Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Sall TPU:* Deci am trecut kls a9a si sunt la profilul:turism si alimentatie vreau sa stiu si eu ce materi se fac:? daca este profil bun:)
Stiti modele pentru. pictai icoane pe sticla? va roog sa imi dati cat mai multe site-uri cu modele
Buna TPU. cine imi editeaza si mie cateva poze in photoshop?:o3 Funditaaa` >:D
Buna TPU. Sunt o fata de 15 ani din Tulcea si sunt mereu inconjurata de prieteni dar la un moment dat unii dintre iei au inceput sa vorbeasca despre rezultatele mele la Limba Franceza. M`am apucat sa...? (mai mult)
Cati frati a avut Ion Creanga?
Sugestii si pareri: http://konnstantinc.blogspot.com
Toamna asta cica este la moda culoarea mov. E adevarat?
Vreau sa imi fac singura cateva bijuteriii, lantisoare, bratari.etc.Din ce materiale pe care le am in casa pot folosi?
Heey TPU cine stie de unde pot lua si eu concentrator de aer direct de la mogazin(nu online) spuneti magazine din valcea please de unde gasesc:o3
Kitschul este ceea ce inspira multimea; este cliseul care uneste multimea impotriva individului autonom.(Andrew Shanks) Instinctul sexual e detinut de oricine.Sexualitatea in arta este, deci, kitsch?...? (mai mult)
Hei in clasa 5 am am aut media 8.80 in clasa 6 am avut 8.90 si in clasa a 7 am avut 8.80 si acum trec a 8 credeti ca pot invata mai mult adica sa invat tot ce am pierdut.acum imi pare rau ca nu am invatat...? (mai mult)
Kitschul este ceea ce inspira multimea; este cliseul care uneste multimea impotriva individului autonom.(A.Shanks) Instinctul sexual se afla cam in posesia oricui.Sexualitatea in arta este, deci,...? (mai mult)
TPU! Stiti cumva ce culoare iese daca combini mov cugalben? Va rog e URGENT! FUNDA la raspunsul corect!
Cine cunoaste o scriitoare renumita, care a scris romane de dragoste? Vreau ceva de calitate. Multumesc!
Hey! De unde pot sa downloadez cartea "Gazda" de Stephenie Meyer?(Gratis:p) Mersii anticipat;))
Care este cea mai buna scoala din galati.ma refer la clasele 5-8!
Cum pot sa fac rapid un zmeu din coala de hartie a4? please raspundeti raspid.
Heii TPU:Ma doare foarte tare capuul! Va roog ce sa faac?:((Repede
Am nevoie de niste melodii sa cant la chitara, are cineva vreo idee cam ce as putea, poate chiar si solo-uri pe chitara acustica? As vrea sa fie si ceva mai usor de cantat vocal(la chitara nu conteaza...? (mai mult)
Deci am citit Fausta si Fausta invinsa si apoi Cavalerii Pardaillan si mi-am dat seama ca am facut prostia sa citesc primele 2 carti inainte, as dori totusi sa stiu care este urmatoarea carte dupa Cavalerii...? (mai mult)
Salut ma intrebam cum se numeste o melodie, din nefericire nu ii stiu versurile dar stiu ca instrumentalul(cred ca asa ii spune) e asemena melodiei Hai sus-Voltaj si este in limba engleza.
Buna!:* unde a si putea in Bucuresti sa invat sa fac tatuaje permanente?:*mersi
Stiti carti de lucru manual? ( ceva putin mai greu, nu deala de cls a2a ). Si niste site-uri de unde sa le pot cumpara...
Spune-ti-mi si mie basme asemanatoare cu Fat-Frumos cu mot in frunte, numele eroului si cum a fost ales sortitul/sortita. Dau vot
Dati-mi si mie niste poze in care sunt imagini cu ani ca vreau sa le fac pe foaie si nu prea am idei vreau sa vad ce ziceti voi Fundits`a!
Explica cineva rolul cratimei in "Casele-adunate" Niciodatã toamna nu fu mai frumoasã Sufletului nostru bucuros de moarte. Palid aºternut e ºesul cu mãtasã. Norilor copacii le urzesc brocarte. Casele-adunate,...? (mai mult)
Care este cea mai buna chitara? Acustica sau Clasica?
Imi puteti trimite niste site-uri cu tatuaje cu fluturi sau trandafiri?
Cine stie unde pot gasi un catalog cu modele de bratari din scooby-doo?
Voi ce poveşti de dragoste frumoase, stranii sau altfel aţi citit?
Ce parere aveti despre Giuliano Stroe, cel mai puternic copil din lume?
Insula Serpilor a fost castigata si este legal in posesia Romaniei? Unii spun ca apartine Ucrainei, ca a fost castigata in procesu de la Haga. nu stiu ce sa mai cred?
Cine ma poate ajuta cu promovarea si sponsorizarea unei carti inca nelansate http://pascalgeorge.blogspot.com acesta e blogu iar id este jorge_yo16 ...va multumesc anticipat!
Pentru cei care ascultati muzica crestina, as dori sa stiu daca mai stie cineva ceva de Simina Palincas? Va rog sa fiti seriosi cu raspunsurile! Si eu la randul meu voi fi generos cu voturile...? (mai mult)
Ce inseamna combinatia de culori verde, galben si rosu? :D Ceva de bob Marley, nu? Sau ce?
Invata cineva la liceul de arta din tg.mures? Ce parere aveti de el si imi puteti spune cum sunt profesori, elevi si cum e pe interior (daca e modern sau...)
Cine este GLAPPY? Imi place ceea ce face
Ce inseamna combinatia de culori negru, verde si galben? :D
Buna TPU-dau fundita. celei/celui care imi da un link sau ceva. ce contine un dans de freestyle mai usor, dar interesant cat de cat.mersi anticipat; x
eu am 6 cloasoare de timbre stampilate bineinteles nu sunt chiar toate stampilate, unele sunt chiar si de prin anul 1850.Mar intersa cam cat ar costa aceste timbre:D Multumesc anticipat!
TPU! Am o intrebare. Cum se poate ajunge la perfectiune in domeniul desenului? Adica asta depinde si de materialele pe care le folosesti, de varsta si experienta?
Sall! Vreau si eu retete de toturi orice reteta!
sunt din Brăila, sunt foarte buna la desen dar nu știu unde pot arata tuturor talentul meu îmi puteți spune. dau fundă!
Heey^^ care are cont pe deviantart? :> vreau si eu link va rog :D
Sall! Ce torturi va plac descrietile!
dati`mi si me likul cu download`ul de la sims 3. pls FUNDA + VOT
TPU desi am 13 ani mie imi place sa croiesc haine, si cum nu am alte modele decat papusile, le fac haine lor (nu ma mai joc cu papusile stati linistiti). Acum am cam ramas in pana de idei cu modele de...? (mai mult)
Ce cantece la chitara stiti cu acorduri usoare?
Cum se numeste dansul acela in care iti pui la maini niste leduri aprinse si incepi sa le invarti? Dau fundita:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.