Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Sall TPU:)! Dau funda cui imi zice pe scurt ce se intampla in romanul Jar de Liviu Rebreanu intre paginile 28 si 35!(Am luat cartea de la biblioteca, e veche asa ca ii lipsesc paginile astea, urasc sa...? (mai mult)
De unde vine vara? Si unde se duce? cel mai explicit frumos raspuns primeste funda :)
Credeti ca 2 zile sunt suficiente pentru a face grilele si a fi pregatita pentru sala? In conditiile in care am facut intrebarile din carte, dar n-am mai exersat de vreo 5 zile. Multumesc anticipat!...? (mai mult)
Cum pot sa-mi pun esarfa la gat dar in mai multe feluri sau fularul fundita!:*
Cum scot prietenii de pe facebook?
va rog mult ajutati-ma si pe mine sa descopar o melodie care am auzit-o la radio si am incercat sa o reproduc putin la orga dar doar prima parte...http://www.youtube.com/watch?v=OeQZDdRUKB8 aici? (mai mult)
Deci`. am si eu de citit niste rezumate, povestiri, etc. (in fine) si am cautat pe toate site`urile dar nu am gasit care sa inceapa de la cap si sa se termine "la coada"... pls ajutati`ma si pe mine? (mai mult)
Vreau sa downloadez volumul 2 din fortele raului absolut de kelley amstrong (revelatia) si nu am gasit nici un site ma puteti ajuta plz. Am nevoie de ea, dar vrea sa fie toata cartea! FUNDA!(nu stiu daca...? (mai mult)
Cine imi poate spune rezumatul la romanul la medeleni capitolul potemkin si kamimura
Sall! Sunt din bucuresti de la scoala nr 62! Trec clasa a V-a si vreau si eu sa aflu ce materii noi se fac!
Cine are ceasuri cu cuc sau cu pendula sau telefoane fixe vechi cine vrea sa le vanda? dau funda
Salut prieteni! Cine imi poate spune niste idei de poze pentru baieti, ma refer la poze din fata sau tot corpul, nu cu prieteni sau peisaje, am 15 ani. Dau funda celor mai bune idei!
Imi spuneti va rog trei texte in care apare un cal nazdravan, nu este pentru scoala am facut un pariu cu o prietena si trebuie sa gasesc in cel mia scurt timp acele trei texte vot+funda
A fi foarte recunoscatoare daca m-ati ajuta.Cine trece clasa a 7a si are alta culegere in afara de mate 2000? Imi puteti transcire si mei 5 cerinte de la numerele invers proportionale? Ps:Am tema de vacanta...? (mai mult)
Stie cineva vreun program de pus o imagine intr-o imagine? Adica de exemplu am o poza cu mine si inca o poza cu un peisaj si eu vreau sa ma decupezsi sa ma pun in peisaj! Exista vreunul? Multumesc!
Buna puteti sa imi dati si mie nume de programe de editat poze cele mai bune si daca ar fi si noi
Sall TPU, toamna aceasta merg pentru prima oara la liceu...si am auzit ca prima data te pune pe fiecare sa te prezinti... mi-ati putea da niste sugestii de prezentare mentionez ca sunt baiat si am simtul? (mai mult)
Cunoasteti filme in care apar personaje animale? Daca da scrieti-mi in 10-15 randuri o prezentare a unuia dintre ele
As vrea sa cunosc fete/baieti cu origini asiatice in special chinezi pentru conversati (cultura, istorie, obiceiuri), cum as putea intra in posesia unor astfel de prietenii?
Mai am o intrebare pentru scenariu. Mai am nevoie de un nume, pentru un baiat.
Imi poate spune cineva daca a citit Secretul lui Wilhelm Storitz de Jules Verne? Am inceput si eu cartea aceasta, numai ca as vrea sa stiu rezumatul acestei carti... Va rog frumos ajutati-ma!?? (mai mult)
Imi poate spune cineva daca a citit Secretul lui Wilhelm Storitz de Jules Verne? Am inceput si eu cartea aceasta, numai ca as vrea sa stiu rezumatul acestei carti... Va rog frumos ajutati-ma!? (mai mult)
Caut pe cineva care sa vanda o chitara in Suceava. Chitara bass, chitara electrica, chitara acustica : nu conteaza de care e doar sa imi spuneti inainte si sa lasati un id sau un nr ceva.
