Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Tre sa ma spal pe maini inainte sa citesc o carte? :x am obs ca dupa ce-am citit o carte si eu si prietenahg mea paginile sunt mai galbana decat de cand am cumparato
Ce materi se fac in clasa a7a in plus de a6a? Fundita promit:d:d:d:d
Hei buna TPU. Ma contrazic cu varul meu. :) el spune ca prepozitia isi modifica forma dupa gen. Asa e :-w?
Cam cate comune sunt(aproximativ) in Romania?
Ce ati alege, Leonardo da Vinci sau Constantin Brancusi? Funda cel mai bun! :D
Am un material care se numeste Timpul. exe si pe care as vrea sa-l postez pe youtube, insa am incercat dar nu am reusit, cum as putea, va rog cine stie cum sa-l postez?
Daca imi voi face un altar, pentru a medita, exista riscuri?
in legatura cu Facultatea de Arhitectura si Constructii. Am 17 ani si mai am 2 ani de liceu la Liceul de Arta Oradea, tot la arhitectura vreau sa continui, dar cum sta treaba. Sunt...? (mai mult)
Ce părere aveţi de cartea,, Cişmigiu&Company" de Grigore Băjenaru? Eu am 14 spre 15 ani. Am auzit de la o colegă care a citit-o cum că i-a plăcut. Voi ce ziceţi? Merită citită?
Ce parere aveti despre DeviantART? :D Cine ma poate invata sa "folosesc" site`ul?
Unde poti vinde discuri vechi din vinil? Am cateva de la bunica si nu arata rau deloc.Nu stiti ceva magazine etc unde cumpara, din Cluj-Napoca?
Textul Interviu cu Dumnezeu in ce carte a lui Octavian Paler se afla scris. Multumesc
Cam cat apare un figurant special intr-un film? 5 minute, 10? va rog mult cine ma poate ajuta deoarece voi fii figuranta speciala intr-un film si ma cam intereseaza cat timp am sa apar:D
As vrea si eu sa aflu numele unei carti si pana acum nu prea am reusit... In carte este vorba despre un baiat care s-a nascut intr-o casa de prostituate si atunci cand creste ajunge patronul casei? (mai mult)
Ce font-uri frumoase stiti? funda cele mai frumose[vreau numele lor]
Am aceasta carte si as vrea sa stiu cat costa. " Didahiile tinute in mitropolia din bucuresti de Antim Ivireanul mitropolitul ungro_ vlahiei 1709-1716.an aparitie 1888.Va multumesc
Hei! Ce legende stiti sau v-au impresionat?
Vreau sa pictez un lup, stie cineva o demonstratie online?
Am si eu un timbru cu regina Elizabeta a-II-a. Oare cat valoreaza?
Am auzit ca va fi in 2012 sfarsitul lumii eu nu prea cred numai Dumnezeu stie cand se va intampla chestia asta si in 2000 a spus chestia asta si de fapt nu a fost asa si a spus si in 2011 pe 25 martie parca...? (mai mult)
Imi puteti da ceva poze artistice gen: http://irina4eversmile.blogspot.com/2011/02/poze-artistice.html puteti sa imi dati ori site-uri cu poze orci poza si cu lunkul de pe google. Oricum e bine....? (mai mult)
Multi obisnuim sa spunem ca aceia care au adus cinste tarii noastre ne dau un motiv ca sa fim mandri ca suntem romani. Un exemplu pentru mine ar fi maestrul naiului, Gheorghe Zamfir. http://www.youtube.com/watch?v=0Wv3Ya9nskA Varianta...? (mai mult)
Cine imi spune un titlu de o carte si autorul dar sa fie mai amuzanta plzzz!
..cine stie ce va urma cadou in numarul 14 din colectia "curs de pictura "? :)
Caut de cateva zile fonturi pentru editarea pozelor. Fetelor, ma puteti ajuta? dau funda celui mai lung si mai folositor raspuns!:*
Care ti se pare mai sexy alex velea sau enrique iglesias?
