Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Care este cea mai nordica si cea mai sudica asezare de pe glob? nu ma refer la bazele de cercetare.
Caut designer pentru forumul meu http://serialecoreene1.forumgratuit.ro/ versiune phunbb dar o pot schimba astept cat ma i multe cereri si dau funda
Deci TPU de unde fac rost de o lista cu toate adjectivele? dar sa fie pe net si sa nu-mi ziceti ca in dex ca acolo is amestecate si adjective si usb si pronume etc etc doar adjectivele se poate?:D un...? (mai mult)
Cum se numeste stilul asta de desen( liniile si cercurile si chestiile alea nu floarea sau inimioara)? Si stie cineva unde as putea gasi mai multe desene? P. S. Dau funda! http://www.youtube.com/watch?v=XcGRe3XBwIs&...? (mai mult)
Buna am 12 ani. Ce carti imi recomandati.
As vrea sa'mi pictez un tricou...Am vazut pe diferite site'uri vopsele speciale, dar mi se par cam scumpe. Cu ce as puteam sa'mi pictez tricoul? Merge si cu markerele permanente? Sau daca stiti? (mai mult)
Hello care are sa-mi dea niste manuale de clasa A XII a sam daca aveti ma gasiti la id liviu_ionut34
Am careva scoici din alea mici de la mare... dar sunt destul de mici si albe. ce as putea face cu ele? sa decorez ceva... dar ce? idei=funda
Ce inseamna NOOB
Salutare tuturor. am o intrebare... uitati-va la poza asta, din naruto, manga. http://www.mangakong.com/manga/Naruto/226/4 vreau sa stiu cum pot sa colorez in felul ala... talent, sincer, nu vreau? (mai mult)
Ce inseamna iNRi de pe cruce
Vreau si eu cat mai multe idei de poze artistice. Dau funda pentru cele mai geniale. :X
Pagina mea pe facebook http://www.facebook.com/note.php? created&¬e_id=212912068763078#!/pages/BeCaUsE-Of-YoU/194540700600215 Like plss
Cum adica sa imi las id-ul pe privat?
Ce carti de dragoste sa zic asa ati citit si cam despre ce este vorba(vreau titlu si autor)si nu vreau chiar ca un rezumat sa nu para ca asa imi fac lecturile? Cea mai interesanta funda:*
Vreau cat mai multe idei de poze artistice. Dau funda pentru cele mai geniale. :x
A fost un documentar pe Discovery despre un pictor rus emigrat in Anglia pentru ca pictase saracia tarii. In Anglia este luat sub tutela de un om bogat, si moare de reumatism. Povestea este asemanatoare...? (mai mult)
Stie cineva daca an pitesti arges exista vreun curs de desen an creion dau funda!
Care sunt metaforele frumusetii?
Buna TPU caut si eu sa downloadez adobe photoshop full fara trial sau din astea nuce imi da un link de unde sa-l downloadez dintr-un click (FUNDA).
Http://content.yieldmanager.edgesuite.net/atoms/6f/c4/a3/39/6fc4a339fee4bd8f3521051795da3ef9.gif Eu nu. Voi vedeti vreo tanara?
SALtpu! Vreau si eu niste site-uri din care sa invat sa desenez anime sau peisaje plizz daca se poate grafic! mersi :)
Vreau sa ma apuc de pictura in ulei... dar nu prea stiu tehnici si materiale necesare. Daca stie cineva tehnici si pasi pentru a face o pictura sa imi scrie si mie! Funda+ vot! Multumesc anticipat.? (mai mult)
Deci. am fost la actorie. am fost la cursurile lu` stela popescu` am aparut la tv. Am luat locul 3 pe sector la un concurs am interpretat din " Justitie " de " I.L.Caragiale " rolul " leanca". [ am fost...? (mai mult)
Cine spune primul ca mine primeste funtitzaaa :) albastru deschis sau rosu? hambal sau dans? facebook sau hi5? role sau bicicleta? filme de comedie sau actiune? ia sa vedem:>
Care este cartea voastra preferata a autorului Dostoievski? spuneti-mi ceva ce ati invatat din cartile lui? Si de ce este unul din ce mai buni autori universali vreau cat mai multe pareri
Astept parerile voastre.Multumesc pentru timpul accordat. Cateodata ingenunchez in fata propriilor argumente, caci imi dau seama ca sunt simple ofrande seci ale unei ratiuni febrile, aflate la dispozitia...? (mai mult)
Cate povesti are "Hanu Ancutei" de Mihail Sadoveanu"?
Cine s-a nascut primul? oul sau gaina?
Cine stie o planeta la 3000 de ani lumina de pamant?
De pe ce site pot sa descarc muzica? dau funda la cine imi raspunde
Care sunt cele mai interesante carti de filosofia limbajului?
Si-a scos careva dintre voi vreun tatuaj?
Spuneti-mi si mie tinute in stilul rock, pentru baieti!
dar cum se face o papusa voodo?
Salut tuturor! Revin cu intrebarea: Ma adresez cunoscatorilor si mai ales iubitorilor de carte. Caut de multa vreme cateva carti. Am cautat si pe la toate anticariantle on-line si pe mai multe forumuri...? (mai mult)
Imi dati si mie partile din amintiri din copilarie adica ce s-a intamplat Nui pentru scoala e pentru forumul meu de cultura Dau funda
Cine are jocul Baby Luv
Va rog traduceti! nu cu google traducere! Waiting for your call, I'm sick, call I'm angry call I'm desperate for your voice Listening to the song we used to sing In the car, do you remember Butterfly,...? (mai mult)
Credeti ca partea a doua din romanul "Sange Satanic" va fi la fel de buna ca si prima? (intrebarea e numai pentru cei care au citit cartea!)
Hey there guys.cmf? E posibil ca un blackberry bold sa coste doar 1400 lei moldovenesti? :D
Okay lume, am nevoie de ajutor englezilor. Vreau sa traduc acest quote in engleza si nu prea imi iese. "Gara a vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila". deci practic trebuie tradusa in engleza....? (mai mult)
Sall, intr-a VIII-a se face desen.adica se mai picteaza? Sa doar se preda?
Care este prima sculptura pe care a facut-o constantin brancusi?
Demi Lovato s-a drogat? De ce a fost data afara de la Disnney Channel?
In primele episoade cu Mo si F. O. C. A. la un moment dat Mo il intreaba pe Foca cum ar fi daca ar fi femeie. Si ei 2 se transforma in robotzi femeii. Cum il cheama pe Mo femeie? Primul raspuns corect...? (mai mult)
SCUZATI CATEGORIA. Buna! Va rog frumos care va stiti cu engleza sa imi definiti pe romana in mare toate timpurile pe limba engleza.La scoala Doamna profesoara ni le-a dat pe engleza si fiecare are 1 pagina...? (mai mult)
Cum pot sa imi dezvolt imaginatia in desen fara sa citesc?
unde pot gasi poze artistice, gen www.weheartit.com? Dau fundita la cel mai bun raspuns!
am nevoie de texturi...cine imi da un site cu cele mai tari texturi si multe ii dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati