Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
A vorbi si a scrie corect romaneste este o datorie sfinta pentru ca?
Deci am facut o inregistrare pe telefon si vreau sa mearga pe winap stie cineva vre un program? dati-mi si un link daca se poate
Am parul fosrte moale cum asi putea sa mi-l tapez cu piaptanul?
Cum sa-mi indrept parul fara placa?
Care este explicatia titlului cartii Panza de paianjen de Sandra Brown? Din ce am citit apare o panza de paianjen intr-un singur moment: acela in care Erik o invata pe Kathleen cum sa foloseasca camera...? (mai mult)
Un mic Help plz! De ce elefantul este mai mare comparativ cu soricelul: din cauza ca celulele organismului lui sunt de dimensiuni mari sau din cauza ca corpul lui este format dintr-un numar mai mare de...? (mai mult)
De ce fetele iubesc baietii smecheri?
Care este cartea voastră preferată, romanul care v-a împins spre trăiri puternice, de neuitat, care v-a atras în mrejele întregii povești? Dar cartea copilăriei?!:D
Salu va rog ajutati-ma si pe mine cu o chiestie dati-mi si mie un site unde pot citi cartea "Am fost medic la Auschwitz" de Dr. Nyiszli Miklos ca eu al dracu de gasesc ceva
Stiti unde pot gasi raspunsurile la problemele date in anii trecuti la concursul de fizica "Augustin Maior"?
am nevoie de cateva idei de sarbatorire al halloweenului. funda+ vot
Buna! Este cineva care a intrat sau este deja student la Medicina in Bucuresti? Daca da, as dori sa imi lasati id-ul pe privat. Multumesc!
Toti cunoscutii mei fac marea greseala de a considera muzica indaiana tiganeasca... sau mai rau. manea. tot incerc sa ii conving dar degeaba. nu ca mi-ar pasa, sunt constienta ca muzica hindie ste autenta? (mai mult)
Daca am note mici la scoala si nu prea ma pricep la mate si imi place foarte mult informatica si chiar am vointa de a invata la ea si imi place forte mult o zi e cat 3 e de bine? Adica ma refer sa continui...? (mai mult)
Unde pot gasi partituri free?
Credeti ca Mihai Eminescu a fost ucis?
Cum pot sa-mi scriu numele cu flacari, cu ce program |funda|
Am 13 ani si vreau sa citesc niste carti de dragoste cu vampiri orice online. Dati-mi va rog link impreuna cu numele carti si cea mai frumoasa carte primeste funda. Am uitat sa mientionez nu cartile...? (mai mult)
Cum sa-mi fac parul pentru nunta singura acasa?/?
Ce opere din literatura romana stiti care se incadreaza in curentul literar umanist?
Am parul lung pana la fun cum sa mi-l fac cret sa reziste cel putin 2 zile funditazaaaaaa
Cei mai multi dintre voi postati numai tampenii aici. Pentru cei care n-o fac, postez acest link http://www.videobash.com/video_show/did-he-just-play-a-trance-song-on-a-guitar-16306 Ce spuneti, este...? (mai mult)
Vreau si eu date despre orasul Leipzig, dar sa nu fie balarii luate de pe google:|, vreau ceva serios, funda pentru cel mai bun raspuns si restul vot, multumesc anticipat!
Dau funda +vot urgent am o moneda cu regele mihai I din 1944 de 100 lei cam ce pret are ...inca o intrebare este din argint?
Acesta este blogul meu http://pascalgeorge.blogspot.com. Pe blog este prezentata cartea! Astept pareri si opinii! Va multumesc!
Buna tbu! as vrea sa-mi ziceti niste magazine unde pot cumpara instrumente de pictura dar sa fie bune:)
In romanul baltagu de mihail sadoveanu personajele sunt : vitoria lipan, nechifor lipan, gheorghita, minodora, baciu alexa, argatul mitrea, subprefectul, mos pricop, david, prefectul anostase bolmez...? (mai mult)
Heey! stie cineva daca editura LIBRIS are taxa de transport? imitrebuie vreo 5 carti si...auzisem ca e transportul gratis! cine raspunde primeste funda!:)
as vrea si eu niste idei de creaturi mitologice, pentru o carte contemporana.vampiri si magicieni, sunt prea multi. vreau ceva ce devine si om, gen varcolac Sau necromanti.help!
Aveti idee unde as putea gasi toate volumele sau macar cat mai multe din colectia Cavalerii de Smarald, dar sa fie traduse in romana.Va multumesc mult dau si funda si vot.
Eu nu pot desena anime, witch...etc. pentru ca nu stiu cu ce sa incep. :)) Voi cu ce incepeti cand desenati personaje animate?
Ce sa cumpar Idiotul sau Amintiri din casa mortilor? Argumentati va rog :D
Sallut TPU! Am si eu o intrebare. Este proverbul acela:,, Desteptul moare de destept, iar prostul moare de grija altuia". Care este sensul lui?
Stie cineva ce lecturi straine sunt necesare pentru clasa a cincea? Dau funda
Stiti cumva toata poezia aia cu care incepe cartea prima iubire de Francine Prose? la sfarsitul poeziei am retinut ca scria : "Spring and full To a yang child". helpp pls. dau fuunda
Ce sa fac sa-mi creasca unghiile repedeeeeeeeeeeee
Hello! am auzit un zvon cum ca ar fi si un al 4-lea vol. Al seriei, , fortele raului absolut" de Kelly Armstrong.as vrea sa stiu unde as puteam sa-l cumpar.please vreau si eu un site! am auzit cai in English,...? (mai mult)
am si eu doua intrebari ca sa dau funda. Exzista Yeti? Daca exista unde sta?
Apel catre toti utilizatorii de pagini sociale pe web-siteu-uri! Salut! sunt Nica Florin! Si pe scurt as vrea sa va prezint cate ceva despre viata mea cat si despre familia mea. Am varsta de 27 de...? (mai mult)
Hey TPU:) Vreau si eu un site de unde pot lua citate din diferite opere:D fundita:D
mai am o problema, nu-i foarte mare dar, depinde cum o luati voi. As vrea sa stiu cu ce program sunt facute pozele de pe linkul acesta http://korrea.sunphoto.ro/0_1_2_Dau_own Cel mai bun...? (mai mult)
Va rogggg sicetimi si mie tema operei la negustor lipscan de mihail sadoveanu plsss am mare nevoie funda
Vreau un cfg cu aim lasati-mi un id de unde pot sa vb cu voi sau un site
Hello TPU! vreau si eu sa stiu daca a aparut al 4-lea vol. Din serial,, fortele raului absolut" de Kelly Armstrong.am citit cartile de la bravo si vreau sa cumpar vol.4.please,help me!
Talentul se dobandeste sau e din nastere? Vreau neaparat sa imi dobandesc talentul la desen ca n-am deloc. Desenez pe desenatori.ro si vreau sa am si eu niste desene super nu ca astea :)) =)) http://www....? (mai mult)
O recomandare de carte buna, va rog. Citesc orice :3
Am citit cartea Ultima noapte de dragoste intai noapte de razboi care are 13 capitole. Problema e ca nu am scris numele capitolelor si acum nu mai am cartea. An cautat pe net si am gasit doar cu 12...? (mai mult)
Hi :) Este vreo diferenta fundamentala intre INTERVIU si REPORTAJ? Dar portretul de vedete ce inseamna? E un interviu sau ce?
Bună tiua TPU. am o rugăminte la voi. Aş dori linkuri în care pot citi integral (sau fragmente) piese ale lui William Shakespeare.
De unde pot descarca gratuit carti in limba engleza? mersi mult!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.