In acest clip : http://www.youtube.com/watch?v=pF4NjEDD4Eg, ce fel de creion foloseste tipul? Mai spuneti-mi va rog, cam ce tipuri de creioane as putea folosi pentru schite, hasurare, etc. ( cineva...? (mai mult)
Daca vine rapirea! ce veti face? dau funda pentru cel mai sincer si corect rasp!
Hi...nu stiti cum se numeste piesa din spotul publicitar a vocei rominiei.adika este o fata roscata si cinte o piesa...cum se numeste piesa?
Cum imi pot pune imagine pe TPU? dau funda
Hei mai am o intrebare despre carti stiti daca o aprut micutele mincinoase volumul 3?
Ce ce pot sa sterg vopselele in ulei de pe masa? :D (acum stiu de ce se picteaza pe sevalet :D)
:* as avea si eu nevoie de o parere va rog frumos: abia am terminat de citit Maitreyi si mi-a placut foarte mult, la sfarsit chiar am plans putin. Rugamintea mea este: imi puteti recomanda o carte...? (mai mult)
Vreau si eu sa ii descarc messingerul din nou ca nu imi mai merge nu stiu dc imi puteti va rog sa imi zice de unde sa il iau gratis si dc se poate sa imi explicati cum se decarca ca sa nu fac alte prostii...? (mai mult)
:) cum se numesc acele acurele care le folosesc pictorii? http://www.google.ro/imgres?cu=acuarela& hl=ro& biw=1024& bih=673& gbv=2& tbm=isch& tbnid=AVvQfVnxcm_7uM:& imgrefurl=http://www.copilul.r...? (mai mult)
Eu am inceput sa scriu cartea despre o inbinatie intre magie, secolul 21 si adolescenti, voa var placea asa ceva sa cititi?
TPU, eu vreau sa scriu o carte despre o fata pe nume emma brown, toata actiunea care mi-o imaginez se intimpla intr-o scoala din New York, si as vrea sa stiu daca voua, adolescentilor intre virsta...? (mai mult)
Bunaaa! Vreau si eu niste imagini simple de desen numai in creion. Am si eu idei, dar vreau si ceva nou. Va rooog mult, niste idei :o3
As vrea sa scriu o carte nu foarte mare dar captivanta si sa o public, dar cam n-am idei ma puteti ajuta cu ideeile?
Vreau sa desenez, eu nu pre ma pricep, vreau sa gasesc un site unde as putea desena schite, oameni, chipuri, masini, etc.si nu ma luati cu :"vine din inima","talentul".
Stie cineva ce se intampla cu afisele/bannerele publictare de prin oras(Bucuresti) dupa ce sunt date jos? Ma refer la cele tip prelata sau ceva de genu, nu alea de hartie care sunt lipite. Cum...? (mai mult)
Ati citit cartea " Cronicile Narniei "de C. S. Lewis? Cum cvi s-a parut? V-au placut toate cele 7 volume?
ieri m-am decis sa imi cumpar o chitara deoarece mi-ar place foarte mult sa cant la ea(evident). M-am decis sa imi cumpar o chitara clasica deoarece eu acum sunt inca un incepator dar azi m-am...? (mai mult)
Cine vrea sa vada o poezie romantica? http://www.youtube.com/watch?v=bjo-DNxEwuc
Imi puteti zice va rog ceva siteuri de unde epot sa editez fotografi? Va rog! Mersi:*
Help me! Ok deci mie imi place sa desenez dar nu stiu site-uri adica stiu de desenatori.ro care nu prea imi place si de dragoart dar alceva? adica nu vreau linkuri ca youtube alte site-uri de desenat! FUNDA!...? (mai mult)
Modele de bratari ale prieteniei multe multe va rog! cea mai tare are funda si vot ceilalti vot!
Spuneti-mi si mie rezumatul la carte "Neclintitii" de Mihai Baiu...am nevoie urgent...mersi
Hei! Ieri mi-am luat tablita grafica.Am stat la ea o gramada dar nu situ cum sa imi iasa desenele frumoase nici daca ma iau dupa imagini nu imi iese.Ma putei sfatui cum sa desenez frumos?
Am si eu o poza pe fb in care am fotografiat marea... As dori sa ii pun la descriere ceva frumos.:| Sugestii?:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?