Sunt Oana. As vrea sa va pun o intrebare si daca vreti sa imi raspundeti eu va multumesc! Bine, intrebarea mea este : " Ce se scrie in solnitele de hartie? ". Astept raspunsurile voastre! La revedere!...? (mai mult)
caut pe cineva de unde pot sa cumpar tablouri pret peste 100.000 de lei si sa fie din arges
Unde gasesc si eu cartea "Zeul Scorpion" de William Golding? Sau ce stiti despre ea?
As vrea sa stiu ce tipuri de creioane as putea folosi in realizarea portretelor relistice.Multumesc anticipat.
As vrea sa stiu ce tipuri de creioane pot folosi in realizarea unor portrete realistice.Multumesc anticipat.
Daca sunteti pasionati de fotografie si aveti o colectie personala anuntati-ma si facem o galerie pe blogul meu: http://ella-memories.blogspot.com/
Mai am inca o intrebare. Mai am nevoie de un nume, pentru o fata draguta de 13 ani. Ma puteti ajuta va rog?
Ce parere aveti http://imageshack.us/photo/my-images/820/20110905105441.png/? Este un pix art facut de mine in Minecraft
Cine stie sa faca animatii in After Effects si ar face si pentru mine? (Cine stie sa-mi trimita idul in privat)
Cand incepe noul sezon din R0botzii
Fizica este o materie grea, fac anul acesta...si vreau sa stiu la ce sa ma astept:D? Enjoy.
Postare noua pe blog referitoare la sentimentul pur si reciproc intr-o relatie care este observabil in exterior si se simte in adancul sufletului; "In2" http://aleksuta-alexa-justme.blogspot.com/2011/09/in-2.html Astept...? (mai mult)
Scriu un scenariu si am nevoie de un nume (si nume si prenume) pentru o fata frumoasa dar cam fita. Ma puteti ajuta, va rog?:-/
Cat costa un tablou : Nume : MATER BONI CONSIGLII An:1817 Pictor: Jos. Tombari Fanenpinx Lungime:64.5cm Latime:46.5cm Pictura pe panza
Ce fel de creioane si aquarele sunt cele mai bune pentru desenare?
OK imi dati si mei urgent niste idei de 3 desene O.O.ca o trebuie sa fac pe vacanta;)). da sa le fac repede :-ss PLZZ FUNDA!
Eu desenez foarte frumos ba chiar extraordinar dar nu stiu pe ce site sa fac asta :( ce siteurii COOL de desenat stiti? Si dau Funda:D!
Care este cel mai adanc baraj din lume? Si cati metri are in adancime?
Va roggggg...imi puteti da si mie un cont pe ladypopular? va rog...prin mesaj:X, mersii, Funda+vot
Care este cel mai adanc baraj din lume?
Cum sa-mi scriu numele(V. I. P) cu flacari dau funda
Care este cel mai adanc baraj, din lume?
:) Dintre cei care scriu (texte, poezii, etc.), cât la sută utilizați iubirea, dragostea în ceea ce scrieți?! Dar realitatea? Şi cât la sută dintre voi au bloguri cu "operele"...? (mai mult)
Vreau sa incep sa pictez in cutit. Imi puteti spune cam ce trebuie sa cumpar?
Cine stie un font ca un imagine a asta? [ fontul cuvantului shufflin ]: http://image.spreadshirt.com/image-server/v1/compositions/18738814/views/1, width=178, height=178/every-day-i-m-shufflin-original-junior-s-tees_design.png...? (mai mult)
Imi faceti si mie o scurta descriere amuzanta a unui catel?
A vorbi si a scrie corect romaneste este o datorie sfinta pentru ca! ajutati-ma plizz!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...