Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am nevoie de model de tatuaj, dar tatuaj care sa contina cifra 7 dar si ceva stelute. Vreau idei cat mai multe si cat mai frumoase. Pentru zona gatului, in spate sau chiar pe mana. Multumesc frumos:-)....? (mai mult)
ma puteti ajuta cu o idee pentru un tatuaj, doar ca vreau ceva scris.sa se bazeze pe, , Niciodata un esec, intotdeauna o lectie"vre un citat ca acesta sau, motivul tatuajului este pentru ca...? (mai mult)
Majoritatea aveti bloguri, asa ca postati aici linkurile sa le vad si eu. As vrea sa fac niste schimb de link'uri. Il gasiti la status pe al meu, majoritatea l-au vazut deja.
cum pot sa devin vip de woozworld?
Alexandru Ioan Cuza era mason?
M-ar interesa un bilet pentru Festivalul George Enescu de la Timisoara fie pentru programul din 4 septrmbrie fie pentru cel din 24 septembrie. Pe pagina de internet oficiala nu mai sunt bilete decat pentru...? (mai mult)
Ma puteti ajuta? Caut un magazin online care sa aiba dictionar roman-coreean si invers! Ma puteti? Am mare nevoie de ele!
Seara buna tuturor! Am o mare nelamurire in legatura cu hartia pentru o camera foto instant, stiti daca mai gasesc hartie pentru. Polaroid pe undeva in tara?
As dori si eu niste titluri de carti cu vampiri ( sa fie romantice) in afara de The Vampire Diaries si Twilight. As dori si site-ul de unde sa pot citi online sau sa descarc cartile. Multumesc....? (mai mult)
Tu ce vrei sa devii cand vei fii mare?
Cum sa fac bratari cu ajutorul atei in afara d bratarile prieteniei simple:*dau fundita la cel mai rapid rasp
Asi vrea si eu sa citesc primul volum din fortele raului absolut vol.1 online. Mentionez: nu vreau sa o cumpar pentru ca apoi o citesc si o arunc sau o pun undeva unde se prafuieste deci bani...? (mai mult)
Ce cărți cu vampiri/ fantome/ polițiste ați citit? Și știți vreun site de unde pot să le descarc pe PC sau să le citesc online?
Cate zile si cate saptamani are vacanta de vara?
Ce trebuie sa faci ca sa ai cele mai frumoase pisicute va rog raspundeti. funda
Hey unde pot gasi Nicolae Balcescu -Romanii supt Mıhai Voievod Viteazul cel mai bun raspuns primeste fundita!
Ce credeti as putea termina 26 de ex la matematica in 3 ore
Ce parere aveti de acest inceput?! Farfuria asta e atat de jegoasa De parca s-au terminat toti detergentii si n-a ramas decat mocirla unei revelatii de vierme orb si hermafrodit Un nici macar...? (mai mult)
Hei! :-* Cine a citit cartile Norei Roberts? Sunt faine? Merita?
As dori sa citesc o carte. Ce imi recomandati? Vreau sa fie ceva frumos. Nu imi plac cartile de actiune si politiste. Deci?
Caut pasionati de muzica indiana si filmele indiene:D:D:D care doreste asa si un micut id sau pagina de fb:*:* thanks oricum:*
Salut la toti dupa TPU? asa vrea sa devin pictorita inca de cand aveam 8 9 ani imi doresc asta in fine, am facut niste desene cu pixu si mi-au esit foarte bine adica exprimau foarte multe cum ar...? (mai mult)
Hei! :-* Ce carti de Stephen King ati citit si care sunt cele mai faine?
Va rog ajutati-ma sa gasesc un site unde pot citi TOATA cartea 'Micutele mincinoase' - Sara siepard. Tot ce am gasit pana acum pe site-uri este o introducere si primul capitol... (Fundita? (mai mult)
N-am mai mers de mult la o piesa de teatru sau film(decent, nu Invazia Pinguinilor 2 şi trei sferturi). Îmi recomandaţi şi mie ceva în Bucureşti? Ar fi bine să se joace şi-n timpul zilei....? (mai mult)
Unde pot gasi rezumatul lecturii"Steaua Sudului' Jules Verne?:-*
Ati citit cartea aceea "barbatii vin de pe marte femeile de pe venus"? se merita, sau nu?
Care imi puteti da niste idei de versuri de draoste in romana, vreau sa ma fac cantareata si am nevoie de idei
Am un tablou pictat pe carton, vechi, in care se prezinta 5 fete nud, din care una sta in picioare in fata unui cap incoronat (rege, imparat -nu stiu exact ce este). Acestea sunt prezentate de un fel...? (mai mult)
Cine a citit Demonii (ambele volume) din colectia Dostoievsky? Ce parere aveti, merita?
Salut si bine v-am regasit! Dupa o lunga si frumoasa vacanta, m-am reintors printre voi.As vrea sa imi spuneti parerea voastra sincera in legatura cu ceea ce am inceput sa scriu si daca merita sa mai continui.Multumesc...? (mai mult)
dati-mi niste site`uri cu imagini artistice, de pus la avatar fara deviantart. Fundaaa` cele mai mistoo ` :d.
Daca si in banat, se gasesc trufe, poate sa-mi spune cineva mai concret unde?
Ce parere aveti despre blogul acesta http://libertywriters.wordpress.com
Buna :o3 am venit recent de la mare si am auzit o piesa:-? care suna ceva de genul "i wanna see you dancing and dancing and dancing. i wanna see your body and party and party i wanna see you shaking and...? (mai mult)
Am si eu o rugaminte in legatura cu desenul, anume tehnica de desen. Ce metode de lucrat imi recomandati pentru desenele alb-negru si cele cu umbre? Deci nu folosesc culori. Funda :)!
Freau si eu Descrieri pentru poze, please!:-*
Puteti sa-mi spuneti ce inseamna BAKA?(e in japoneza si nu stiu cum se scrie decat cu literele noastre, asa se aude)
Am si eu o intrebare pentru cei la facultatea de litere Bucuresti unde sunt si eu:"Stiti cumva ce fel de literatura vom face in anul 2 la romana? Dar l alimba franceza?"
Ce inseamna sa fi "Fumata"?
Trec in clasa a 7 si nu stiu ce rechizite imi trebuie ma puteti ajuta! Mersi!
Cum credeti ca arata perfectiunea? Raspunsul castigator este ales in functie de amuzament.
Heyyy vreau si eu niste rezumate la balade vesele si triste de george toparceanu:o3 ma puteti ajuta:o3? Dau funda:* si vot >:D
sunt disperataaaa, caut ca disperata un rezumat la "Cum am invatat romaneste"de Costache Negruzzi! Credetima ca, caut asa incontinu de prin iulie si n-am gasit nimic :((Credeti ca ma puteti ajuta?:o3Dau...? (mai mult)
Buna TPU.imi puteti da si mie un link ce contine:D. un dans indian mai usor.imi trebuie pentru la scoala. dupa ce se termina vacanta.mersi anticipat; xdau funda; xscz daca am gresit categoria mersi inca...? (mai mult)
Unde pot gasi cartea,, Creaturi magice si unde poti sa le gasesti" de J.K.Rowling. P. S: nu stiu daca asta e titlul exact
Hello! Stiti unde pot gasi toate lecturile de care am nevoie?
Ce parere aveti despre h.r. giger? mie mi se par geniale lucrarile sale
De ce rockerii nu se spala, nu se tund, miros urat si sunt antisociali? toti rockerii pe care i-am vazut si am vorbit cu ei sunt foarte ciudati tind sa cred ca au probleme psihice, vecinul meu a stat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului