Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei! :-* Ce parere aveti despre seria de carti "Fortele Raului Absolut" de la Bravo Girl? Merita? Abia seara trecuta am auzit de ea si ma intrebam daca sunt carti diferite dar de aceeasi autoare sau cu...? (mai mult)
Cine stie ceva poezii legat cu cei 20 de ani de independenta? Ceva autori? sau poate are vreo poezie despre independenta? Funda:*:*:*:* si voturi
Pt cei care au vazut filmul de pe kanal D "lista lui schindler"ce parere aveti despre el.Eu am citit "am fost medic la auschwitz", cand am auzit ca va fi un film despre Auschwitz am vrut sa il vad,...? (mai mult)
Stiti cu ce pot sa imi pictez si eu un tricou? cu ce fel de culori si de unde pot sa cumpar? mersi dau funda :D
Ce legatura exista intre poezie si muzica?
Cum vi se par cartile " Karma Pura" si "Diagnosticarea Karmei"? As dori sa ma apuc sa le citesc dar vreau o parere despre ele.
Dau funda! cine stie cum se numeste o colectie de vinuri rare?
Ce carti trebuie sa citesc obligatorii pentru clasa a 10 a? Dau fundita:)
Buna Ziua. As vrea sa fac un site in care sa predau lectii de flaut(prin video-uri). Dar vreau sa casitg bani cu acest site(adica la fiecare accesare a unui video eu sa primesc un anumit numar de bani sau...? (mai mult)
Buna Ziua.Am o colectie de timbre foarte mare dintre care 10 sunt nestampilate(valoreaza mult). Le vand pe toate(2 albume pline) cu 100Lei. Vrea cineva?
♥ Bună tuturor! Mă adresez în special celor care îşi comandă, sau îşi cumpără revista #Curs de pictura, de la DeAgostini. Am o singură nelămurire - acuarelele in tub, pe care scrie OIL,...? (mai mult)
Care credeti ca este cel mai tare anime si de ce?
Urgent! Mi-a editat ieri un tip de la xerox o poza, si am nevoie neaparat de program.Programul avea o sigla cu ceva albastru. Cred ca era un cerc albastru, sau ceva de genul. Am nevoie urgent. Mersi mult....? (mai mult)
As vrea sa-mi fac o macheta dar nu stiu ce lipici sa folosesc pentru a lipi fasiile de ziar pe o plasa
Un fel de leapsa primita de la Iubesc alcoolul(am mai modificat eu cateva):50 adevaruri referitoare la mine- http://aleksuta-alexa-justme.blogspot.com/2011/08/50-de-adevaruri-refertoare-la-mine.html O...? (mai mult)
Stie cineva un hair stilyst din Bucuresti care tunde barbati? Sa nu fie mai mult de 60 RON. Vreau sa imi fac un look nou. Eventual si un numar de telefon. Dau FUNDA!
Cati feciori avea imparatul din povestea palatul de clestar, va rog din suflet, povestea este pentru sora mea mai mica, dau o fundita, va rog!
Hey all :) Daca nu prea am avut "succes" cu comicurile m-am gandit sa va arat alta pasiune de-a mea fotografia, ei bine eu fotografiez peisaje, lucruri care ma inspira si apoi editez pozele :) Iata...? (mai mult)
Cine stie daca este bine de tatuat cu tusul de la imprimanta?
Poate cineva sa-mi spuna unde pot gasi cartea lui MJ Moonwalk in romana?
Poate nu e cel mai bun mod, dar ma gandeam sa impartasesc cu voi creatiile mele literare (poezii si proza). www.pentrucanusuntdoarofata.blogspot.com Ma gandeam ca ar fi mai usor sa dau link la blogul...? (mai mult)
Eu-------- ca eu-------- de 3 zile am un vis care am impresia ca mi se repeta aceiasi scena eu-------- iar aseara am vazut si finalul ei eu-------- ca pana aseara inainte sa apuc finalul ma trezea cineva eu--------...? (mai mult)
exista cineva care ma poate invata sa tatuez? mersi:*:*
Asi vrea sa imi cumpar o carte si am mai multe optiuni, ma puteti ajuta cu nume de carti pe care le-ati citit voi si v-au placut? pup
Sunteti de acord cu afirmatia "BASARABIA ESTE ROMANIA"? Argumentati
Cunoaste cineva un fotograf bun din iasi? vreau niste poze artistice...
as vrea si eu niste pareri pentru ce am facut pana acum. M-am apucat de Sony Vegas Pro si m-ar ajuta foarte mult niste pareri/sugestii/injuraturi. Va las un link de channel pe youtube sa nu pun? (mai mult)
Cum pot invata engleza in cel mai repede mod?
Cum pot invata spaniola repede?
De unde pot achizitiona costume de contorsionism FUNDA!
Ce marca de acuarele este mai buna:Tempera sau Pelikan?
Sall, TPU! Am nevoie neaparat de ajutor! Am avut de citit la scoala "Calaretul fara cap". Din pacate, nu am gasit cartea sa o cumpar si nici nu am putut sa o citesc pe net.Cand va incepe scoala, imi...? (mai mult)
eu ma duc la profilul stiinte ale naturii la liceu, ce ar trebui sa mai citesc, ce sa imi mai repet? ca sa nu ma fac de ras acolo, cum sa ma comport? FUNDA
De unde pot descarca cartea Lorelei de Ionel Teodoreanu in intregime? Funda!)
Dati-mi si mie un link cu video sau rezumatul la una din aceste carti: -Furtuna in desert de Laurence Gough sau -Cu sufletul la gura de Samuel Taylor
Dintre toate pe care le-ai citit, cartea ta preferata este?
imi spuneti va rog, cu ce culoare trebuie amestecat negrul pentru a obtine rozul prafuit?
Imi scrie-ti si mie niste site-uri cu litere interesante, misto?
Vreau sa editez o poza in asa fel incat...de exemplu, imi place cadrul dar fundalul e camm...cum pot schimba fundalul? un program de editat poze funda :*
Chaturi multe va rog imitrebuie eu intru mai desp pe chaturi si vreau cat mai multe sa fie online va rog plz funda
Vreau si eu melodii tiganesti pentru dansuri dar pe care sa le pot descarca va rog sa ma ajutati mersi
Sall spuneti-mi si mie cateva jocuri de pc plz funda + vot
Cine i. m. i da niste site-uri pentru modificat poze... funda!:):):)
Unde gasesc tehnica peyote, dar sa o inteleg sa fie bine explicata? Va rog dati-mi linkuri
Imi poate da cineva un link unde sa citesc online toata cartea Omul Invizibil de H. G. Wells? Funda pentru primul care imi da un link bun :).
imi pare rau pentru categorie, dar nu sitma unde s-o clasific:D deci, intrebarea mea: nu stiti unele imagini frumoase si potrivite pentru avatarul de la mess? daca stiti imi [puteti da site...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune 10 carti pe care ar trebui sa le citesti inainte de a avea un copil?
Va rog cine imi spune si mie cum sa schimbi parola de la id ca vreau sa, o schimb parola si nu pot?/? dau funda :)):((
Hei!:-* Cine a citit "Si daca e adevarat" si "In alta viata" de Marc Levy? Le-am pierdut asa ca urmeaza sa le comand dar nu sunt sigura daca merita. Din ce am citit pe alte forumuri sunt OK. Voi ce ziceti?...? (mai mult)
Cate vitamine are un bob de strugure
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati