, investigatii etc? carti gen uli (adeca cineva o furat o jefuit ceva si trebuoie sa-i prinda etc) daca stiti imi ziceti va rog...
Hei. buna. Atunci cand iti faci cont pe YouTube iti cere numarul de telefon. Sa il bag?
Cum trec si eu de la gradul de junior?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!